Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie uwierzycie PUSTA KOPERTA

Polecane posty

Gość gość
a ja z mężem na naszym ślubie zrobilismy tak ,że zaprosiliśmy kupe ludzi ponad 200 osób , nagadaliśmy ,że będzie wypasione wesele z mnóstwem żarcia a po ślubie zebraliśmy koperty i pod pretekstem zawiezienia ich w bezpieczne miejsce pojechaliśmy na lotnisko i polecieliśmy do Hongkongu a te200 osób pojechało pod wskazany adres gdzie nie było żadnego wesela hehehehehehehehehe na ślub i wszystko poszło 500 zł a w koperach było ponad 40 tysięcy hehehehehehehe frajerzy chcieli się nażreć frykasów za darmo ale się wyfrajerowali hehehehe

Gość gość
heh...jak tak mozna,nie myślałam,że tacy ludzie jeszcze są na swiecie.Nie mam kasy to przychodzę tylko na slub daję kwiaty składam życzenia i tyle,a nie idę się nażreć za darmola :) choć być może poprostu zapomnieli włozyć kasę,lub liczyli,ze państwo młodzi właśnie tak pomyślą :) Rozwalaja mnie wypowiedzi typu liczy się obecność a nie kopera i liczenie na to że wesele"się zwroci" to chamstwo :) A gdyby tak zaprosić na wesele 200 osób i kazdy dał pustą kopertę to co ? Też powiecie,że liczy się obecność ? :D Wiadomo,że wesele się nigdy nie zwróci,ale miło by było gdyby pokryła sie choć mala część wydatków :) Gdy sama jestem gościem na weselu to staram się dać minimum 300-500 zł ;)

Gość gość
to mało dajesz, żebraczko, idź sobie strzel w łeb ze wstydu, bo nażarłaś się za pół darmo, trzeba było dać tysiaka i nie dziadować :D

Gość gość
Gdyby za wyzwiska na forum opatrzność karała sraczką, to niejeden cham by z kibelka nie wychodził (i na wodę do spłukiwania majątek wydał;) )

Gość gość
w 90 % wątków, i tematów o prezentach widzę slogan "nie zależy nam na kasie, tylko na tym, aby przyszli..." i cóż, w efekcie....przyjście to jedno...kasa to drugie....-kolejność w tym poście powinna być odwrócona