Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spojrzcie co redakcja poleca

Polecane posty

Gość gość

.

Gość spaślak_
dobre :D komuś się okienka pomyliły i zamiast skasować dodał , najzabawniejsze jest to że teraz pewnie nie wie jak z teog wybrnąć a wystarczy ruszyć głową :D

Gość gość
:D

Gość gość
I like it

Gość gość
o i dwa tematy na temat tematu polecanego zostały skasowane :D ale to już od wczoraj jest :D XD bez ćpania nie da się funkcjonować :)

Gość spaślak_
a zlituje się nad twoja nieporadności :D wiem że możesz temat dodać ale nie masz uprawnień do wywalenia z polecanych więc robisz tak że dodajesz nowy, nowy jako że jets nowy wskakuje na miejsce tematu tego z****** temat z**** się już nie pojawia nigdzie bo jest skasowany. ot całą filozofia. aby na to wpasc trzeba byc niewiele bystrzejszym od szympansa :O przyjmij wyrazy mojego glebokiego wspolczucia :D druga metoda jeśli w skrypcie polecanych się coś zmieniło i zamiast nowych tematów wyświetla np. polularne należy do skutku podbijac inny temat aby zastąpił temat z***** jak temat debila spadnie z czołówki to nie będzie go nigdzie bo sostał skasowany.kiedys tam byly swieże tematy nie chce mi sie obserowac jak to dziala teraz, tobie za to placa to mysl :D jak juz wymyslisz to robisz tak aby tam sie pojawilo cos innego i problem z glowy. jesli cos sie zacielo to dodanie kolejnego powinno naprawic. v pomylilas sie wiecej razy i sa na liscie puste tematy jak ten o doreczycielu inpost. v czekanie na to az tematy wywali ten kto zwykle to robi może być dośc długie :D v w ramach podziekowan wchodz tu czesciej noca i kasuj tego z**** niezaleznie od tego co napisal w danym dniu. gora miesiac i znajdzi esobie inne forum. v klikam na swoj post do skasowania MAM NADZIEJE ZE NIE JESTES TAK DURNA I NIE SKASUJESZ GO PRZED PRZECZYTANIEM :D przed kasacja skopiuj bo mam obawy o to ze po jednokrotnym przeczytaniu zapamietasz :P

Gość gość
to pokazuje poziom tego żałosnego portalu jakim jest kafeteria... dla ubogich(duchem i umysłem) ech-żal