Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 Co to za idea? Tak to skrzyżowanie amerykańskiego biura z chłopską chałupą ...Gusta a la nuworysze z USA którym ugotuje i pozmywa oraz posprząta meksykańska służąca . Stąd kuchnia może być na widoku .Wzorzec przeszczepiony do nas popularny u ludzi mających w genach niedawne jeszcze warunki gdy rodzina jadła , spała , gotowała i podejmowała gości a i też wieczorami kopulowała w JEDNEJ izbie . Widać że budzą się atawizmy wywodzącego sie ze wsi w 80% społeczeństwa i chęć powrotu do życia przodków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 Nie zgodzę się z Tobą. To bardzo nowoczesne. Fakt, że rozwiązanie rodem z USA, ale u nich się to sprawdza więc dlaczego u nas miałoby być inaczej? Teraz gotowanie jest w trendzie. Ludzie lubią to robić na oczach gości, bo czują się jak szefowie kuchni. Do tego wielka przestrzeń na imprezy lub do zabawy dla dzieciaków. Perfekcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ernestyna_098765 Napisano Kwiecień 2, 2014 jako właścicielka małego m3 mogę powiedzieć że mnie takie duże wnętrze nie kręci ale obiektywnie wygląda ładnie :) nie wiem tylko co bym zrobiła z tak dużą przestrzenią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honesty_me Napisano Kwiecień 2, 2014 Warto jest mieć dużą przestrzeń gdy ma się dzieciaki i duzo znajomych, bo prowadzi się aktywne życie towarzyskie. Mnie i męża taka przestrzeń by najnormalniej w swiecie przytłaczała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 łooooj tam duzo krzyku o nic ;DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 mi się podoba cała koncepcja ale róż bym wywaliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 pięęęęęęęęękne aż się za słodko robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2014 ja jestem przeciw open space...duzo hałasu o nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogatynka092182 Napisano Kwiecień 3, 2014 Nie jestem pewna czy te meble mi się podobają. Rolety na pewno są ble. Reszta ok ale nie zniewala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 jak śpiewało T.Love "nie nie nieeeeeeeeeeeeeeeeee....nie nie nieeeee" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 jak uroczo i stylowo! <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 djeeeeeeeoijdewoiejdjdjddddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 to jest fajne wnętrze i koncept jest ciekawy jednak meble powinny być bardziej nowoczense, czystsze w swojej formie bo teraz to nie jest spojne wnetrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 ładne ;) ja nie mam metrażu na coś takiego chyba że by wyburzyć ściane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 kolory perfekcyjnie się przeplatają mimo tego że w teorii do siebie nie pasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 tandeta, kicz, żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okojskazprawaagaty Napisano Kwiecień 8, 2014 Podoba mi się stół, krzesła i półki. Reszta jest staromodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 kanapa jest tak tragiczna że aż brak na nią słów fajne niby wnętrze a tu nagle bach...taki koszmarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 100% zgodności z przemówcą/czynią!!!!! wy....ałabym też te "zasłony" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 mieszanka stargeo ze stosunkwoo nowym ale w dobrym guście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 eklektyzm ciągle modny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2014 very, very nice ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2014 a po polsku nie można?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 uuu widać rękę architekta baaaardzo gustownie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 brakuje tylko czegoś na ściany bo pusto dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oposss Napisano Kwiecień 14, 2014 Macie rację z tym brakiem czegoś na ścianach! Widziałabym tu jakiś obraz abstrakcyjny albo dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oposss Napisano Kwiecień 14, 2014 olśniło mnie...nie abstrakcja tylko czarno-białe fotografie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 bardzo bardzo fajnie to wygląda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 gustownie lecz nieco monotematycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwendtek Napisano Kwiecień 14, 2014 fuuuuuuuj obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach