Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych co znają się na netbookach. Chodzi o systeme operacyjny.

Polecane posty

Gość gość

Planuje kupić netbooka. Jednak on nie ma systemu operacyjnego. Ja się na tym kompletnie nie znam. Mam pytanie. Jak go zainstalować? Czy trzeba iść do jakiegoś informatyka? Czy to coś kosztuje?

Gość gość
?

jeżeli to netbook to raczej słaby atom stąd zalecany system to windows 7 starter ale tego nie kupisz w sklepie. Z darmowych systemów to linux tylko wtedy za instalkę byś zapłaciła. Ceny różne za usługę w zależności od miejsca zamieszkania. Tanio robią takie coś studenci...

napisz jak możesz jaki to netbook mowa o procesorze karcie graficznej i ramie

oryginał kosztuje kilkaset złotych. nie potrzeba do tego specjalnie wysokich umiejętności, ale sądząc po twoim poście lepiej abyś zostawiła to krewnemu/chłopakowi/koledze który się na tym zna :D

Gość Alegottka
Netbooki tym roznia sie od komputerów, ze nie mają pamieci ani systemu operacyjnego - wszystko sciagaja z internetu. Trzeba miec tylko wifi. Ludzie czytajcie troche - chociaz wikipedię

Alegottka to Ty coś pomieszałaś netbook nie ma napędu/nagrywarki dvd. Jak chcesz napęd to musisz mieć zewnętrzną nagrywarkę. Pamięć masz w tym mini komputerku. Tylko że czasami było jej tylko 1GB a przy windows 7 żeby komfortowo pracować trzeba jej 2 GB

Gość gość
Netbook Goclever I102 ekran 10" Wifi procesor ARM 1.0 Ghz pamiec flash 4 Gb Sory nie znam się w ogóle na tych systemach i nieczytałam nic na wikipedii. Chciałam tylko zaptytać, bo wszyscy mi co innego mówią. Dzięki za pomoc.