Gość gość Napisano Luty 9, 2014 W Polsce nie ma bezrobocia. Są tyko ludzie leniwi, którzy myślą, że pieniądze lecą z nieba albo rosną na drzewach. 2 tyg temu szukałam dziewczyny, która byłaby ze mną na targach przez 3 dni. Znajoma powiedziała, że jej córka od maja szuka pracy. Zaproponowałam jej 350 zł za 3 dni x 10 godzin. Zgodziła się. Oczywiście przyszła a po 1,5 godzinie zaczęła mi mówić, że co ona tu robi, że pracowała w biurze, a teraz tak się poniża, że co będzie jak ktoś ją zobaczy itd. Skończyło się tak, że sobie poszła. Miała iść na chwilę do toalety i nie wróciła… Jak zadzwoniłam po 15 minutach to powiedziała, że jest właśnie w drodze do domu. Sz… mnie trafił. Dzisiaj zaproponowałam bardzo dobry zarobek mojej klientce, za 2 dni na targach dostałaby na czysto około 2 tyś zł i powiedziała, że jej się nie chce, że to trzeba pracy w to trochę włożyć, wszystko zorganizować itd. Stwierdzam, że bezrobocia nie ma jest jedno wielkie lenistwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach