Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolczyk do brwi a uczulenie

Polecane posty

Gość gość

rok temu przkułam brew wszystko było ok od 2 mies ciągle mi wycieka taka biała maz a przy dolnej dziurce wyskoczyła mi taka małam czerwona kulka czasem było białawe i próbowałam wycisnąc . przez co mogło mi sie zrobić takie coś czy to jakies uczulenie ? przy przekłuciu miałam kolczyka bodajze ze stali chirurgicznej 9 mies zmieniłam na kolczyka kupionego u jubilera . czym mam przemywać to coś ?czy mam się czego bać ? i jak odróznić stal chirurgiczną od tytanu czy u jubilera doradza mi który bardziej uczula ?? jak cos wiecie na ten temat piszcie , z góry wielkie dzięki :)

Gość gość
Też miałam rok wytrzymałam. Non stop ropa albo strupek w koło Macieja. Kolczyk jest robiony ze stali chirurgicznej jesteś uczulona musisz zmienić na złoty albo srebrny.

Gość gość
własnie jak nosiłam stal chirurgiczną to nic nie było potem kupiłam srebny to sie zaczeło ostatnio ok tygodnia nosiłam złoty i nic wciąż to czerwone aż wstyd :(

Gość gość
problem bedzie w kolczyku, nie powinno sie zakladać innego nize ze stali chirurgicznej, tytanu lub bioplastu. zalóz spowrotem stalowy a miejsce wklucia 2x dziennie przemywaj rozworem soli kuchennej

Gość gość
no i tu problem bo mam ze stali ch ale on jest bardzo długi i zle to wygląda mam troche płytko przekłute i nawet najmniejszy kolczyk lekko odstaje chyba ze są mniejsze ale takich to nie widziałam , najwyzej zakupie ze stali chirurgicznej taki malutki u jubilera mam nadzieje ze takie mają

Gość gość
up