Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mikusia74

Hialuro Ultra moje szczere opinie czy dziala

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Naci膮gacze. Artyku艂 o tym cud kosmetyku pojawi艂 si臋 dzisiaj w internecie. Opinie na kafeterii jak i na ich stronie s膮 tylko z wczorajszego i dzisiejszego dnia, kt贸re zapewne sami sobie napisali. Ludzie nie dajcie si臋 naci膮gn膮c!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Miodunka1
Kolejne cudo z Komor贸w? Jak to mo偶liwe, 偶e ludzie si臋 wci膮偶 na to nabieraj膮. Za 139 z艂 to mo偶na kupi膰 litr kwasu hialuronowego, a nie 30 ml. Nawil偶aj膮ce peptydy tez do kupienia za par臋 z艂 mozna samemu zrobi膰 taki specyfik.Albo takie brednie 偶e kwas hialuronowy nie przenika przez sk贸r臋 - wielkocz膮steczkowy nie, ale ma艂ocz膮steczkowy owszem. I jeszcze cytat "mylicie firmy. hialuro ultra com to orginalny produkt a ten legrend to wla艣nie podr贸bka" Mo偶esz mi wyt艂umaczy膰 na czym polega oryginalno艣膰 tego produktu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe, sprzeda偶 w internecie jest do艣膰 pot臋偶nie obudowana ro偶nymi przepisami, np konieczne jest podanie pe艂nych danych firmy, regulaminu zakup贸w. Jako艣 tego nie znalaz艂am na stronie, wla艣ciwie to si臋 nadaje dla UOKIK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶na stosowa膰 po oczy? Mam bardzo wra偶liw膮 tam sk贸r臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez uwazam ,ze to szajs Polska jest jednym wielkim smietnikiem gdzie wszelkiej masci mendy i naciagacze sie panosza i mie doczytalam nigdzie o Noblu dla tego g...na zel hialuronowy 150ml kosztuje 9 zl tetrapeptydy 9 zl macie prosty rachunek mieszam i efekt ten sam przy okazji odzywiac sie trzeba zdrowo i aktywnym byc.Mam 61 lat a musze pokazywac dowod jak chce bilet ulgowy /emerytura/dbam o skore od 30 roku zycia i sa efekty moje kolezanki 50 mi zazdroszcza a ,i uzywam tylko proste i naturalne rzeczy oleje /pije tez/kremy robie ,maseczki tez akt siedze z zoltkiem i miodem na twarzy ,fusow z kawy nie wyrzucam robie piling i mam buzke jak pupcie niemowlecia nie korzystam z kosmetyczki /mam bratowa/skora czuje ,ze ja sama o nia sie troszcze i odwdziecza sie a ja jej za to dziekuje i nastepna maseczke moze z ziemniaka surowego cudo na kurze lapki. .Soki warzywne ,woda i ruch ot cala recepta tak mamy jak dbamy .Inwestuje tylko w dobre niszowe perfumy i podklady .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam hialuro!! :) naprawd臋 efekty widoczne, nawet cienie z oczy zniknely

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja negatywna opinia byla 5 mninut i zostala wykasowa.Te same geby reklamuja co na stronie ktora zostala zablokowana i rzekomo teraz ci nowi naciagacze mowia,ze pojawili sie nieuczciwi sprzedawcy i produkt falszywy.Nie znalazlam tez nigdzie wzmianki i Noblu w tej kwesti.Zel hialuronowy 150 ml kupic mozna za 19 zl tetra peptyd tez 10ml 10 zl.Ja bym tego nie kupila to smierdzi na odleglosc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak dok艂adnie to oszustwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otrzyma艂am dzisiaj nie polecam towaru,poniewaz nie ma instrukcji jak stosowac,nie ma dozownika,co palcem nak艂ada膰.Chc臋 zwr贸膰ci膰 ,ale nie mam 偶adnego adresu do firmy.Nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miou
pr贸bowa艂am wej艣膰 na fanpage Hialuro-Ultra na facebook'u, ale okaza艂o si臋, 偶e to martwy link... taki fanpage na fb po prostu nie istnieje... wi臋c wrzuci艂am has艂o w google i trafi艂am tutaj :-) bardzo dzi臋kuj臋 za otworzenie oczek... co艣 podejrzewa艂am, 偶e to jest zbyt pi臋kne, aby by艂o prawdziwe... zw艂aszcza to 6 mln zadowolonych Polek :-D... chocia偶 szkoda, 偶e takie cuda nie istniej膮 naprawd臋... jeszcze raz wielkie dzi臋ki dziewczyny... jeste艣cie SUPER!!! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak si臋 zastanawia艂am czy kupi膰 139 z艂 to nie maj膮tek, ale nie ma adresu firmy i nie ma w Polsce takich lekarzy jak podano na stronie. Dziwne. Poza tym te zdj臋cia przed i po zabiegu, facet w czepku jak przed zabiegiem liftingu u chirurga plastycznego. Kwas hialuronowy napina sk贸r臋 i j膮 nawil偶a to fakt ale 139 za 30 ml...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Absolutnie nie kupujcie tego kremu !!!! Otrzyma艂am przesy艂ke i wszystkie filoki by艂y pobite. Si贸demka nie ponosi odpowiedzialno艣ci bo w 艣rodku nie ma paragonu zakupu a bez tego nie mo偶na reklamowa膰 nawet us艂ugi. Nadawca jest, jak si臋 okazuje Hamilton Group Limited, a adresem nadawcy jest adres si贸demki, W-wa Ul. Matuszewska i tel jest r贸wnie偶 si贸demki. I szukaj wiatru w polu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejni spamerzy kto艣 dostaje kas臋 za wrzucanie na forum pozytywnych opinii gdyby istnia艂y cudowne odm艂adzacze to gwiazdy Hollywood nie starza艂yby si臋.... a nawet Madonna kt贸ra ma kup臋 kasy wygl膮da na sw贸j wiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zamiast hialuro-ultra dosta艂am jakie艣 tabletki na odchudzanie . Reklamowa膰 nie ma gdzie bo Hamilton-group istnieje pod adresem si贸demki i telefon tez jest do si贸demki kt贸ra nie odpowiada za przesy艂k臋 i nie ma poj臋cia sk膮d w艂a艣ciwie zosta艂a nadana. Kolejni oszu艣ci a ja da艂am si臋 nabra膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zamiast kremu hialuro-ultra dosta艂am tabletki na odchudzanie . Adres firmy Hamilton Group limited to adres Si贸demki , podany telefon te偶 jest telefonem do Si贸demki . A偶 dziwne 偶e taka znana firma jak Si贸demka pozwoli艂a na to 偶eby jaki艣 oszust wykorzystywa艂 ich adres i numer telefonu . Do tego wszystkiego si贸demka sama dostarczy艂a oszukana przesy艂k臋 - szok .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cholerni oszu艣ci - nigdy w 偶yciu ju偶 nic nie kupi臋 przez internet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 z艂o偶y艂am do si贸demki protok贸艂 szkody, i reklamacje wraz z wyja艣nieniem na firme Hamilton group Limited bo skoro wszelkie dane teleadresowe wskazuj膮 na si贸demke to oni jako szanujaca si臋 firma powinni weryfikowa膰 dane nadawcy, w ko艅cu wpisuj膮 w system wszystkie dane. Z listu przewozowego wynika 偶e Si贸demka jest zar贸wno przewi藕nikiem, nadawca jak i odbiorc膮 p艂atno艣ci. Dane adresowe wraz z telefonami wskazuja na nich jedynie nazwa firmy jest inna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze jedno... jak to mozliwe 偶e takie szanujace si臋 portale jak onet, wp, interia czy radio rmf.fm sa partnerami tego hialuro ultra. pojawia sie wielki artyku艂 na kobieta.wp.pl, od razu mozna kupic owy specyfik, okazuje si臋 ze firma istnieje tylko w naszej wyobra藕ni, a szanujace si臋 portale tego nie weryfikuja i zostaja patronatami takiego specyfiku. Komu zaufa膰 jak nie takim szanujacym sie w opinii publicznej portalom, tam w ko艅cu umieszczane s膮 rzetelne informacje. A jednak, pozostaje 偶al 偶e cz艂owiek jest tak naiwny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA Z艁ODZIEJI zakupi艂am w sklepie internetowym HIALURO_ULTRA, a przys艂ali mi tabletki na odchudzanie. na stronie sklepu nie ma 偶adnego adresu ani telefonu w razie reklamacji. Drogie Panie nie dajcie si臋 nabra膰. Z艁ODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11.02.2014 otrzyma艂am zamiast kremu tabletki odchudzaj膮ce, kt贸rych nie zamawia艂am. Odm贸wi艂am przyj臋cia przesy艂ki. Jak to mo偶liwe, 偶e wp.pl nie weryfikuje takich firm i w artykule zach臋ca do kupowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marko102
Ale na reklam臋 musieli wyda膰 kup臋 forsy. Od razu wida膰, 偶e te wszystkie wpisy os贸b zadowolonych, to robota na zlecenie dobrze p艂atna. Wszystko sobie odbij膮 na naiwnych kt贸rzy kupi膮 ten olej..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zam贸wilam ten "cudowny" preparat, ale go nie odbior臋! Nigdy nie p艂ac臋 za zakupiony towar z konta, lecz got贸wk膮 przy odbiorze, wi臋c sie wycofam.Uleg艂am tej OSZUKANCZEJ REKLAMIE TYLKO NA CHWILE.Panie ekspertki-lekarki w og贸le nie istniej膮.Wywiad z pani膮 doktor kt贸ra nie istnieje.! Szok.Sprawdza艂am dzi艣 w rejestrze lekarzy polskich.To jedno wielkie oszustwo! Podejrze艅 nabra艂am kiedy nie znalaz艂am na stronie hialuro ani nazwy producenta, ani dystrybutora, 偶adnego adresu ani telefonu. NIWE DAJCIE SI臉 ZWIE艢膯 OSZUKA艃CZYM REKLAMOM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zam贸wilam ten "cudowny" preparat, ale go nie odbior臋! Nigdy nie p艂ac臋 za zakupiony towar z konta, lecz got贸wk膮 przy odbiorze, wi臋c sie wycofam.Uleg艂am tej OSZUKANCZEJ REKLAMIE TYLKO NA CHWILE.Panie ekspertki-lekarki w og贸le nie istniej膮.Wywiad z pani膮 doktor kt贸ra nie istnieje.! Szok.Sprawdza艂am dzi艣 w rejestrze lekarzy polskich.To jedno wielkie oszustwo! Podejrze艅 nabra艂am kiedy nie znalaz艂am na stronie hialuro ani nazwy producenta, ani dystrybutora, 偶adnego adresu ani telefonu. NIWE DAJCIE SI臉 ZWIE艢膯 OSZUKA艃CZYM REKLAMOM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedna cholera, oszust i naci膮gacz to oszust i naci膮gacz, nie ma znaczenia czy naci膮ga na 100 z艂 czy na 10000.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c wieczorow膮
To kup sobie gary za 6000z艂,warte nie wiecej jak 500z艂 to zobaczysz jak bedzie Ci 艂yso i to w bia艂y dzien w zywe oczy normalnie dzia艂ajaca firma legalnie oszukuje jak ksiazka pisze a wy tu narzekacie za te pare z艂otych taki kraj takie obyczaje :) Urlich Von Jungingen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczyta艂am w艂a艣nie wpisy z ostrze偶eniami i do艂膮czam si臋 do nich. Nie wiadomo co tam jest w tej buteleczce. Mo偶na sprowadzi膰 na siebie ci臋偶k膮 chorob臋 sk贸ry u偶ywaj膮c to 艣wi艅stwo.Pal licho kasa, ale zdrowie! A swoj膮 drog膮 czy na oszust贸w nie ma sposobu?Dzi臋ki bardzo" go艣ciowi" kt贸ry poda艂 namiary na tych z艂odziei z Komor贸w. Na mnie podzia艂a艂o jak zimny prysznic bo w pierwszej chwili gotowa by艂am to paskudztwo kupi膰, tym bardziej, 偶e jako partnerzy figuruj膮 m.in. onet i wp!. Niestety cud贸w nie ma.! S膮 za to OSZUSCI!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c wieczorow膮
Ale sa to legalni oszusci jak sprzedawcy gar贸w za 6000z艂 takie firmy sprzedaja legalnie w zywe oczy ludziom gary,taki kraj przedsiwbiorc贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu wieczorow膮! Nie prze偶ywaj ju偶 tak tych gar贸w za 6 ko艂a, bo pewnie mia艂e艣 okazj臋 je zobaczy膰 i pewnie podoba艂y Ci si臋. Nawet je偶eli nie s膮 warte tych pieni臋dzy to b臋d膮 Ci s艂u偶y膰 艂adnych par臋 lat. A swoj膮 drog膮 odradzam wszystkim chodzenie na r贸偶ne prezentacje bo to te偶 oszustwa. By艂am 2 lata temu na prezentacji m.in antynowotworowych d偶emik贸w- galaretek : 500 z艂 za 4 100g s艂oiczki! To dopiero bezczelno艣膰 i bezwzgl臋dne 偶erowanie na cudzym nieszcz臋艣ciu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c wieczorow膮
Wcale mie sie nie podoba艂y te gary a juz za 6000z艂 to zupe艂nie bezczelnosc zerowanie na cudzej naiwnosci,a wy przezywacie jakies kremy za 80z艂 ,to dopiero jest dziwne,taki kraj takie obyczaje,Urlich Von Junginen

Udost臋pnij ten post