Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaaacz

moja siostra stracila najpierw meza potem syna co jest

Polecane posty

Gość rozpaaacz

moja siostra stracila meza w wieku 23 lat a teraz syna w wypadku mial tylko 26 jak jej pomoc moze znajdzi sie ktos kto tez ma taka sytuacje tak bardzo chciala bym by mogla z kims pogadac

Gość gość
moja siostra starciła 2 dzieci. Też nie wiem jak jej pomóc, chyba najlepiej jest być przy tej osobie. Jestem na jej każde zawołanie, odmówiła pomocy specjalistów, bardzo dużo poswięcam jej czasu na rozmowy. Chyba poprostu trzeba być i dać tej osobie czas:-)

Gość rozpaaacz
ale jak zyc sama rozmowa nic nie pomaga

Gość rozpaaacz
wlasciwie to zajrzalam na forum troche z nadzieja ze pomoga ludziska ale chyba to nie miejsce na takie zale tutaj jakies popierdulki tylko i plaskie tematy jak w tanim brukowcu

Gość gość
ale czego ty oczekujesz? Że ktoś poda ci receptę jak wyciągnąć kogoś z ciężkiej depresji po stracie bliskich? Moja mama straciła męża i syna, ja ojca i brata. Mojej mamie pomogła religia, jest ŚJ i jej wiara trzyma ją przy życiu, do tego ma nadzieję, że wkrótce spotka męża i syna znowu.

Gość gość
Wiesz mi 2 lata temu zmarla babcia... nigdy nie wyobrazalam sobie tej chwili, jednak nastapila, nikogo z nas niestety nie minie. Nie moge sobie wyobrazic co musi czuc Twoja mama, mi nie moglo nic, nawet pocieszenia innych, tylko mnie denerwowaly jeszcze bardziej... w tamtym roku niestety zaczelam troche popijac, ale na szczescie sie ogarnelam. A uczucie do tej pory jakby ktos wyrwal czastke serca...

Gość gość
Mialo byc co musi czuc Twoja siostra, przepraszam za blad...