Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red cab

Co byscie zrobily gdybyscie dowiedzialy sie, ze maz...

Polecane posty

Gość red cab

ma konto pocztowe, ktore przed wami ukrywa? Oboje mamy po dwa konta (jedno do pracy, drugie na spam) i znamy do nich swoje hasla. Dzisiaj sie dowiedzialam, ze moj maz ma trzecie konto pocztowe, ktore trzyma przede mna w tajemnicy i do ktorego ma nieznane mi haslo. Nie wiem co mam zrobic, ale zle sie z tym czuje. Boje sie, ze on cos przede mna ukrywa. Co byscie zrobily w takiej sytuacji?

Gość gość
mój chłopak ma konta które ukrywa przede mną, nie wiem co robić

Gość taka jak tyyy
gdybym była na jego miejscu a miałabym kobietę wysokich wymogów :D niepracująca ,a taka która niewątpliwie lubi sie pokazać z każdej strony szczególnie w wykwintncych szatach, to zapewne ukryłabym 10 innych kont i nie tylko pocztowych :D i spamowych :D

Moim zdaniem to niechybny znak, że Twój chłopak jest normalnym człowiekiem, który potrzebuje odrobiny prywatności. Powinnaś z nim niezwłocznie zerwać.

A sorki - mąż. Czyli nie zerwać, tylko się rozwieźć.

Gość gość
ja wlasnie dostałam dane do skypa krorego nifdy w zyciu nie miałam i teraz kusi mnie żeby czytac co mój facet tam wypisywal i co ma za ludzi w znajomych

Gość gośćide
bo jesteś matroną , a tu nie o to chodzi

Gość gość
Ale skad wiecie ze to tajemnica? moze po prostu było mu potrzebne to założył Tez mi sie zdażyło ostatnio zalozyc konto dodatkowe zeby zarejestrowac się na youtubie,a drugie po to żeby"dokarmiac zwierzaki przez strone internetową Jest 21 w.kilka kont jest potrzebnych każdemu, i nie wyobrazam gdybym się musiała komus tłumaczyc

Tak jest. Kontrola najwyższą formą zaufania :)

Gość red cab
Nie jest mi do smiechu, bo kiedys moj maz utrzymywal kontakty, ktore mnie sie nie podobaly i byly nie na miejscu u mezczyzny w stalym zwiazku, niby z tym skonczyl, ale teraz mi zaswitalo, ze byc moze wcale tego nie zaprzstal tylko teraz to robi z tego swojego trzymanego w tajemnicy konta... :-o

Gość red cab
Ja rozumiem, ze jest XXI wiek i kazdy ma mase kont do p*****l, tylko dlaczego on to konto trzyma w tajemnicy przede mna? Przeciez gdyby to bylo cos niegroznego, to nie ukrywalby sie tak z tym. To mnie martwi.

A o każdej wizycie w toalecie też Cię informuje?

Gość gość
Kobieto puknij się w głowę!!! co z tego że ma konta o których nie wiesz? czy to konto na portalu randkowym NIE, każdy chce mieć odrobinę prywatności! ja mam chyba z 4-5 kont pocztowych i NIGDY moje dziewczyny tam nie zaglądały... bo i po co?

Gość red cab
Czyli co, jesli moje podejrzenia sa prawdziwe to mam mu bezkarnie pozwalac mnie oszukiwac? Niby czemu? Wy byscie chcieli zeby wasi partnerzy czy partnerki utrzymywali niestosowne kontakty za waszymi plecami?

Gość red cab
Chyba nikt nie zasluguje na bycie oszukiwanym. Moj maz z jakiegos powodu ma potrzebe miec przede mnatajemnice. To normalne, ze zastanawiam sie dlaczego...

Gość red cab
Kobietki, pomozcie. Zadna sie nie wypowie, nie podpowie mi czegos madrego, tak z damskiej perspektywy?

Gość gość
mój mąż ma z 3 konta i jakoś nie zaglądam na żadne (przypadkiem znam hasło do jednego, ale po co mam wchodzić?), ja mam 3 i mąż też zna hasło do 1go i mi nie szpera po kontach..

Masz prawo być niespokojna. Jeżeli jednak chcesz go sprawdzać, to tak by się nigdy nie dowiedział. Niektórzy mężczyźni naprawdę nie zdradzają i nigdy by tego nie zrobili, ale w życiu robią różne rzeczy, o których żona nie musi wiedzieć.

Gość red cab
Prosze kobietki o porade ,od wczoraj zaczelam mu tez majtki obwachiwac myslicie,ze to mi pomoze w rozwiklaniu tej zagadki?

Gość red cab
Pozostalych jego kont nigdy nie sprawdzam, bo nie mam takiej potrzeby. On nigdy nie ukrywal do nich hasel i nie mial nic przeciwko temu bym np. czasem cos tam dla niego sprawdzila. Dlatego wiem, ze tam nie ma nic niepokojacego. Myslalam, ze nasze malzenstwo opiera sie na szczerosci i otwartosci, a tu nagle wychodzi na jaw, ze on ma jakies tajemnice. Smuci mnie i niepokoi to. Nie wiem jak rozwiac czarne mysli, moge go tylko wprost o to zapytac.

Gość gość
wachaj majtki jasne a co, ogladaj koszule swetry czy nie ma obcych klakow, przede mnie nic sie nie ukryje, teraz mam faceta co nic nie moge znalezc a jestem w tym najlepsza, chyba jest w porzadku haahah,

Gość gość
wszystkie pieniadze w malzenstwie sa wasze wspolne i przykro jest gdy cos sie kobieta dowiaduje takiego, wiesz moj w tajemnicy kupil sobie motor a nawet nie mamy mieszkania, wynajmujemy i pomysl jak ja sie poczulam jak taka nieodpowiedzialnosc, motor ukryl, odkrylam to w jego sms ze kupil motor, a ajeszcze miala pretensje ze jego smsy czytam, podlosc

Gość zosija
Ja bym Go spytała o to konto, a najlepiej żeby przy mnie na nie wszedł skoro nie robi nic złego. Tak, stanowczo bym poprosiła o wyjaśnienie. Tym bardziej, że wcześniej się to nie zdarzało.

Gość red cab
Zosija, dzieki za porade. Wiesz... Wlasnie to mnie martwi, ze gdyby tam nie bylo nic zlego to dlaczego by to trzymal w tajemnicy? On zawsze twierdzi, ze ma dwa konta tylko, jak widac wcale nie... :(

Gość gość
Ale problem Oo Ja mam ze trzy konta, mąż nie wiadomo ile. Haseł swoich nie znamy i żyjemy

Gość red cab
Kurcze, tylko jak to rezegrac? Naprawde chce miec zaufanie do mojego meza, nie jestem dumna ze swoich podejrzen, ale przez jego zachowanie je mam, on nie jest bezwinny.

Gość zosija
No tak..., spytaj czy chciałby, abyś Ty miała przed nim takie albo większe tajemnice? - proszę bardzo, ale wiadomo, że to do niczego dobrego nie prowadzi, więc jeżeli chce schrzanić zaufanie, którym Go darzysz to niech tak postępuje dalej :-(

Gość red cab
Dla mnie to problem, bo ja oczekuje od meza uczciwosci, a jesli on jej nie wykazuje, to ja nie chce z kims takim zycia budowac. Brzydze sie oszustwem.

Jakich Wy sobie powybierałyście facetów, że trzeba ich tak pilnować? Albo jakie macie kompleksy, żeby mieć taką potrzebę wp*****lania się w każdy aspekt życia partnera i być żałosną, zazdrosną istotą? Współczuł bym Waszym kolesiom, ale sami sobie Was wybrali, więc niech cierpią z godnością :)

Gość 1984ona
Doskonale Cie rozumiem, bo mialam identycznie! Mąż najpierw nadużył mojego zaufania, a teraz dziwi się że czasami przejdzie mi przez głowe mysl, ze nie jest uczciwy... Nie chce się doszukiwać rzeczy, których nie ma, ale tak samo jak Ty autorko, nie chce być oszukiwana... chce tylko wiedzieć z kim żyje...