Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogos w ogole stac na samodzielny wynajem w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Ceny sa a s t r o n o m i c z e

Gość gość
Ja wynajmuje samodzielnie mieszkanie.

Gość gość
Ja tez wynajmuje samodzielnie one bed flat w 3 strefie.

Gość gość
To ile zarabiacie?

Gość gość
wyobraź sobie, że w Londynie mieszkają Polacy, którzy zarabiają jak Biali Ludzie i stać ich na mieszkanie - a skoro nie dajesz rady - to wracaj do Polski!!!

Gość gość
taaa, juz widze ogrom polaczkow wynajmujacych studio za 1500-2000 funtow w 1 albo 2 strefie:D

Gość gość
Zarabiam 44 tys rocznie. Mieszkam i pracuje w 4 strefie.

Gość gość
no my tez wynajmujemy. Co to wogole za pytanie czy kogos stac. Masakra...

Gość gość
My mamy 2 bed w 4 strefie za 900. Znam mnostwo Polakow, ktorzy mieszkaja w Londynie i wynajmuja samodzielnie mieszkania/domy.

Gość gość
Skąd to pytanie? A no z uwagi na to ile kosztuje wynajem w Londynie i ile trzeba zarabiać by wszystkie wydatki ogarnąć...

Gość gość
tak ja wynajmuje, 1 bed flat na granicy 2 i 3 strefy transport wise najblizsze mi stacje metro i kolej sa w 2 strefie mieszkanie nie jest w najwyzszym standardzie nie bede oszukiwac, jest czysto i sucho ale stolarka okienna, drzwi i aranzacja kuchni sa niezbyt nowoczesne ale fajnie je urzadzilam i moge powiedziec, jest przytulnie i intersujace i nie zwracam uwagi na niedociagniecia nie widze sensu placenia za wynajem mieszkania w super standardzie poniewaz a) planuje wyjazd do innego kraju a jezeli ten plan mi nie wypali to b) planuje zakup wlasnego mieszkanie, w ktorego wyposazenie bedzie sens inwestowac jestem lekko po 30stce i mieszkam sama od 2 lat przedtem dzielilam wynajmowalam fajne mieszkanie w uroczej dzielnicy z jedna wspolokatorka

Gość gość
moi znajomi jak to okreslilas Polaczki ;) wynajmuja mieszkanie w Soho rzut beretem od Tottenham Court Rd station 7 pietro z tarasem na dachu :)

Gość gość
Tak i zarabiaja po 10000 f mc....:DDDD

Gość gość
jak ci sie poprawia sampoczucie myslac, ze zarabiaja po £1000 to sobie zyj w blogiej nieswiadomosci :) niektorzy ludzie nie zamykaja sie w polskich gettach gdzie highlight of the week jest zgrzewa Tyskiego przy sobocie ;) koncza studia, nawiazuja kontakty i robia kariere

Gość gość
10 000 tys moze jeszcze nie ale sa na dobrej drodze do tego :) w okolicach 40 urodzin do ktorych zostala im jeszcze mniej wiecej dekada beda juz pewnie tyle zarabiali :) a znam Polakow pracujacych w bankach inwestycyjnych i firmach konsultingowych, ktorzy maja bo 200K bonusow na rok :)

Gość gość
Fabrykowcy tego nie zrozumieją.

Gość gość
Ludzi ktorzy zarabiaja w UK konkretne pieniadze za wiele nie ma.

Gość gość
ale są!!!

Gość gość
a gdzie na soho sa takie wiezowce 7 pietrowe?

Gość gość
"Ale sa", wszedzie sa Ci co maja g o w n i a n e zarobki, srednie, dobre i bardzo dobre. Nie tylko w UK.

Gość gość
A jak ma kogos byc stac na samodzielny wynajem w Londynie jak ceny sa tak wysokie? A zarobki? Nawet dla wyksztalconych ludzi z dobrymi zawodami czesto smiech na sali.

Gość gość
na 7 pietrze mieszkaja :) taras jest na dachu i maja do niego prywatny dostep to raczej oczywiste, ze 7 pietrowy budynek nie jest wiezowcem czytanie ze zrozumieniem boli najwyraznie :) stoi tez jak wol, ze tottenham court road wiec pogranicza soho glowe wystarczy podniesc i budynki wyzsze niz 7 pieter sie znajda ;)

Gość gość
alez mi atrakcja mieszkac w bloku kolo soho i tottenham court road...tam zero zieleni, same jakies biurowce, nawet zakopow nie ma gdzie za bardzo robic zywieniowych, poza tym tlumy ludzi sie przewiaja i tysiace samochodow przejezdza.....ja bym tam za darmo nie chciala