Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką mieliście wódkę na swoim weselu?

Polecane posty

Gość gość

Jaką mieliście wódkę na swoim weselu? Ile wódki liczyliście na głowę? Gdzie kupowaliście alkohol? Czy alkohol bardzo podrożał od tego roku? Jestem w tym temacie zielona, a ślub coraz bliżej. Proszę o pomoc : )

Gość gość
moją kupiłam w zeszłym roku 2,20 taniej na 2 wesela moje i brata,u mnie liczyłam 0,5l na głowe,choć i tak wiem,że dużo zostanie bo niewiele jest pijących a impreza na 40 osób u brata 90osób liczyliśmy na jego wesele od naszej strony czyli młodego 40x0,5l i 50 x 1l pewnie też zostanie,ale w rezerwie będą flaszki z mojego.Gorzka żołądkowa czysta de lux.

ja będę mieć żubrówkę kupiliśmy w tym roku ale zdążyliśmy przed podwyżką. z tego co słyszałam to że teraz alkohol poszedł ostro w górę. na ok 80 os mamy 100 butelek i liczę że jeszcze zostanie :)

Gość gość
Zazwyczaj kupuje się około 1 litra wódki na parę, jednak warto zaopatrzyć się w jej większą ilość. Bardzo dobra jest wódka Potocki z Domu Wina. Możecie postawić także na tradycyjne wódki takie jak Bols czy Żubrówka. Nie polecam Krupnika. Możesz kupować alkohol w hurtowniach, w supermarketach i winiarniach.

Gość gość
Ruska prosto z Moskwy