Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można łączyć alkohol i pyralginę

Polecane posty

Gość gość

Chyba nic się nie stanie jak się napiję piwa po pyralginie? Juz dawno byłam umówiona z koleżankami na to piwo i nie chcę przekładać a dostałam okres :o Wzięłam teraz tabletkę a na piwo jestem umówiona na 18. Jednak nie wiem czy później, zaraz przed piwem nie będę musiała wziąć jeszcze jednej

Gość gość
Nie można.

Gość gość
Niby nie można bo alkohol szkodzi na wątrobę i leki przeciwbólowe też ale jednorazowo połączenie tabletki i 2-3 piw nie zaszkodzi :P Zaszkodzi Ci tak jakbyś wypiła 2 razy więcej piwa

Gość gość
nie jest to zalecane ale nic ci sie nie stanie

Gość gość
Niestety nie będzie z tego profitów, lepiej kodeinę połączyć z alkoholem :D Lepszy kop :D

Gość gość
Hahaha :D Jedyny profit na jakim mi zależy to brak bólu brzucha, to mi naprawdę wystarczy. Uwierz mi, że mój stan psychofizyczny przed i po wzięciu tabletki przeciwbólowej tak się różni, że to prawie jakbym wzięła coś mocniejszego :D

Gość gość
No to jak buczy i gra to luźno :D Smacznego piwa 🖐️

Gość gość
Dziękuję bardzo :D Teraz uspokojona będę się mogła bez dylematów cieszyć smakiem piwa 🖐️

Gość gość
Wziąłem rano koło 12 jedna tabletkę 500 mg Pyralginy, w piątek jak to w piątek chciałbym sie napić, wódki :) jak myślicie zaszkodzi mi?

Gość gość
Ja tam bym nie ryzykowała z alkoholem i lekami przeciwbólowymi. Poza tym wprawdzie pyralgina jest bardzo skuteczna, ale nie wiadomo, czy alkohol jednak nie osłabiłby działania.