Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz chyba umrę z nudów

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny już mnie trafia..przyszła ta cholerna sobota i mi się tak nudzi, że zaraz zwariuje...mąż w delegacji..jestem prawie w 8 miesiącu ciąży..

Gość gość
to zrób sobie w domu małe spa i relaks i uroda i nie będzie nudy, jak można się nudzić, kobieta zawsze potrafi sobie znaleźć zajęcia czy dla ciała czy dla duszy

Gość gość
A jak mam zrobić to SPA ? Możesz to to opisać ? Muszę coś dopisać, bo znowu widomość mi za spam uznają..masakra

Gość gość
przyjdz do mnie posprzatc, mam taki balagan a nic mi sie nie chce :P

Gość gość
Przyjedź po mnie do domu i potem mnie odwieź to C****sprzątam :) lubię sprzątać

Gość gość
Nigdy sie nie nudzilam sama ze sobą Nie rozumie tego..

Gość gość
To co robiłaś ? Bo ja na prawdę nie mam co robić..może po prostu brak mi pomysłów..doradźcie coś :)

Gość gość
nie wiesz co to spa, np, kąpiel w jakimś pachnidle, świece pozapalane, jakaś muzyczka w tle, później fajne balsamy na ciało, żeby było jędrne i pachnące takie tam zabiegi pielęgnacyjne

Gość gość
Nie mam żadnej z tych rzeczy :D balsam do ciała mam tylko do skóry suchej i wrażliwej bez zapachów itp..jestem alergiczką i takie zapachowe preparaty mi niestety nie służą..

Gość ex_debill_znowu_po
obejrzyj olimpiadę, przeczytaj książkę, artykuł w gazecie, wyszydełkuj pierwszą czapkę dla potomka, pograj wirtualnie w szachy, brydża, wojnę, cokolwiek;) zaproś kolezankę na ploty i upiecz ciasto... jak można się nudzić???

ja w soboty po pierwsze robię porządki w domu, czyli sprzątanie, odkurzanie, mycie podłóg, mycie łazienek, luster, ścieranie kurzu... i nie ma znaczenia czy byłam w ciąży, wtedy też to robiłam, potem dobra książka, internet, albo film co kto lubi, można też języków obcych się uczyć, i nigdy się nie nudziłam !

Gość gość
Graj w scrabble, pokera, kości, zrób sobie spa, kąpiel, balsamowanie, idź na spacer, zgotuj coś dobrego, zbierz się, zrób makijaż i ubierz i zadzwoń do kogoś z kim dawno nie gadałaś na skype z kamerką, oglądaj ubranka, sobie sukienki już na bezbrzuszne ciało, pooglądaj oferte na wrzesien-październik żeby zrobić jakiś wypad z facetem i dzieckiem... Mozna tonę rzeczy robić :)

Gość gość
czytam,rozmyslam,ogladam filmy,siedze na necie,pieke ciasta,gadam przez telefon,robie maseczki,pillingi,robie przeglad ciuchow,spie,pije drinki tancze ;)

Gość gość
Ja też się nudzę! Nie wiedziałam, że to możliwe, ale też jestem w ósmym miesiącu ciąży, może to przez to. A najgorsze jest to, że mam robotę, a klikam na kafe:) Przez tę ciąże to chyba jest, nie przejmuj się i idz spac wczesnie, a jutro wstajemy, makijaż i wyskoczę gdzieś może z koleżanką...