Gość gość Napisano Luty 9, 2014 1 danie gorące: -rosół z makaronem -kotlet z ananasem /kotlet de-volie/kotlet mielony -ziemniaki z wody/ziemniaki zapiekane -surówka z białej kapusty/marchewka/zasmażane buraczki -sos pieczarkoway/sos beszamelowy przystawki: -zimne nóżki -sledź w oleju -śledź w smietanie -schab ze śliwką -mięsa pieczone -sałatka piecarkowa -sałatka gyros -sałatka grecka -sałatka farmerska -sałatka jarzynowa -sałatka śledziowa -ryba po grecku -jajka faszerowane w majonezie ciasta: - rolada ze smietaną -rolada z nadzieniem truskawkowym -królewiec -sernik z makiem -sernik z brązowym spodem -sernik tradycyjny -sernik kokosowy -tulipan - pychotka -szarlotka - makowiec -ciasto ze słonecznikiem napoje: napoje gazowane soki woda kompot bez ograniczeń 2 danie gorące : karkówka pieczona w sosie pieczeniowym kluski sląskie 3 danie gorące : strogonoff 4 danie gorące - udko z kurczaka panierowane -bigos -frytki czy takie menu jest ok czy czegoś brakuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach