Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozśmieszony gość

Jakie nicki z tego forum Wam się podobają albo Was śmieszą?

Polecane posty

Gość rozśmieszony gość

Mnie bardzo rozśmieszył pomarańczowy nick 'mama srama' - to musi być osoba z dystansem do macierzyństwa :D

Gość gość
Jak pisze pod swoim stałym nickiem to wam się na mnie piana z ust toczy zanim treść wpisu przeczytacie :D

Gość gość
mama srama ależ ty próżna jesteś :O

Na jakiej podstawie nazywasz mnie próżną? Wiesz jaki to człowiek próżny? :)

Gość gość
mama srama to ja- och jej :O nie zesraj sie

Ten gość 13:38, "to ja". A ty pewnie sie juz zesrałaś, a? :) Nie przelewaj tej złości na swoje dziecko, bo mu siniaki zostawisz pseudomamusiu! 🖐️

Mnie najbardziej śmieszy nick "gość" w kolorze pomarańczowym. Zawsze wie ile siedzą zalogowani, gnoi ich za to, wie co piszą, jak żyją, tropi od dawna zdechłą Led i nie może przeboleć, że zniknął ten nick no i oczywiście na kafe bywa sporadycznie raz na 100 lat. Ma skończone 15 kierunków studiów, zarabia milion dolarów w miesiąc ma idealnego męża, broń Boże partnera, bo to patola no i jest najlepszą matką najlepszych dzieci na świecie :P

Gość gość
nie mam dziecka- nie trafiłaś próżnoto :O

Gość rozśmieszony gość
Mściciel też jest śmieszny :D albo śmieszna 9ale wtedy to by była chyba Mścicielka) :D

No ja już chyba skonam jako Led... :D M., dowiedziałeś się juz czy przybyłeś z 11 czy 15 wieku? A co robisz nie mamo gościu na forum o mamach i dzieciach?

"celem" hahaha chyba w d***e! złapała dzianego fagasa na dziecko i panią rżnie tłuczek to mięcha nic więcej. Wpisy wiecznie o argumentach, podaj argumenty, daj argument, a jak podajesz to każe przestać nawijać i się wścieka kocmołuch zacofany. Idź ssij pałę swojemu księciuniowi za dychę.

Poziom twej kultury mnie poraża, a ty pewnie najniższą krajową zarabiasz, ryjem straszysz i masz żal że innym się układa :-D Chociaz bardziej pasujesz mi na prawika na garnuszku i mamusi. Tylko mamusi żal

Gość gość
ja też mam polew z Joannaanna30 takiej rozwścieczonej mamasity od dawna tu nie widziałam

Gość gość
Sądząc po tym co tutaj stoi napisane, to Msciciel to nie kto inny jak zawsze gotowy :O po co ci tyle kont wieśniaku?

To ja was zaskocze, bo to nie on :) Na dodatek wiem kto! A, i jest płci innej niż zakładacie, babeczki :D

Gość gość
Led to teraz Q cos tam taka dluga mieszanina liter. ah nieziemsko wkurza mnie ona. a dns to do potęgi.

Gość gość
Teraz ci fajniej czytać? Dodam, że ta mieszanina miała ład i skład :) Jest rożnica czy co dzień mam inną nazwę niebieską czy co dzień nazwę się gość1, gość2, gość3 i gość37? Bo nie rozumiem cię teraz.