Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Przyłapał Was ktoś kiedyś na zabawie z partnerem

Polecane posty

Gość pomaranczlala

lub partnerką? Mnie wczoraj przyłapała matka chłopaka, jak leżałam mu na kolanach, a on obijał mi dupsko paskiem... Lubię takie zabawy, ale kobiecie nie mogłam się potem pokazać na oczy. Szybko wyszła z domu, żeby mnie nie krępować, a ja się od razu zwinęłam. Teraz nie mogę myśleć o niczym innym. Jak to było u Was?

Gość gość
tak tesciu jak loda robilam,wpadowka na calegooo

Gość pomaranczlala
I co na to teściu? Co zrobiłaś? Co zrobił mąż?

Gość pomaranczlala
za pare dni byla okazja bo sam na sam z tesciem bylam to mu zaproponowalam i mi nie odmowil ale ledwo jego do buzi wlozylam,troche sie meczylam ale wyl zadowolony bo z polykiem mu zrobilam

Gość gość
Nago robiłam loda mężowi i weszła jego siostra gdy wystrzelił prosto w moje usta.

Gość gość
ja robilam mojemu mezowi loda i weszla moja mama i powiedziala ze zle robie i wziela i mi pokazala, a ja patrzylam ja calego wkladala do buzi a pozniej wszystko polykala,a na koncu jeszcze sie usmiala

tak, na studiach, matka mojego ówczesnego chłopaka podczas seksu ale całe szczęście była bardziej speszona niż ja ;) do przeżycia. teraz się z tego śmieje, podobnie jak z innych swoich erowpadek :classic_cool:

Gość gość
Mnie kiedyś mąż! i lipa już po związku ale nie żałuję

Gość heh prawie tesciowa
kiedys dziewczyna lizala mi jajka i penisa,nie uslyszelismy ze z pracy wrocila jej matka, stala i patrzyla, nie wiem jak dlugo , bardzo sie speszylismy. pozniej dlugo nie wychodzila spod prysznica, dziewczyna mnie podpuszczala zebym przypadkowo wszedl do lazienki bo na pewno robi sobie dobrze,ale sie nie odwazylem,do dzis zaluje

Gość znowu tesciowa
wrocilismy z weekendu nad morzem, strasznie sie spalilem, wiec dziewczyna smarowala mnie balsamem, bylem nago, weszla tesciowa i poprosila o papierosa, nie przerywajac spalilismy i ona wyszla. dodam ze lezalem na brzuchu. na drugi dzien dziewczyna byla na uczelni a ja odwozilem tesciowa do domu po zakupach. grzecznie pomoglem jej wszystko wniesc do mieszkania,zapalilismy papierosa, ona spytala czy nadal mnie piecze i postanowila posmarowac mi plecy. oczywiscie zdjalem tylko koszulke, ale ona schodzila coraz nizej, kazala zdjac mi spodnie bo mialem bardzo czerwony tylek, masowala posladki ale zaczela wedrowac po rowie i okolicach pod jajami.mowi obroc sie ale mi juz stal i sie opieralem, ona mowi nie wstydz sie wiem ze ci stoi to normalne. smarowala mi przod i ani razu nie dotknela mi penisa a ja tego tak bardzo pragnalem. kiedy myslalem ze juz po sprawie przyniosla jeszcze jakis krem na plecy i znowu zaczela krazyc w okolicach tylka,nie moglem juz wytrzymac i zaczalem stekac, wtedy i ona pekla(chociaz mysle ze w planie miala tylko podjaranie mnie i zostawienie) zaczela lizac mnie od tylu po jajkach i tylku,wsunela jezyk w o***t(nikt mi tak wczesniej nie robil). zrobila mi najcudowniejszego loda na swiecie,spuscilem sie jej w cycki.

Gość pomaranczlala
To z teściem, to oczywiście podszyw. :)