Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc pytajacy

Czy seks moze sie znudzic?

Polecane posty

Go艣膰 gosc pytajacy

Pytanie jak w temacie. Chodzi o seks z jednym i tym samym parterem/partnerka. Taka sytuacja, ze jesli nawet uprawia sie seks to glownie w celu rozladowania napiecia. Mowiac kolokwialnie "zeby spuscic z krzyza". Nie ma juz pasji, namietnosc****ozadania. Czy zyjac w stalym zwiazku mozna uniknac takiego stanu. Wiadomo: dbanie o wyglad, rozne pozycje seksualne, akcesoria erotyczne itp. maja zapobiec znudzeniem seksem w zwiazku. Ale jesli po jakims czasie nie ma sie juz ochoty na nic takiego. Jakie sa wasze doswiadczenia w tym wzgledzie. Po jakim czasie seks w zwiazku wam sie znudzil albo po jakim czasie wciaz jestescie dla siebie atrakcyjni?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰_ab
Pr臋dzej partner mo偶e si臋 znudzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak partner mo偶e si臋 znudzi膰

Udost臋pnij ten post

To zale偶y :P ka偶dy ma inaczej. Jednemu si臋 znudzi po 2 numerku innemu latami jest dobrze. zale偶y jak Ty i partner/ka do tego podchodzicie i jakie macie potrzeby, oczekiwania, fantazje, stosunek do wierno艣ci itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
No wlasnie, to prawda, ze znudzic sie moze nie seks, tylko partner. Jesli sie znudzi po dwoch numerkach to nie problem. A jesli sie znudzi po 10 latach malzenstwa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 tylko dwa wyj艣cia - albo zmieni膰 partnera albo zmieni膰 sex. Nie polecam nikomu zdrady;) Najpierw warto spr贸bowa膰 urozmaici膰 sam stosunek. Ci, kt贸rzy robi膮 to tylko w sypialni niech spr贸buj膮 w miejscu publicznym, np. w toalecie;) Ci, co tylko po bo偶emu niech zrobi膮 szybki numerek w kuchni na blacie podczas robienia obiadu. Wszystko ogranicza jedynie nasza pomys艂owo艣膰 a kiedy jej brak literatury i film贸w jest pod dostatkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To, ze najpierw warto sprobowac urozmaicic seks, to sprawa oczywista. Ale gdy tu zrobilismy juz wszystko co partner akceptuje, to co dalej. Moze wypowiedza sie ci, co uwazaja zdrade za cos okropnego. Co oni doradza w takiej sytuacji? Zapisac sie do kolka rozancowego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem ju偶 8 lat w zwi膮zku z t膮 sam膮 dziewczyn膮 i jak na razie wszystko jest w porz膮dku, nadal pragn臋 jej tak jak za pierwszym razem i nie ma znaczenia jak b臋dzie wygl膮da艂 seks, gdzie to si臋 robi, itd... i mam nadziej臋 偶e ona nigdy mi si臋 nie znudzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
Tak, nadzieja to piekna rzecz.... A mnie jakos malo krec***omysl na seks w publicznej toalecie.

Udost臋pnij ten post

Jak masz dobrego partnera/partnerk臋 to si臋 nie znudzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
Jordi, mowisz tak teoretycznie, czy na podstawie wlasnego doswiadczenia? A jesli to drugie to po ilu latach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j kolega jest ju偶 22 lata po 艣lubie i razem z 偶on膮 nadal s膮 w sobie po uszy zakochani, z tego co wiem z seksem te偶 jest u nich OK, wi臋c jednak si臋 da... pod warunkiem 偶e wybierze si臋 partnera/partnerk臋 rozs膮dkiem, a nie prymitywnymi emocjami. Du偶o te偶 zale偶y od samego cz艂owieka, je艣li kto艣 szybko si臋 nudzi i potrzebuje cz臋stych zmian, to i partner/partnerka szybko si臋 te偶 nudzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
Oczywiscie, ze takie historie jak wyzej pewnie sie zdarzaja. Pogratulowac****ozazdroscic. Ale jesli ktos znudzi sie po 15 latach, to chyba trudno powiedziec, ze szybko sie znudzil. A tak obawiam sie jest bardzo, bardzo czesto. I co wtedy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja w艂a艣nie nie rozumiem tego jak po 15 latach mo偶e si臋 kto艣 znudzi膰? Po takim czasie owszem ogie艅 mo偶e przygasn膮膰, ale pozostaje co艣 takiego jak przywi膮zanie. A je艣li co艣 zaczyna si臋 dzia膰 niedobrego, to trzeba ze sob膮 rozmawia膰, a nie dusi膰 problemy w sobie. Ludzie sami sobie komplikuj膮 偶ycie, wi臋c je艣li kto艣 czuje si臋 nieszcz臋艣liwy to sam jest sobie winien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po d艂ugim sta偶u to norma,偶e ju偶 nie chce si臋 tym bardziej jak jedna strona jest obdarzona ma艂ym libido niby nie chce si臋 od niej odej艣膰 bo inne aspekty zycia sa ok ale seks jest fatalny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
Ano wlasnie, tez uwazam, ze po dlugim stazu to norma, ze seks jest dosyc kiepski. A czesto wcale nie chce sie zostawiac zony, po poza tym inne sprawy sa w porzadku. No i wiadomo: dzieci, dom itd. Wiec dlaczego taki problem robi sie z jakiegos "skoku w bok" w celu urozmaicenia/ulepszenia seksu, bez zamiaru rozbijania rodziny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co艣 wiem na ten temat
ja bym to nazwa艂 z ironi膮 sorry taki mamy klimat osobi艣cie uwa偶am,偶e skok w bok w takim wypadku jest usprawiedliwiony wiem,偶e zaraz pojawi膮 si臋 obro艅cy moralnosci ale takie jest 偶ycie po co rozbijac rodzin臋 nara偶a膰 dzieci na roz艂膮k臋 rodzic贸w jak wszystko w rodzinie jest ok opr贸cz problemu seksu rodzic贸w,wiadomo,偶e nie jestem za posiadaniem tzw kochanki/kochanka i lokowanie w nich pieni臋dzy prezent贸w,bo to ju偶 jest nie fair,ale skorzystanie z usug innej bran偶y mo偶e tutaj by膰 z po偶ytkiem dla wszystkim,i pewnego rodzaju naturaln膮 terapi膮(bo mo偶e si臋 okaza膰 ,偶e jednak seks z zon膮/me偶em mimo,偶e rzadki,nudny czasami jest lepszy ni偶 z kim艣 innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
Do "cos wiem na ten temat". Wlasciwie pod tym co napisales, moglbym sie podpisac oboma rekami, wlacznie z tym, ze taki seks "na boku" moze w sumie okazac sie gorszy, niz ten nudny seks domowy. Moze, ale nie musi. Ale moze odezwa sie ci, ktorzy uwazaja, ze taki klimat jaki mamy (swietne powiedzenie) jest wlasciwy, prawidlowy, jedyny mozliwy itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc pytajacy
No wiec wlasciwie dlaczego "taki mamy klimat". Wiadomo kto nam to wcisnal, ale moze czas to zmienic. Moze tu przydalo by sie jakies globalne ocieplenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale dlaczego si臋 nudzi? nie interesuje Cie jego cia艂o, rozmowy z nim, sex jest nudny i monotonny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wlasnie tak, jej cialo po kilkunastu latach juz mnie nie ineresuje, chociaz musze przyznac, ze wciaz niezla z niej laska. Ale znam je juz na pamiec, podobnie jak jej reakcje i zachowanie w trakcie seksu. Rozmawiamy na wiele tematow, mamy wspolne zainteresowania i lubie byc w jej towarzystwie. Znudzenie dotyczy tylko seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Seks jest zawsze taki sam. To jak jedzenie, albo sranie. Niby to robie, ale zeby to bylo jakies ekscytujace? Z kazdym facetem tak samo i na calym swiecie seks wyglada tak samo. Nuuuda i strata czasu! Wole ogladnac fajny film, albo isc na zakupy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skok w bok? To tylko inna c**ka, inny penis - zbudowane tak samo jak poprzednie. Co w tym ekscytujacego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sex jest w g艂owie. Nigdy nie b臋dzie tak, 偶e sie wszystkiego pr贸bowa艂o. Skoro uwa偶asz, 偶e sex jest nudno znaczy, 偶e brak wam fantazji by go rozwija膰. Nawet minetka si臋 znudzi je偶eli b臋dzie zawsze taka sama a i wytrysk nie 艣wiadczy o pe艂nym orgazmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nuda nuda ale czy wog贸le chcesz z nim cos urozmaici膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawde zbudowane tak jak poprzednie? Wszystkie na swiecie sa takie same? Naprawde nie widzisz roznic ? To ja mam troche inne doswiadczenie. Wprawdzie mialem w zyciu tylko cztery partnerki seksualne, ale kazda byla inna, zarowno pod wzgledem anatomii jak i reakcji seksualnych. Mozna powiedziec: cztery rozne swiaty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶na szuka膰 kogo艣 nowego albo nauczy膰 tego, kto jest obok nas jak da膰 nam to, czego poszukujemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet podczas prostej minetki mo偶na kombinowa膰 i nie musi by膰 ona co dzie艅 taka sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Penis to jest penis. Mialam duzego, malego, grubego, cienkiego - zadnej roznicy, no moze poza ta, ze duzy boli. (Tak, tak panowie - te historie, ze kobiety lubia duzego to sobie wsadzcie miedzy bajki. )

Udost臋pnij ten post