Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberries

Glista ludzka u mojej dwuletniej coreczki..Pomocy !

Polecane posty

Gość gość
Nie pisz głupot, ze po miodzie i mace wyszły robale. To mąka się "zrolowala" na tym miodzie puknij się w głowę co za głupoty rettty

Gość gość
nie martw sie, przejdzie jej

Gość gość
nie martw sie moja miala lamblie, przejdzie jej napewno

Gość gość
czytałam bloga jak pani kąpała dziecko w zioła przeciwpasożytniczych i smarowała dziecko miodem i mąką i wychodziły przez skórę włosogłówki, więc to żadne bzdury. Ani mąką ani miód nie są czarne.

Gość gość
Kolezanki synek w wieku 5 lat mial gliste. wyszla mu nosem:-( Byl chudy skora i kosci... dzisiaj gdy ma prawie 9 lat ma okropna nadwage 42kg przy malym wzroscie. on ciagle je, zakrada sie w nocy do lodowki i chowa na pozniej bo mu staraja sie ograniczac.

wyszla nosem? !! ojejku , ciekawa ile tych robakow ma moja coreczka , podejrzewam ze ni ejedna glista tam siedzi. Wlasnie ona robi się teraz taka bardzo chudziutka, taka szczuplutka buziunia i oczka podkrążone...

Gość gość
Miod i maka nie sa czarne, a zmieszaj w kubeczku miod i make. Ludzka glupota nie ma granic :/

Gość gość
autorko jesli dziecko ma pasozyty powinna sie przeleczyc cala rodzina!!! lekarze to konowały

Ale ja tez biore leki i moja mama, maz jak wroci to tez mam dla niego lekarstwa. o higienę dbam teraz jak nigdy dotad. caly mój dzień to sprzątanie, mycie i podawanie corce czegos do jedzenia !!!\ szukam tej glisty u malej w kale, ale nie ma nic... pewnie jeszcze tam siedzi !! nie wiem czy isc teraz z nia do lekarza, czy poczekać te 1,5 tyg i dac kolejna dawke ??? ale jak nie będzie jadla to mi upadnie , na dzień zje jogurcik maly i z dwie parowki i może w sumie z 4 lyzki zupy ! kaszki nie chce wogole ( wcześniej jadla ) , mleka, platkow, zupy mlecznej, chleba bulek wogole nie chce! pomidorowej i rosolu zje pare lyzeczek, mieska dziubnie albo i nie , ziemniakow , surowek wogole ! jedynie trochę jogurtu gratka ! innych serkow, wędlin nie chve tknąć.......... co ja mam z nia robic..?? ona mi chyba umrze z głodu ..

dziś tez zero apetytu i since pod oczami jakby większe. Do tego bardzo zgrzyta zebami i w nocy mało co spala, ciagle budzila się z placzem i nie mogla zasnąć...

hej, to jeszcze ja... czytałam na necie o roznych badaniach wykrywających grzyby, bakterie i pasożyty , chodzi mi glownie o test obciazen organizmu i test z kropli zywej krwi. ten pierwszy to podobno naciąganie ludzi... czy słyszeliście o tych metodach??? a czy lekarz w przychodni czy w szpitalu nie może zrobić jakiś badan które wykrywa tez pasożyty?

Gość gość
Test obciążeń to ścienna straszna.