Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka cr7

Sex i związek z nauczycielem :(

Polecane posty

Gość ninka cr7

Mam spory problem o którym nie mogą pogadać z nikim znajomym, a sama nie wiem co mam z tym zrobić :( Dlatego tutaj wchodzę i proszę o radę. Opisując sprawę w skrócie, przeniosłam się po pierwszym półroczu z jednego liceum do drugiego ze względu na przeprowadzkę i dojazd. Byłam sama, nie miałam tam znajomych; zagubiona. Wsparcia i zainteresowania udzielił mi wówczas mój nauczyciel z geografii. Na początku rozmawialiśmy, pytał jak tam i w ogóle aż potem zaoferował mi wyjazd który organizował z kołem zainteresowań. Na tym wyjeździe-który był pozaszkolny, wypił parę piw, ja z resztą też i nie wiem kiedy doszło do czegoś między nami. On prosił mnie bym o tym, że pił na wyjeździe i że coś się wydarzyło między nami nikomu nie mówiła. Głupio mi było, ale teraz jest jeszcze bardziej, bo on potajemnie chciałby kontynuować te znajomość, a ja absolutnie nie. Nie wiem tylko jak mu to wszystko wytłumaczyć. Jeśli spróbuje mnie za to pokarać ocenami to przecież nawet jak komuś o tym powiem to nikt mi nie uwierzy :(

Gość kaszlottt
To so patologijeee.

Gość ninka cr7
Poza tym to wszystko dziej się tak szybko. Na początku cieszyłam się, że mam wsparcie nauczyciela, że dzięki niemu poznaje nowych znajomych, ale to że myśmy. . .szok. To wszystko wina alkoholu. Nie wiem co mi odbiło.

Gość ja słyszał o innych takich
Mi się zawsze podobało moje nauczycielki z Anglika :) Jedna miała cyce jak Pamela że jak po schodach zbiegała to jej stanik puszczał a i druga była miodzio :D hahahah

Gość blondass86
Wszystko fajnie i pieknie, albo nie fajnie i nie pięknie, ale na litość boska, kobiety przestańcie pisać te glupoty w stylu; nie wiem jak to sie stali, cos mnie opętało, nic nie moglam zrobić, to bylo silniejsze ode mnie. nikt wam w te glupoty nie wierzy. myśleliście c***kiem i tyle. Typowe szmaciska. tak jak facet nie ma usprawiedliwienia na to tak i wy nie macie.

Gość ninka cr7
Ale to on jest nauczycielem jest starszy. Moim zdaniem on to wszystko zrobił specjalnie.