Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta prawda

Kierunki szkół policealnych i studiów o jakich myślałam

Polecane posty

Gość Ukryta prawda

Szkoły policealne: - Technik Handlowiec - Technik Administracji - Technik Ekonomista - Technik Technologii Żywienia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Studia: 1. Aktorstwo 2. Reżyseria 3. Fotografia 4. Realizacja Obrazu filmowego, telewizyjnego i fotografia 5. Dziennikarstwo i Komunikacja społeczna 6. Kulturoznawstwo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kursy: 1. Grafik komputerowy 2. Projektowanie stron www. 3. Ochroniarz II stopnia 4. Detektyw II stopnia 5. Kadry i płace 6. Księgowości

W fachu mam już dwa tytuły technika: 1. Technik Organizacji Usług Gastronomicznych 2. Technik Rachunkowości W sumie ekonomie, handel i administrację można byłoby połączyć z rachunkowości (do tego dodać jeszcze technik prac biurowych) 2. A technologie żywienia i gospodarstwa domowego z organizacją usług gastronomicznych.

W fachu mam już dwa tytuły technika: 1. Technik Organizacji Usług Gastronomicznych 2. Technik Rachunkowości W sumie ekonomie, handel i administrację można byłoby połączyć z rachunkowości (do tego dodać jeszcze technik prac biurowych) 2. A technologie żywienia i gospodarstwa domowego z organizacją usług gastronomicznych. Pasuje mieć jakieś wykształcenie żeby ktoś nie powiedział że jest się bez szkoły.

Gość gość
Wiele osób polecało mi BricsCAD’a. Sam zdecydowałem się na inny program, ale może tobie się spodoba. Zajrzyj na www.vectorsoft.pl.