Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red cab

Co byscie zrobily gdybyscie dowiedzialy sie, ze maz...

Polecane posty

Gość red cab
Wole pilnowac niz byc oszukiwana. Do tej pory ufalam, teraz on moje zaufanie zostalo nadwyrezone.

Gość red cab
Jesli on robi cos, co mnie niepokoi, to w imie czego ja mam milczec i to akceptowac zeby wielmoznego pana nie urazic?

Gość 1984ona
a co konkreknie znaczy, ze utrzymywal kontakty, ktore nie sa na miejscu, dla mezczyzny w stalym zwiazku?

Gość gość
No wlasnie co takiego wczesniej zrobil ,ze teraz mu obsrane gacie wachasz ?Powaznie pytam.

Gość red cab
Ok ,powiem Wam chociaz na sama mysl robi mi sie niedobrze ,kiedys wyszlam na chwile do sklepu ,jakos tak sie zagadalam z sasiadka na korytarzu i nagle slysze jakies odglosy jeki dochodzace z mojego mieszkania ..Lekko zdenerwowana podkradlam sie pod drzwi i wyraznie uslyszalam: "..tak,tak kochanie ..aaaah oooh .." i tak przez 5 min , nagle wszystko ucichlo zdenerwowana wbieglam do domu ze lzami w oczach i powiedzialam wiem ,ze masz romans ,on zupelnie zbity z tropu zapytal czy mam jakies dowody?Kazalam mu zdjac majtki i oczywiscie wyszlo na moje byla na nich mokra plama :( rozplakalam sie juz na dobre i wtedy dostrzeglam wystajaca zza biurka dlon ,nie myslac wiele pociagnelam ja i mym oczom ukazala sie ona dmuchana lala Elzbieta :(