Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci MASTURBACJA jest dla was wystarczająca

Polecane posty

Gość gość
Faceci sa poligamistycznii i na jednej nie skonczy , ten twój maz taki brzydal czy jak ?

Gość gość
12.02.14 chyba mieszkasz na jakiejś wsi w Rosji... gdzie Ty widzisz WIĘKSZOŚĆ przesadnie wymalowanych panien i ubranych tandetnie?

Gość gość
feministki niech sobie tworza związki same ze sobą - i niech same się zapładniają, chociaż akurat one to dzieci nie chcą

Gość gość
wystarczy wieczorem wejść na szołapa zobaczyć ile młodych ddziewczyn się tam sprzedaje :D

Gość gość
To dobrze. Jakbyśmy przyjęli że kobiety to też POLIGAMISTKI i muszą zdradzać, to od razu zwyzywalibyście je od dziwek. Ale co, my mamy być gorsze od was? :) skoro wy możecie zdradzać, to my też, madrale

Gość gość
Sprzedają się, bo wieszczemu sa chociaz zaradne. Naiwni faceci płacą ostatnią kasę, a one zarabiają konkretne pieniadze.

Gość gość
A to siobie zdradzajcie, tylko nie narzekajcie, że żaden normalny racjonalnie myslacy facet na was nie spojrzy. Ok spojrzy i zleje tzw c. m.

Autorko postu, księżniczko z wieży ciśnień, nasraj se w czapę i naciągnij na łeb.

Gość gość
zarabiaja konkretne pieniadze? ceny dz.wek sa najnizsze w historii, w Polsce, w całej Europie - podaz jest większa od popytu - to cała prawda o dziewczynach

Gość gość
No tak, bo kobiety z kolei chca zdradzających facetow. zdradzający faceci są taaacy męscy, a kobiety takie d****owate... nie łapiecie, że obydwie płcie zdradzające są nic nie warte?

Gość gość
12.02.14 dziewczyna mojego kolegi zarabia 5x więcej niż on.

Gość gość
zarabia na dawaniu t.łka? kim sa jej klienci?

Gość gość
to chyba faktycznie jest d***** albo jej facet to kloszard :)

Gość gość
na kamerkach, nie uprawia z nimi seksu

Gość gość
jej facet to inteligentny gość (nie zaden lump po zawodówce, wykształcony ustawiony) który nie lubi wlasnej płci bo widzi ile zla nawyrabiali zero w nim sztuczności w przeciwienstwie do was ...

Gość gość
ile można zarobic z kamerek? chyba na ciuch albo na buty

Gość gość
sztuczności to akurat w was jest najwięcej :D

Gość gość
no nie wiem, on mi opowiadał że sporo zarabia może jest tak atrakcyjna ze tyle jej daja, nie wiem

Gość gość
skoro nie lubi wlasnej płci niech sobie ją zmieni, będzie więcej zarabiał

Gość gość
nie ma potrzeby bo przynajmniej on nie jest niegodnym jej reprentatmem ale do komory by wrzucil wszystkich s*********w :D

Gość gość
troche jest takich leszczy, kiedys nazywali ich pantoflarzami, teraz "facet wrażliwy' albo "feminista" ale leszcz pozostaje leszczem, niezależnie od nazwy

Gość gość
skoro by wrzucał do komory, to jest zwykłym faszystą

Gość gość
reprentatmem? :D

Gość gość
zreszta feministki maja blisko do faszystek

Gość gość
czuje sie urazony, dla mnie seks to przede wszystkim emocje i wzajemne oddzialywanie miedzy nami, tak szczerze to orgazm jest mega przyjemny ale liczy sie dla mnie mniej niz orgazm mojej partnerki, jej przyjemnosc, chemia miedzy nami. tak wiec prosze mnie wyjac z tego worka :P

Gość gość
12.02.14 Gratuluję, kwalifikuję Cię do grona bardziej emocjonalnych facetów :-). Fajnie, że ktoś tak jeszcze myśli

Gość gość
a dziekuje :P chociaz znacznie bardziej docenilbym zaliczenie mnie do 'mezczyzn' zamiast 'facetow'. taka droba niby, a jakze duza roznica

Gość gość
Tak właściwie to masz rację - używa się formy 'facet' bo jest krótsza i wygodniejsza, ale znaczenie ma podobne co laska :P więc - mężczyzno:)

Gość gość
dzieki laska :)))

Gość gość
ale juz zostawiajac te slowne przepychanki ;) bede uzywal tu slow niecenzuralnych nic nie zastapi cip/uszki, miesciutkiego cy/cuszka, i cieplego slodkiego cialka kobiety, jej podniecienia i ekstazy kiedy doswiadcza orgazmu, zapac****ej skory i przyspieszonego oddechu i westchnien kiedy jest dotykana delikatnie i calowana w szyje, kark, ramiona, dekolt, blizej piersi. masturbacja jest jedynie srodkiem zastepczym (a przynajmniej powinna byc) kiedy brak nam stalego partnera, ale niestety wychodzi iz jest inaczej. kobieta niezaspokajana przez swojego faceta (juz nie mezczyzne), musi radzic sobie sama, bo kto jak nie ona wie gdzie i jak sie dotykac. skoro jej facet ma gdzies niedouczenie w tej materii. wazne zeby zamoczyl i tyle. seks sprowadzil sie do wlozyc i wyjac, spuscic sie i isc spac. faceci to sieroty i ciamajdy w lozku, nie znaja ani nie chca poznac ciala kobiety, przez co tyle z zwiazku z tym frustracji i zdrad. a masturbacja to kwestia przyzwyczajenia. i wielu jest od tego uzaleznionych. ostatni film ze Scarlett Johansson swietnie to pokazuje.