Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie pampersy?

Polecane posty

Gość gość

jakich używacie oprócz oryginalnych pampersów i dad? Dad nie chce używać (na początku używaliśmy i nie są wg mnie dobre, dlatego na nie się nie chce przerzucać, tylko błagam nie róbcie tu wojny) Pampers Active Baby używamy, ale chce zmienić na takie po domu tańsze. Skusiłam się na kauflandowskie (mój synek gdy było lato b. dużo sikał a on jak się zesikał to płakał od razu i kupiłam kauflandowskie na lato na zmienianie co 30 minut w domu, nie odparzały, kupiliśmy teraz i niestety nawet 2h nie wytrzymują) O bambino o których myślałam właśnie czytałam. Co możecie jeszcze polecić?

Gość sstołeczna
U nas i dady i rossmann i pampers. Nie dostrzegam duzych roznic, tyle ze pampersy mają duze mozliwosci jesli chodzi i siki. U nas zero odparzen, a cena ma znaczenie. Jak mały był mały to uzywalismy pampersow bialych (do rozm.3).

Gość gość
dada;-)

Gość gość
ja tez dada

Gość gość
pielucha z Lidla są bardzo fajne.... Mieszkam za granicą i mam blisko do ich fabryki gdzie też jest sprzedaż detaliczna, więc cena jeszcze niższa niż w sklepie. Ale to po pampersach kolejna dobra marka. Pampersy są bardziej miękkie i cienkie - to ich plus.

Gość gość
Ja właśnie skuszona ceną zmieniłam pampers 3 na babydream 3 i tylko czekam aż się paczka skończy... Przeciekają strasznie.

Gość gość
rossmannowieskie baydream i z lidla toujours jako jedyne na rynku naszym maja dwa fajne otwarcia na opakowaniu ci nawet takie cudowne oryginalne pampersy nie maja

Gość gość
To fakt też się pokusiłam na baby dream przecieka mocz a kupka się wylewa masakra. Powiedziałam sobie pampers i żadne inne. Czasem są dobre promocję więc może warto wtedy się zaopatrzec.

Gość gość
ja ma babydream 5 nie przeciekaja nie umiecie zapinac to wam przeciekaja....

Gość gość
Wyłącznie Pampers. Dada okropnie śmierdzi i jest bardziej sztywna.

Gość gość
Babydream sa dobre ale te fun&fit czy cos takiego. W oryginalnych pampersach po pol godzinie -godzinie dziecko mialo mokro jakby nie wchlanialy(te activ baby 2). Z rossmanowskimi nie mam tego problemu tylko sa troche mniejsze w porownaniu do originalu

Gość gość
po dadzie miala pecherze

Gość gość
a ja dada

Gość gość
Jak masz córkę, to uważaj na Dady (łącznie z biedronkowymi chustkami), bo bardzo dużo klientek ląduje po nich z dziećmi w szpitalu z synechią.

Gość gość
Fajne są z Tesco (ale nie Gaga, tylko Tesco Essentials i Ultra Dry), z Kauflandu (K-Classic Premium) i polskie Bambino Baby Love.

Gość gość
uzywalismy tylko i wylacznie dada na ppoczatku pampersa i dada rownie swietnie dala rade

Gość gość
My dada i pampersy. Innych nigdy nie probowalam z obu jestem zadowolona i nie widze miedzy nimi zbyt dużej roznicy. Czasem dostajemy huggissy -nie pamiętam jak to się pisze ale tez daja rade ale tylko w dzień zakładam na noc nie probowalam. Gdy nasze dziecie się urodzilo dostaliśmy w prezencie rossmanowskie ale zbyt male i nawet nie zdazylam wyprobowac a i dostaliśmy kiedyś z intermarche - tragedia, zakladalam czasem po domu. Na pampersy często sa promocje w kauflandzie, tesco czy lidlu, kupujemy wtedy wieksza ilość a jak sa a standardowej cenie to wole kupic dady a za te pare złotych zaoszczędzonych cos innego.

Gość gość
miedzy dada a pampersami jest róznica- jak bym nie miała kasy i gdyby moje dziecko na dady dobrze by reagowało topewnie bym kupiła... Ale Pampersy sa naprawde chłonne i czasami dziecko sobie nawet 10 godzin w nim lezy i nic.... Mniej chłonne ale tez dobre sa pampersy pomaranczowe. Najgorszy badziew to kauflanda wyrób i te całe hap

Gość gość
u nas carfurowskie ale córcia już sika na nocnik

Gość gość
babydream 5 fun&fit nie przeciekaja 50 sztuk za 28,99 lub jak jest proocja to za 26 zl sie kupi

U nas na oryginalne pampersy młody był uczulony. Długo używaliśmy huggisów, ale potem przeszliśmy na te rosmanowskie, ale nie te fun&fit tylko te normalne. Teraz spodziewam się drugiego szkraba i na początek chce spróbować rosmanek. Więc ile mam i dzieci tyle opinii. Jak dla mnie pampersy sie nie sprawdziły.

Gość gość
Ja uzywam pampersy białe i tylko z nich jestem zadowolona owszem zmieniał co 3-4 godsz zeby odparzwn nie miała ale widać ze SA chłonne niekiedy cala nioc SPI wiec jej nie wybudzam i pampers rano jest pełny ale nie mokry dotykając ręka poza tym SA miekki e i ładnie pachną Co do rady miałam paczkę i nie jestem zadowolona pp dwóch godz dziecko płakali czasem po godz bo bylomokro mocz nie wchklania się wewnątrz niestety do tego Smiersza okropnie, przeliczylam to i cenowo jednakowo wychodzi bo rady zuzyje dwa razy więcej niż papmpers wiec cenowo identycznie wychodzi Siostra kupiła mi hugges czy jakoś tak to chyba z rossmana takie z rysunkami z Kubusia Puchatka:-) ( nie widziałam opakowania dlatego tak tłumacze) i powiem tak cena jest ok co do jakości teraz tych Hughes uzywam w dzień a na noc pampers 1 miejsce pampers 2 Hughes ostatnie dada

Gość gość
Tylko pampers. W lidlu 4 są po 38,00, więc nie jakoś drogo. DADA ok 30,00 a jakość pozostawia dużo do życzenia.

Gość gość
A dla mnie biale pampersy sa duzo gorsze niz zielone. Zielone sa duzo bardziej chlonne i szersze. Przy bialych mloda czesto przesikiwala sie bokiem, w zielonych sie to nie zdarza

Gość gość
Tutaj Autorka: Mówiłam że dady odpadają. Ja chce po prostu zaoszczędzić na pampersach w dzień, chyba spróbuje te fun&fit z tesco. Na noc na pewno nie zmienię pampers active baby na żadne inne bo syn czasem ma tylko mokrego pajaca (pije 2 butelki w nocy więc i duuużo sika) Potrzebuje dobre na dzień po domu, a co sądzicie o pampersach sleep&play?

Gość gość
fun%fit z rossmanna miało być