Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam nauczyć psa żeby był bardziej odważny i nie był taki jak ciepłe kluchy

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam sama z psem jest słodki mój chłopak mówi że wychowałam go na bodygarda żeby go gryzl. Chyba na rację bo nie pozwala chłopakowi się zbliżyć do mnie! Warczy gryzie jego buty szarpie jego ubrania a ostatnio nasikał mu na buty, wrzeszcze na psa a ten na kilka minut daje spokój a jak się odwruce znów się zaczyna

Gość gość
to w koncu jest odwazny czy sa z niego cieple kluchy? bo to co napisalas jedno drugiemu zaprzecza

Gość gość
Pies ma cie za swoja suczke i jest zazdrosny, daj raz psu raz chlocu i moze sie pogodzom:-)

Gość gość
Chodzi że zachowuje się jak ciepłe kluchy a odważny nie jest a chce żeby był bardziej odważny ! I Jest złośliwy

Gość gość
zlosliwy jest dzieki tobie pozwalasz mu ta sie zachowywac a cieple kluchy dlaczego? opisz zachowanie i jaka rasa ?

Gość gość
Pies jest rasy terrier

Gość Escobar997
mówisz "pies", myślisz "chłopak":D

Gość gość
Mówię s********j myślę o tobie Esc... 997

Gość Escobar997
lol, więcej szacunku dla kogoś kto traktuje serio logikę twojego wywodu

Gość gość
IPies to pies! Gdybym powiedziedziala suka to suka ale to pies

Gość gość
też mam teriera i złośliwy nie jest,ale jak mąż chce mnie przytulić to wciska się między nas jak leżę z mężem to siedzi obok i pilnuje jak mąż mnie głaska po nodze to pies głową go odpycha i kładzie mordkę mi na nodze i obserwuje,chyba że go pogłaskam i powiem"ok idź się połóż"to odchodzi,nie gryzie nie warczy nie obsikuje nikomu butów.Lubi szczekać nawet jak się bawi albo cieszy.Lubi kota bawią się razem na podwórku w ganianego,dosłownie,nie robią sobie krzywdy,lubi biegać jak to terier...pies gryzie rzeczy jak się nudzi może jak chłopak przychodzi to psa zupełnie ignorujesz albo za często karcisz i tylko z tym chłopaka kojarzy...żeby byl bardziej odważny to co ma jeszcze zrobić zagryźć chłopaka? A terier terierowi nie równy jaki terier???

Gość gość
jak dla mnie wszystkie psy mysliwskie sa posrane nie lubie ras mysliwskich bo to jakbys w domu psa nie mial a dziwologa maja tak dziwne zachowania ze tego opisac sie nie da

Gość gość
bo to psy potrzebujące przestrzeni,zabawy,atrakcji,moje caly dzień są na nogach,nie mają czasu ani ochoty na wylegiwanie się,są świetne i bardzo mądre,i wiadomo każdy ma swój charakter ale potrzeby i wrodzone instynkty praktycznie takie same,trzeba umieć wychować teriera i by zapewnić im dobre warunki to naprawdę posesje trzeba mieć pokaźną i solidnie ogrodzoną (nie mówię o jorkach:) )ja zawsze miałam mam i będę mieć teriery.(owczarki polskie podhalańskie i bernardyny też lubię )

Gość gość
ja mialem jednego Goldena Retrivera i zeby mi ktos teraz dal za darmo samego championa swiata ! to nie wzialbym nigdy w zyciu ! pierwszy i ostatni raz ta rasa mieszkala pod moim dachem ! najglupsze psy pod sloncem !!!