Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gościa gości

Czy można mieć udane życie seks z facetem który jako mężczyzna cie nie podnieca?

Polecane posty

Gość gość gościa gości

Dokładnie tak jak w temacie. I nie mówię tu o jakichś anomaliach faceta typu bezzębny, z brzuchem większym niż on sam, śmierdzącym itp. Tylko o normalnym facecie na widok ktorego wcale nie robi sie mokro. Owszem jak juz zaczniemy sie zabawiac to mi sie chce. Ale nie mam tak jak faceci, że od samego patrzenia juz im staje. Tak to zwykle bywa czy to ja mam jakos inaczej.

Gość gość
Naczytałas się harlekinów ...

Gość gość
oj to wykluczone!!! mnie na samą myśl o sztywnym palu mojego misia to cieknie mi z muszelki

Gość gość
no i...?

Gość gość
No to zależy od Ciebie, zawsze możesz mieć kogos na boku :D

Gość gość
Co wykluczone ,bez przesady ...

Gość kalinka kalinkaaaa hej
Ja tak mam. Mam 24 lata, moj facet 32. Jestesmy razem 4 lata, planujemy slub. dogaduje sie z nim, jest mi dobrze, spokojnie. Namietnosc z mojej strony wygasla, jest przyzwyczajenie. Seks mnie nie pociaga z nim. " Odbębniam" to po prostu. Inni faceci mnie podniecaja, ale nie mam odwagi do zmian i rozstania. Dlatego z nim jestem. Robimy to raz w tygodniu. Nie czuje podniecenia. Tez sie zastanawiam jak to bedzie po slubie. Czy bedzie gorzej?

Gość gość
32 lata i raz w tygodniu?! ten koleś cie zdradza czy takie słabe libido?

Gość gość
Znam taką ktora ma seksmaszynę w domu i co drugi dzien ucieka z domu do matki .Tak juz od 10 lat ...Jest z nim bo jak mowi kocha .Ale kobiety sa glupie ...az glowa boli ....

Gość kalinka kalinkaaaa hej
Ma slabe libido. w sumie ma 32 lata a zachowuje sie jakby mial z 52 bo ruszac mu sie nie chce, tylko piwo i telewizor, wiem bo widujemy sie codziennie