Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któras z was była w ciąży bez zadnego objawu nawet bez bólu piersi pytanie

Polecane posty

Gość gość

w sumie chyba nie ma ciazy bez bólu piersi... Czy któras z was byłą jednak w ciaży mimo braku objawów? Ja już mam jedna ciaża za sobą, niestety trwała krótko. Do czasu terminu miesiaczki nie miałam zadnych objawów, byłam pewna, ze się nie udało, ale no własnie... bolały mnie piersi. Nie wzięłam tego za objaw ciaży, bo bolały mie zawsze po owulacji i tak było też tym razem. Bolały do końca ciaży czyli 13 tygodnia Czy możliwe, zeby piersi nic a nie bolały przed tm, a jednak była ciaża?

Gość gość
ja nie miałam żadnych objawów

Gość gość
ja nie mialam zadnych objawów na poczatku ciązy

Gość gość
Mnie zawsze przed okresem bolaly piersi i ta, dzien wczesniej pobolewal brzuch. Pewnego miesiaca poersi mnie wogole nie bolaly, za to bzrzuch pobolewal od kilku dni, tak jakbym miala dostac okres. Kilka dni pozniej z braku okresu zrobilam test i dwie kreski

Gość gość
dolacze sie do pytania. czy wasze ciaze dobrze sie skonczyly? mi sie spoznia okres, 4 testy pozytywne, dzis odbiore wyniki bety. nie mam zadnych objawow ciazy, czasem czuje klucie w podbrzuszu, a poza tym nic. w poprzedniej ciazy, ktora stracilam w 6 tc mialam bardzo obolale i narzmiale piersi. czy ta ciaza moze skonczyc sie dobrze?

Gość gość
ja nie miałam żadnych objawów, tzn o ciąży dowiedziałam się 5 dni po dacie spodziewanej miesiączki,a jakoś po dwóch tygodniach od tego zaczął dokuczać ból piersi i ciągnący ból podbrzusza

Gość gość z 10 02
Np moma ciaza skonczyla sie szczesliwie, lezy obok mnie szesc***ygodniowy niemowlak. I nie martw sie brakiem bolu poersi, mnie naprawde w ciazy wogo,e nie bolaly, dopiero jak zaczal sie nawal pokarmu kilka dni po porodzie to je poczulam. A zawsze przed okrrsem myslalam ze padne, nawet po schodach nie moglam swobodnie biegac. Kazda ciaza jest inna, nawet koniety ktore byly w ciazy kilka razy ci to powiedza. W jednej sie wymiotuje, a w drugiej gory mozna orzenosic. Nie martw sie na zapas, nedzie dobrze

Gość gość
Wszystko zalezy od organizmu! jestem w 2 ciazy obecnie. przy pierwszej mialam wszystkie objawy od bolu piersi po wymioty, zgage i apetyt. Tym razem objawy zaczely sie w II trymestrze. o ciazy dowiedzialam sie w 13 tygodniu bo mialam krwawienia w czasie gdy powinien przyjsc okres. krwawienia skonczyly sie dopiero w 24 tc a obecnie jestem w 33tc:)

Gość gość
gość z 10 02 - dzieki, uspokoilas mnie troche 🌼

Gość gość
ktoś jeszcze?

Ja na początku ciąży czułam siezupełnie normalnie, nawet miałam okres, tylko trochę mniejszy niż zwykle :o jedynie co, to człam sie bardzo zmęczona bez powodu :o a ciązę zaczęłam podejrzewać dopieor kidy następny okres nie nadszedł :p tzn moj facet coś tam wspominał wcześniej że może by zrobić test, ale ja uparcie twierdzilam że na pewn nie jestem w ciąży bo przecież sie zabezpieczam :D a jednak :p winny był chyba antybionyk, który cos namieszał i tabsy anty zapomniały działać :p

Gość gość
temat jest o bolu piersi, a nie o tym w jaki sposob zaszlas :O

Gość gość
i od kiedy w ciazy ma sie okres? naucz sie k****, ze to sie nazywa KRWAWIENIE