Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plannaprzyszlosc

Mam szanse na wlasny biznes

Polecane posty

Gość gość
Tez racja

Gość PaulinaRC
Wiesz co, może najpierw spróbuj rozkręcić interes w Internecie? Łatwiej będzie Ci zacząć w miejscu, gdzie możesz bezpośrednio dotrzeć do odbiorców - fora internetowe, social media. Mając sklep internetowy nie musisz zatrudniać pracownika - a dzięki temu Ty zaoszczędzisz. Obsługa jest prosta i możesz prowadzić go sama, chyba dzięki temu będziesz miała nawet większą satysfakcję, no nie? Wypróbuj bezpłatny sklep testowy na okres 14 dni na http://redcart.pl/ Nawet jeśli nie mieszkasz w Polsce, to sklep możesz prowadzić. Skoro już masz zagwarantowanego dostawcę to trzymaj się go i niech Twój interes się kręci ;)

Gość plannaprzyszlosc
Myślałam o tym ale przesyłka nie bedzie opłacalna. I tez nie bardzo mam czas pracując. Do takich sklepow online ludzie czasem dzwonią o cos zapytać a ja nie moge odbierać tel w pracy. Wbrew wszystkiemu prowadzenie sklepu online to nie taka prosta sprawa.

Gość gość
wiesz co autorko to że jakiś sklep powstał to akurat, nic nie znaczy. Bardziej bym pytała kiedy te sklepy powstały. Mieszkam w 30-tys mieście i czesto powstają nowe sklepy, ale co z tego że po kilku mies upadają??? A biedronki, lidle postają w malych miastach bo ludzie muszą coś jeść, a w tych sklepach jest tanio. Pytanie czy ludzie zarabiający niedużo będą kupowali drogie mydła. Do tego dolicz dobrą księgowa, bo inaczej sklep szybko upadnie.

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość Kacper

Ja bym sie abrdziej zainteresowal zabka.