Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana_21

zakochana w 34 latku

Polecane posty

Gość zdesperowana_21

Mam problem! Co zrobić/ jak zwrócić uwagę faceta, w sumie sporo starszego (34 l., ja mam 21), że mi się podoba? Chodzi o to, że jest to skomplikowane, bo ja nie mogę wykonać pierwszego ruchu (tzn. zaprosić go np. na przysłowiową 'kawę'). Nie wiem czy też kogoś ma, sądzę, że nie ma żony. Jesteśmy w bardzo 'zawodowych' relacjach.

Gość zdesperowana_21
bo on wykonuje taki zawód, a nie inny, no i niestety nie mogę wykonać pierwszego kroku, poprostu nie mogę! umiem sobie z nim pożartować, pośmiać się, ale nie wiem co zrobić, nie wiem też czy nie patrzy na mnie jak na taką małolate, w końcu dzieli nas 13 lat ;/

Gość gość
to zależy od faceta jak na ciebie patrzy, dla niego może to być równie nie łatwe jak dla ciebie, o ile mu się podobasz. Niektóre dziewczyny w twoim wieku potrafią być bardzo niedojrzałe, a wyszydzenie, od takiej 'młódki' jest potwornie bolesne (znam z autopsji). Podkreślam, o ile mu się podobasz. Myślę jednak, że jak będziesz traktowała go poważnie to gość to zauważy i kto wie, może się odważy na coś więcej niż trzymanie koleżeńskiego dystansu. Chociaż ja szczerze pisząc, po swoich doświadczeniach nie wiem czy ryzykowałbym i wystawił kolejny raz na pośmiewisko. Tobie życzę powodzenia.

Gość zdesperowana_21
studiuje, i on zdaje sobie z tego sprawę. Myślę, że nie jest mentalnie zbyt stary, ale wiem że ma bardzo poukładane w głowie, i ogólnie jest z tych 'mądrych'. Co do mnie, to chce już takiego związku na poważnie, już się wyszumiałam, a on jest osobą która mi strasznie imponuje. Ale co z tego skoro, nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić? ;/

Gość gość x
Maciej powinieneś zdecydowanie częściej wyściubiać nos z Chestnut Kitchen.

Gość Pinkgirl92
Sytuacja podobna do mojej tylko między nami jest 12 lat i już się spotykamy w bardzo zaawansowany sposób myśląc o przyszłości. Tyle że to mój facet sam wyszedł z inicjatywa spotkań ale jest z nim przecudownie ;)

Gość zdesperowana_21
to jakieś rady/porady co zrobić żeby wyszedł z tą inicjatywą? bo sytuacja wydaje się być beznadziejna ;c

Gość gość
kolejna co leci na gotowe eh młodzi faceci będą musieli łamać niedługo prawo

Gość gość
ON NIE JEST TOBĄ ZAINTERESOWANY ZROZUM

Gość zdesperowana_21
dlaczego niby na gotowe?

Gość gość
ktoś tu ma omamy? :D

Gość gość
eeej dziewczyna ma problem wiec nie leci na zadne gotowe, zauroczenie nie wybiera, a wiekszosc facetów w wieku 20 lat są to jeszcze chłopczyki, którzy nie wiedza co to jest zycie, i liczą sie dla nich tylko imprezy i zaliczanie kolejnych lasek, wiem co mowie

Gość gość
gość eeej dziewczyna ma problem wiec nie leci na zadne gotowe, zauroczenie nie wybiera, a wiekszosc facetów w wieku 20 lat są to jeszcze chłopczyki, którzy nie wiedza co to jest zycie, i liczą sie dla nich tylko imprezy i zaliczanie kolejnych lasek, wiem co mowie x Jak tylko takich 20latków chcecie i widzicie to wasz problem materialistki

Gość zdesperowana_21
Ja nie mam zdania na temat facetów w moim wieku, ale z obserwacji mogę trochę potwierdzić tę regułę, albo otaczają mnie totalni imprezowicze, albo fajni kolesie, którzy niestety są już zajęci.. zresztą mi osobiście odkąd pamiętam zawsze podobali się starsi faceci i nie widzę w tym nic złego?

Gość gość
złego nie, dopóki go tylko nie wykorzystasz :D

Gość zdesperowana_21
nie chce go wykorzystać, chce tylko żeby zwrócił na mnie uwagę, albo inaczej żeby dał mi znać, że zwrócił na mnie ta uwage, bo jak narazie powiedział mi tylko pare komplementów i nadal nic z tego nie wynika...

Gość Pinkgirl92
Może daj mu jakoś delikatnie do zrozumienia że jesteś nim zainteresowana. Chyba że chcesz czekać na cud :)

Gość zdesperowana_21
ale właśnie nie wiem jak mu mam dać delikatnie do zrozumienia? :

@zdesperowana_21: jeśli naprawdę chcesz coś osiągnąć to niestety będziesz musiała wykonać pierwszy krok... i co jeszcze gorsze - będziesz musiała być konkretna, aby koleś zrozumiał o co chodzi, bo może być tak, że sam pomyśli, że jest dla ciebie za stary i błędnie odbiera twoje sygnały...

Gość naiwniar nie brakuje
fajne są takie młode, można z nimi chwilę pochodzić:D:D

Gość dojrzały36
tak dla informacji ogółu czasem i facet może zakochać się w młodej kobiecie, nie żeby jak to ktos napisał 'chwile z nią pochodzic'. Sam pare lat temu zakochałem sie w dziewczynie o 11 lat młodszej, bardzo ją kocham i jesteśmy razem szczęśliwi do tej pory.

Gość gość
21-latka już się wyszalała :D ojej, no, jaka to panna dorosła! dziecko, pogadamy za 10 lat

Gość gstsy
Dla informacji ogółu 20 paro latek może sie wyszalec. Dziekuje dobranoc.

Gość gość
Mam 33 lata. Nawet jakby mi się podobała 21-latka, nic bym nie zrobił. Czułbym się niezręcznie, uznałbym, że po co jej facet o tyle starszy, jak ma wokół rówieśników. Nie sądzę żeby ten chłopak zrobić jakiś krok, bo nie chciałby się ośmieszyć.

Gość zdesperowana_21
no własnie tego sie obawiam... że nawet jeśli się mu podobam, to się niestety nigdy o tym nie dowiem :C

Gość gość
kiedyś koleżanka mnie podrywała w taki sposób. Kupowała co raz jakiś zmyślny ciuszek, przebierała się weń, a następnie podchodziła do mnie i pytała: - fajny ciuszek? - ładnie w nim wyglądam? - podobam ci się? Spróbuj, nic nie tracisz. :D