Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten angielski to udreka nie wiem co ona tam napisała

Polecane posty

Gość gość

a mamy miec kartkówke stego a co jak wymysli ine zdania znowu tego nienapisze jaki sens ma sie takie uczenie ;/

Gość gość
juz jest pomnie

Gość gość
a miałem na 1 semestr 3 ehh a teraz niewiem czy dam na dwa rade zdac

Gość gość
wpierw naucz się polskiego, nieudaczniku

Gość gość
Ja bym proponowala przylozyc sie bardziej do nauki jezyka polskiego...

Gość gość
Popieram:)

Gość gość
sam zes nie udacznik debil i prostak żal jak mozna tak do ludzi pisac

Gość gość
ja chce sie nauczyc ale niewiem jak co mi da wkucie angielskich zdan jak bedzie mogła zmienic zdania ;/

Gość gość
Ok.ale nie ublizajcie tak odrazu, poprostu ma problem z nauka jezykow ogolnie :(

Gość gość
a ty cotaki obronca podejzane to ? ale ok pewnie zeszkoły ktos niemasz co robić ?

Gość gość
No niestety, nie pomoze jak nie znasz gramatyki i zasad, proponuje zaczac czytac angielskie strony, tlumaczyc i ogladac filmy bez lektora dodatkowo gramatyka etc.z ksziazki, da sie tylko trzeba miec checi!

Gość gość
z czego masz ten test? Ja jestem mniej więcej na poziome B1 może C***omogę :)

Gość gość
Bo staram sie ludzi rozumiec! nie wazne co potrafia

Gość gość
tłumaczyc ok ale kto to sprawdzi ani donauczycielki sie zwrucic bo nieprzepada zaniom ani ona za uczniami raczej ;/ , czemu sie tego posraństwa musze uczyc da sie nauczyc słowek i budowy zdan ale to tak duzo niedfa

Gość gość
niezdam matóry i tyle trudno niekazdy może nielubiec ale niekazzdemu to doglowy wchodzi szczegulnie gdy to sensu niema

Gość gość
Czytasz w domu i sprawdzasz na gogle tlumacz troche wiecej wiary w siebie:)

Gość gość
Ja miałam kilka takich nauczycielek ostrych z tego przedmiotu moze to ta sama ? A jak wyglada mozesz ja opisac ?

Gość gość
nom straszne wiesz a ty coś zrobił że siedzisz na tej stronce ha ha naczelnik coza durny login jakbyś miał sie czyms chwalić że niedbasz o forum i ludzi bto niszczy

Gość gość
Człowiek o przeciętnej inteligencji powinien być w stanie się nauczyc języka na poziomie sredniozaawansowanym. Jeśli nie jestes w stanie, to albnp skrtajne lenistwo, albo się przebadaj, czy nie masz jakichś wad rozwojowych, cze lekkiego upośledzenia. Pewnie, ze zmieni zdania, językiem masz władać, a nie uczyć się zdań na pamięć. Co to w ogóle za myślenie???!

Gość gość
ee wd***e moge nimiec matóry chciałem ale sam sie nienaucze a niema sensu sie uczyc zdan po angielsku bo one sie zmienic moga bejsns

Gość gość
Jak wyglada ta nauczycieka albo inaczej z jakiego woj jestes ?

Gość gość
pospolite ! nom mam sie uczyc ale w zeszycie mam angielskie zdania wiec jak sie uczyc czujesz ten bejsens ?

Gość gość
I give up with you now

Gość gość
ne opisze ci nauczycielki . nie obgaduje ludzi to jest proste . wnerwia mnie takie pakowanie ludzi do jednego worka !!!!! no wybacz nie jestem tepy dla twej wiadomości matme praktycznie cała rozumie rozumiesz ? a jezyka nierozumie bo nauczycielka pewnie xle uczy to raz dwa niemam predyspozycji nauki jezyków czyli aktualne uczelnie moga niemiec dobrych fachowcuw bo madry inzynier czy technik czasem niepochłania angielskiego co prawda moze sie go nauczyc ale jak ma wszystko sensownie wyjasnione . a ty wkładasz mnie do worka palantów no ja dziekuj***ardzo !!!!

Gość gość
Właśnie inżynier nauczy się języka łatwo, bo język to logiczna struktura w której się manipuluje pewnymi parametrami.

Gość gość
nauczyłbym sie tego zasranstwa gdybym wiedział jak ale costego ze bede sie uczył jak tak słówek wszystkich napewno niebede znał i takie to badziewne

Gość gość
logiczne jest cos jak sie logicznie wytłumaczy rozumiesz !? czyli wersja polska i angielska przyklład definicja i doniej przykład najlepiej dwa a co mi da informacja że we wstepie pisze sie zdanie ,, thanks very much for your letter it was lovery to hear from you " cZyli bardzo dziekuje za twój list był bardzo kochany do słuchania przezemnie czy cos