Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana_scully

bezsenna noc. sama?

Polecane posty

Gość gość gościnnie
Och!! Mój błąd. Przepraszm! Jesteś ładna 🌻 🌻 🌻 ;)

Och:) myslalam ze napiszesz ze nie mozesz o tym wiedzieć jak wyglądam a ja bym wtedy odpisala "no ale w Twoich fantazjach" a Ty wszystko popsules;p

Gość gość gościnnie
Pisałaś wyżej, że musisz : "puscic maluchy na wybieg". Myślałem, że piszesz o dzieciach:) O kim pisałaś, bo przecież nie masz dziewięciu córek? ;)

Gość gość gościnnie
No ale nie mogę też napisać, czy też przyznać, że fantazjuję o Tobie, bo wyjdę na zboczeńca:P

Gość gość gościnnie
To opisz krótko swój wygląd, to pofantazjuję:P

Gość gość gościnnie
A dlaczego aż takie duże stadko szczurków masz i kad takie zamiłowanie? Normalnie kobiety boją sie, albo czują obrzydzenie do szczurów.

Gość gość gościnnie
Wiek, kolor włosów i ich długośc, wzrost,waga,biust. Wszystkie dane potrzebne do fantazji;)

Szczurki są kochane, slodkie i sliczne<3 to zwierzęta stadne, nie mozna mieć jednego. Z gryzoni tylko chomiki są samotnikami. Wszystkie moje panny są adoptowane albo z interwencji. Niechciane, niekochane itd. Cierpie na tzw gmr;) get mogę rats. Bardzo czesto te szczurki co biore na chwile pod,opieke zostaja na zawsze, stad ta ilosc;) ale rekord i tak mam większy;)

Mam 167 cm wzrostu. Waga okolo 63 kg. Nie jestem patyk ale za to nie jestem pączuś. Biust 70d ale wy faceci i tak nie znacie sie na rozmiarowkach;p oczy mam zielone, wlosy ciem,y blond, do polowy pleców, proste;)

Gość gość gościnnie
No raczej sie nie znamy na rozmiarówkach,ale zakładam,ze jest średniej wielkości;) Wiadomo... kobiet o wiek się nie pyta, ale podaj jeszcze wiek. Może być w przybliżeniu. ;)

24 lata. Powiedzmy ze sredni. Nie zwisa mi ale mam co w stanik,wlozyc a nie nosze push upow;)

Gość gość gościnnie
A jak oceniasz sama siebie? Uważasz się za osobę ładną , atrakcyjna, czy raczej przecięną?

Gość gość
przeciętne to ty masz pytania:D

Gosciu przecietne to Ty masz poczucie humoru ale ciesz sie ze w ogóle jakieś masz. gościnny to zależy od,dnia;p

Gość gość gościnnie
Dana Rozumiem. I to jest normalna odpowiedź. Trzeba być samokrytycznym. Jak nas postawią obok jakiegos super faceta, albo super modelki, to czujemy sie raczej mniej atrakcyjnie;) Albo jak zobaczyś się w lustrze gdy jesteś zmęczony,czyms dobity, to i wygląd jest odbierany inaczej:)

Kazda babkę mozna umalować i ubrać tak,ze kazdy facet będzie sie ślinić. Potrafie tak ze sobą zrobić ale na codzien raczej nie;)

Gość gość
sorry, faktycznie suchar, no ale jakby nie byl to suchar to bym wam rozmowe rozbil, wiec w sumie dobrze ze suchar :p

Gość gość gościnnie
Tylko gorzej bedzie jak ją rano zobaczy po przebudzeniu;)

Gość gość gościnnie
Ja raczej preferuję wygląd naturalny, A kobietę oceniam po tym co ma w sobie, a nie jak wygląda:)

Gość gość gościnnie
Po tym, co ma w głowie i jak podchodzi do życia, oraz jak traktuje innych.

Gość gość gościnnie
A Ty znowu swojego ululałaś i sobie klikasz?

Sam sie ululal:) ehh wszyscy mówią ze liczy sie wnętrze ale to wygląd zewnętrzny najpierw zwraca uwagę:)))

Sam sie ululal:) ehh wszyscy mówią ze liczy sie wnętrze ale to wygląd zewnętrzny najpierw zwraca uwagę:)))

Gość gość gościnnie
Owszem, wygląd też się liczy. Każdy ma inne poczucie piękna.Jednemu podoba sie gruba,a drugiemu chuda. Po prostu wygląd nie może odpychać drugiej osoby. Ale tak naprawdę liczy się to, co ta osoba sobą reprezentuje. Co z tego, że będzie piękna, a w głowie ma pusto i wysokie mniemanie o sobie?

Gość gość gościnnie
Tak cały czas się zastanawiam nad Waszym związkiem. Dla mnie to trochę dziwne, że nie spędzasz nocek ze swoim partnerem. Czyżby się już między wami uczucie wypaliło. Spowszednieliście się sobie, a może jakieś rozczarowania?

A Ty? Moze faktycznie ostatnio mniej ognia i nas... To mnie popchalo na to forum, ale to tez trochę moja wina i o tym wiem.. Wiem tez ze to przejsciowe

Gość gość gościnnie
Pisałaś we wześniejszych postach, że szukałaś kogoś do normalnego pogadania, czyli brak ci rozmów? Czy po prostu sie nudzisz?