Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana z rana

3 pajaców MOICH EX ma ładne laski i nie mogę tego zrozumieć i znieść!

Polecane posty

1. był to kolega ze studiów, zainteresował się mną, chociaż ogólnie był podrywaczem, trochę mi się podobał z wyglądu, więc czemu nie, ale zauroczenie szybko minęło, zaczął mnie wkurzać, miał denny charakter, taki c***owaty, nie męski, miał malą wiedzę ogólną, zapatrzony w siebie a w dodatku miał - przyjaciółkę i chciał u niej nieraz nocowac :D szybko go pogoniłam - a potem patrzę - ma nową dziewczynę, która chyba bardzo go kocha i w dodatku jest ładna, ładniejsza ode mnie, nie rozumiem co ona w nim widzi? akceptuje tą przyjaciołkę? a może on już zerwął kontakt z przyjacilka? moze dojrzal w koncu? 2. moj były, którego naprawdę kochalam, ale którego charakter i zazdrosc nie dawała życ, wiecznie cos mu nie pasuje, nadal na fb widze jego zrzedliwe posty, ma 20 pare lat i odkad go znam zredzi jak stary dziad :( - jego dziewczyna, idealnie zgrabna (super cialo) z twarzy tez ladna, bardzo zadbana... Może też jest taka zrzęda jak on? jak ona to wytrzymuje? 3. nie był moim chłopakiem, spotkałam go dwa razy, dwie randki z internetu, bardzo wysoki, kolezanki uwazaly ze przystojny z twarzy, wg mnie taki banlny,nudny, ponurak, sztywniak... na 1 randce gadal o swoich osiagnieciach, planach na przyszlosc, ambicjach, slubach itp. po 2 randkach chcial ze mna wyjechac na wakacje :D spławiłam go a on mnie usunal ze znajomych... fajnie nie? jakis czas temu widzialam go na miescie, taki sam jak wtedy...A weszlam z ciekawosci na jego fb - ma dziewczynę 10/10!!! nie wiem skąd taką wytrzasnął...jest to dla mnie szok ogromny, bo chłopak g mnie z wygladu taki 7/10 a z charakteru jeszcze mniej... bogaty też nie był, a dziewczyne ma normalnie jakąś modelkę... Nie wiem co się dzieje? ze mną jest coś nie tak? czy po prostu jest nadmiar kobiet i te super piękne biorą już przecietniakow i nudziarzy? :O

z drugiej strony schlebia mi,że byłam z chłopakami o tak dobrych gustach :D Marzę,że spotkam chłopaka o cudownym charakterze, niebieskich oczach, najlepiej blondyna, dla którego wystarczy taka przeciętna jak ja :)

Gość gość
up

Gość gość
Nie ma w tym nic dziwnego. W Polsce jest bardzo dużo ładnych lasek, przeciętna (najczęściej spotykana) panna to 7/10 -a jeśli chodzi o facetów to przeciętny to 4/10 Gdyby kobiety nie wiązały się z dużo brzydszymi i głupszymi facetami, byłyby same, bo tylko taki jest wybór w Polsce :(

Gość gość
a ty po tych paru zdaniach wygl;adasz mi na ostro je/bniętą :o

Gość gość
Zostane twoim 4ty pajacem ,siorbiesz palke?:-)

Gość gość
te dziewczyny moglyby spokojnie jechac za granice i poderwac Niemca, Skandynawa naprawde, a przynajmniej ta od chlopaka nr 3 jest idealnie zgrabna i piekna. Pewnie zwiazala sie z tym dziwakiem, nudziarzem tylko dlatego,ze on mial ze 195 cm. 'iektore biora wysokich i nie patrza na twarz :( a ja jestem brzydka i taka wybredna ;( ale jak nie znajde Polaka to biore Niemca, moja brzydka kolezanka miala straszne branie w Niemczech, bo chociaz brzydka to ladniejsza od Niemek, Niemki maja ostre rysy twarzy, mocne makijaze, sa troche grubsze , kobietki dbajcie o dobre geny i nie bierzcie co popadnie :)

Gość gość
up