Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEROWCA TIRA ZARABIA MINIMUM 5 TYSIECY MIESIECZNIE NA REKE SUPER ROBOTA

Polecane posty

Gość gość

u mnie na wiosce jest szef transportu miedzynarodowego i on placi wszystkim swym kierowcom 5 tysiecy na reke do 6 tysiecy.. jest to transport miedzynarodowy chopaki a w tym moi kumple zadowoleni bo to nie mala kasa a i kraje zwiedza za darmo nieraz inne mowie wam dobra fucha byc kierowca tira w miedzynarodowce. kolega jeden skonczyl ujot i dwa kierunki i mu zaproponowali na reke 1500 miesiecznie to olał ich i poszedl na kierowce tira i teraz zyje jak w bajce a jego zona tez nie narzeka

Gość gość
zona nie narzeka bo maz caly czas w trasie a ona baluje co nie

Gość gość
zona nie narzeka bo maz daje kase na dzieci o co ci chodzi?zazdrosc?? przeciez to nie zagranica praca tylko troche go nie ma ale potem wraca przeciez.a kase przywozi duzą

Gość gość
kasa dobra fakt

Gość gość
Zapytaj swoich kolegow ile dni spedzają z ze swoimi rodzinami w domu w ciagu miesiaca. Jestem zoną kierowcy i wiem jak to wyglada bo kiedys mąz tez wyjezdzal na 4 lub nawet wiecej tygodni i fakt przywozzil te 5 tysiecy ale za jaką cene? widywalismy sie co miesiac przez 3-4 dni pozniej znow musial jechac... on caly ten czas musial spac kazda noc w kabinie nie zawsze mogl sie codziennie wykapac bo nie bylo gdzie i jeszcze w dodatku trafil mu sie kolega alkoholik(podwojna obsada). Wytrzymal tylko 3 miesiace i sie zwolnil teraz pracuje za granicą w domu jest co dwa tygodnie przez 6-7 dni codziennie spi w swoim pokoju, ma kuchnie i lazienke wiec nie spedza calego dnia jak ten pies w budzie...

Gość gość
maja kasy jak lodu

Gość gość
P********ie. 5 tyś to dla was dużo za 24 h roboty? Licząc że oni pracują 4 tyg po 7 dni i po 24 h na dobe wychodzi ze na h zarabiaja niecałe 8 zł na godzine. Jeśli pracują mnie dni w miesiacu to max im 10 zł wychodzi. Ja jako student za tyle pracuje i mam wiecej czasu wolnego

Gość gość
I nie mówcie ze nie robia po 24h. Jada gdzies i co potem myslicie ze se zwiedzaja, sami? Nudza sie i na d***** chodza

Gość gość
No ale sami zobaczcie ze to im wychodzi 10 zł na h tylko przy tylu h pracy. To jak dla mnie nie jest duzo

Gość gość
I jeszcze kradna paliwo z tirow jak zona takiego tirowca dostanie 5 tysi co miesiac to wiadomo ze ze uradowana

Gość mam certyfikat CISCO
a ja zarabiam netto 7 tys zł. miesięcznie za 160 godzin pracy w miesiącu i wszystkie soboty niedziele mam wolne do tego mam służbowy laptop i telefon

Gość gość
ale jestescie beznadziejni widac ze nie macie pojecia o tej pracy... nawet jesli zarobi te 5tysiecy to do domu nie przywiezie wiecej jak 3,5tysiaca...

Gość gość
przywiezie bo na co ma wydawac niby w trasie

Gość gość
Ja pracuję w http://www.mark.com.pl/, ceny, które tu podajecie są z bajki. Nie zdajecie sobie sprawy, jak trudna jest praca takiego kierowcy. Mówię o porządnym kierowcy, nie jakimś z przypadku.