Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z tatuażem problemik

Polecane posty

Gość gość

Napisał do mnie na fb pewien chłopak jest z niedalekiego miasta koło mnie.. Bardzo ładny z wyglądu,przystojny,wysoki,lekko umiesniony zaproponowal poznanie się..więc się zgodziłam..ale wyskałam mu zaproszenie nie przyjął go bo stwierdził że zaakceptuje gdy się już poznamy,spotkamy...i poprosił bym mu wysłała jakieś zdjęcia sb ja na to że po co mam wysyłać wystarczy że zaakceptuje zaproszenie i ma moich zdjęć od cholery na moim profilu ale nie zgodził się bo dopiero jak się poznamy. Zdziwiło mnie to ale sobie myślę niech ci będzie.. Wysłałam mu parę fotek..wziął ode mnie nr tel bo właśnie wrócił z Niemczech i że się odezwie i spotkamy się..no to ok sobie myślę i już czekam na jego odezw od soboty..bo w sobotę wrócił do pl i wziął nr.mój. Ale ok rozumiem że go długo nie było to pewnie ma jakieś sprawy do załatwienia,chce się nacieszyć powrotem itp. Ale jest jeszcze jedna sprawa bo widziałam na zdjęciu że ma tatuaż na ręce całe ramię i ręką wzdłuż wytatuowana.. Zraziło mnie to do niego jakoś mimo iż nie wygląda na jakiegoś kryminalistę czy coś bo z wyglądu wydaje się być fajnym chłopakiem i zapewne tatuaż ma dla wizerunku tylko żeby się prezentować..to jednak strasznie mnie to nie pociąga u chłopaków bo kojarzy mi się z więzieniem,narkotykami itp.. Jakoś strasznie podchodzę stereotypowo do ludzi z tatuażem niewiem czemu się tak dzieje.. I niewiem za bardzo co zrobić czy warto w to brnąć i wgl? Przecież nie powiem mu tak że bez tatuażu wyglądałbys lepiej usun go to będę zainteresowana dalszą znajomością..bo weźmie mnie za jakąś niewiadomo jaka.. Wiem że w tych czasach tatuaże podobają się ludziom i dziewczyny lubią takich chłopaków ja natomiast wolę zwykle ładne czyste ciało.. Co ja mam zrobić

Gość gość
p*****lnąć się w łep kretynko!

Gość Autorka o tatuażu
Heh oceniasz mnie i wyzywasz nawet nie znając.. Cóż wylewaj swoje kompleksy gdzieś indziej nie tutaj żałosna jesteś.

Gość gość
No widzisz...sama wiesz że kierujesz się stereotypami ale...jeżeli Ty masz takie wymagania a nie inne, to się ich trzymaj. Często, tatuaże mają swoją historię i "opowieść" dla kogoś,kto się na tym zna. Dla innych, bądą się kojarzyć tak jak Tobie. Masz swój ideał i nie jesteś gotowa na kompromisy, to nie dawaj chłopakowi nadzieji. Swoją drogą, uważam że powinnaś rozszerzyć horyzonty a nie , kurczowo trzymać się stereotypów które Ty powielasz i przekażesz (być może niechcąco) dalej. :-)

Gość gość
ja cie rozumiem , bo tez nie lubie dziar

Gość gość
Dziękuję za zrozumienie:) no raczej nadzieji to ja mu nie robię bo i tak narazie on dyktuje warunki jak pewnie same wywnioskowałyscie z tego co napisałam..facet nawet zaproszenia nie przyjął tylko dopiero po zapoznaniu się he..dziwi mnie to trochę.. Chyba że to jakiś kit i boi się że ktoś zobaczy że my się znamy..sama niewiem co myśleć o tym

Gość gość
Mogłabym tu dać jego fote na chwilę to same ocenićie ten tatuaż i ogólnie na jakiego wygląda.. :)