Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie uwierzycie PUSTA KOPERTA

Polecane posty

Gość gość
żeby 4 miesiące po ślubie i to nie swoim ekscytować się tym kto dał a kto nie dał do koperty to też trzeba mieć lekkie skrzywienie. Swoich problemów nie masz?

Gość gość
no właśnie jestem w szoku, bo to moja bardzo dobra kuzynka ! Wręcz przyjaciółka, byłam świadkiem na tym ślubie i sama widziałam jak ta rodzina się bawi, pije co chwilę... chłopaki bydło zrobili, bo zalali się w trupa i każdy właśnie na nich zwracał uwagę ! Najedli się tak, że im brzuchy prawie popękały, a na koniec obrażali gości bo byli tak pijani !!! mała pulchniutką dziewczynkę zwyzywali od grubasów, tak że się popłakała i jej rodzice musieli wracać do domu razem z nią, bo dziecko wręcz histerii dostało płaczliwej... a oni się świetnie bawili i nie zwracali uwagi na nic!!!!

Gość gość
jak mala gruba to okreslenie grubas jest adekwatne :D

Gość gość
pulchniutki to może być biszkopt :D

Gość gość
grubasy na wesele niech nie chodzą bo do wizerunku nie pasują

Gość gość
no dobra, ale dziewczyna ma 10 lat, jest gruba to fakt- ale żeby tak dorosły chłop mówił dziecku, to już chyba przesada... !

Gość gość
pewnie ta gruba mu zjadła kotleta to i się chłop wkurzył :D

Gość gość
widzę, że jesteście na takim samym poziomie co ta niewychowana rodzina. GRATULUJE ! może kiedyś ktoś o waszym dziecku powie, że jest grube i brzydkie i ciekawe jak zareagujecie ? Pewnie będzie awantura na 100 fajerek

Gość gość
ale chamy,o koperty sie dopominają,trzeba było przy zapraszaniu powiedzieć ze wstep płątny

Gość gość
ja uważam, że może zapomnieli włożyć kasę albo włożyli i ich synowie wyciągnęli, kto ich tam wie. Gdyby celowo nie chcieli dać kasy to nie podpisywaliby się. Robienie afery z tego powodu jest żenujące.

Gość gość
afera będzie taka sama jak o pustą kopertę :D

Gość gość
Najwieksza porazka to jest ta twoja kuzynka.Robic wesele z mysla ze wszystko musi sie zwrocic a drugie chamstwo to dzwonic do kogos i pytac dlaczego kasy nie dali.Bardzo dobrze-od kazdego powinna dostac pusta koperte.

Gość gość
Skoro uważacie że niekulturalne to oczekiwać ze strony pary młodej zwrotu wesela choć moim zdaniem wesele się nie zwraca bo to nie czasy kiedy wesela były tanim kosztem w remizach. To równie niekulturalne jest przyjście na wesele bez prezentu. To uważam za chamstwo bo na żadną uroczystosć nie przychodzi się z pustymi rękami

Gość gość
Chamstwo i drobnomieszczanstwo!!!!!!!!! Robic wesele z mysla o zwrocie kosztow i prezentach.

Gość gość
hmm a moim zdaniem to nie jest tak do końca, że wesela w remizach są tanim kosztem.. Kuzynka miała w remizie a zapłaciła jak za dobrą restaurację - za wynajem płaciła 3000zł za dekorację 2500zł za dekoracje świetlną 2000zł za catering, który ma umowę z remizą 200zł od talerzyka + alkohol, napoje,ciasta, tort - musiała mieć na własną rękę gdzie tu tani koszt ? zespół 5000zł kamerzysta 3000zł fotograf 1500zł i mogę wymieniać... wcale tanio nie było!

Gość gość
rozumiem, że Wam nie byłoby przykro, gdyby na wasz ślub wpadła rodzina 5 osobowa - wszyscy dorośli, zwłaszcza chłopaki jedzący dużo i pijący dużo ! cieszylibyście się, że za takich zapłaciliście 1000zł + alkohol pewnie drugie tyle by wyszło ! (nie mówiąc o gnoju, jaki zrobili) nie dostalibyście nawet małego, drobnego podarunku ? CHAMSTWOOOOOOOOOOOO!

Gość gość
Nie, nie bylo by mi przykro i nie domagalabym sie prezentow.Albo mnie stac na wesele albo licze ze rodzina mi za to zwroci kopertami.

Gość gość
Potwierdzam: wesela w remizie nie zawsze są takie tanie, jak się wszystkim wydaje. Wręcz przeciwnie czasem. I nie wszyscy robią w remizach po to, by zaoszczędzić. Niektórym zależy po prostu na tym, by mieć wszystko dopilnowane, a nie jak to czasem bywa w lokalach ekskluzywnych, że wystrój bomba, a stoły świecą pustkami.

Gość gość
u kuzynki wyglądało to tak, że jej rodzice brali ślub w tej remizie- od dziecka miała do niej sentyment- i chociaż za te pieniądze mogła zrobić w pięknej restauracji, to postawiła na tradycję rodzinną, bo od dziecka chciała mieć właśnie tam ślub ! A jej rodzice płakali na weselu ze wzruszenia !to było piękne

Gość gość
Haha zaprosili to znaczy, że chcą obecności? Ale z drugiej strony głupio nic nie dać w 5 osób jeśli stać.

Gość gość
po co zapraszali tę rodzinę ?

Gość gość
zaprosili ich, bo to najbliższa kuzynka jej mamy - zawsze były w dobrych relacjach. Ta ciocia z wujkiem się bardzo ucieszyli z zaproszenia i powiedzieli, że na pewno będą. Ale czegoś takiego się nie spodziewali.............................. Jeszcze jakby Ci synowie się zachowywali normalnie, to może kuzynka by to już olała... ale po prostu oni się wszystkim w oczy rzucali, każdy na weselu pytał co to za niewychowani chłopcy... Bardzo ją to zabolało, a po otwarciu kopert to jej po prostu ciśnienie skoczyła na maksa...

Gość gość
ale z ciebie chamka ,teraz o kopertach z cudzego wesela pisać

Gość gość
Sentyment do remizy kuźwa 4/10

Gość wifigdańsk
dlatego ja jestem przeciwniczką wesel,zwlaszcza takich z pompą,bo zawsze podswiadomie oczekuje się pieniedzy,dla mnie to ponizające patrzec ile kto da i licytowac się a ten dał tyle a tamta to tylko "marne 200 zł"; nie stac cię? to nie rob wesela,przeznacz pieniadze na romantyczną podroz z meżem lub odłóż na ksiązeczkę dla dziecka,bardziej sie przyda anizeli na wesele bo tak naprawde to dajecie zarobic: paniom kelnerkom,fotografowi,orkiestrze,ksiedzu itp itd.a jak cos pojdzie nei tak albo ktos da za mało to żal do konca zycia,zenujące. trzeba było zrobic skromne wesele a pieniadze przeznaczyć na szczytniejszy cel niż komercja.

Gość gość
Ty jestes pustak autorko od takich jak ty to lepiej z dala sie trzymac.. kuzynka tez zeby wydzwaniac i pytac czy to zart.szok

Gość gość
I dobrze ze ta "pulchniutka" mala dzifke tak wyzwali. Tlusta mala locha.

Gość gość
Nienawidze ludzi ktorzy licza na kase z wesela :O wesele robi sie ,zeby uczcic zawarcie zwiazku a nie zarobienie kasy.jezeli dla was sa to koszty ,ktorych nie chcecie ponosic nie robice wesela i juz.a nie liczycie co sie zwroci a po drugie gdyby nawet te marne 100 zl jak ktos napisal daliby to tez bys marudzila,ze jak tak mozna sie najesc i wybawic za 100 zl.

Gość gość
A ja uwazam ze powinna jakos ta kwestie poruszyc i zapytac. Bo moze bylo tak ze mieli pzygotowana kase, maz myslal ze zona wlozyla a zona ze maz - zakleili koperte i po sprawie, moze nie wracali do tego tematu bo po co.A moze wlozyli i dzieci wyciagnely.... najlepiej w delikatny sposob zapytac. Typu a ciociu przypomnij mi co my od was na wesele dostalismy? bo kurde tyle tego bylo ze nie pamietamy.

Gość gość
22;33 -wierz mi że koszty wesela dzisiaj w remizie są podobne do tych w restauracji policz minimum 2 kucharki i 2 pomoce każdej z tych osób trzeba zapłącić do tego opłata za salę i też już koszt spory woda prąd itp plus jedzenie wychodzi podobnie