Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosz na pieluchy

Polecane posty

Gość gość

Planuję kupić kosz na pieluchy i nie wiem na który się zdecydować: angelcare delux czy tommee tippe sangenic??

Gość gość
ja mam pojemnik z ikei, ale pieluchy trafiaja tam na krotko - na max kilka godzin, bo by smierdzialo; po prostu jest pod reka w pokoju dzuecka i sprawdza sie

Gość gość
omg to takie z was lenie ze nie pojdziecie wyrzucic do normalnego kosza tylko rozstawiacie po calym domy kosze na obsrane pampersy :D snobki

Gość gość
a poza tym taki dedykowany na TO kosz to zbytek, moj ma 9 m-cy i kupy juz tylko do nocnika:)

Gość gość
Brudne pampersy w koszu kuchennym? Ja chyba śnię.

Gość gość
dlaczego kuchennym??

Gość gość
a to wy do kosza kuchennego wrzucacie tylko czyste papierki?

Gość gość
Kał i mocz w pomieszczeniu, gdzie przygotowuje się posiłki?

Gość gość
Ale właśnie obsrane pieluchy w koszu w kuchni to norma w wielu domach Jest to coś czego w życiu nie zrozumiem Jak można g***o- bo to jest drogie mamuśki g***o, przetrzymywać w kuchni, miejscu gdzie się przygotowuje i je posiłki No coś przeobrzydliwego Albo zużyte podpaski wyrzucane do tego kosza, jakby nie można było małego kosza w łazience postawić Kiedyś koleżanka zaprosiła mnie na kawę Siadamy w kuchni, patrzę a na stercie śmieci leży ubebrany pampers (kosz stał w kącie, więc na widoku) Nie mogłabym tam nic wypić czy zjeść ciasto Szybko się pożegnałam i pod byle pretekstem wyszłam Dlaczego mamy nie rozumieją, że odchody ich dzieci są tak samo pełne bakterii, śmierdzące i ohydne jak każdego innego człowieka? Rozpisałam się ale wkurza mnie to

Gość gość
no i co z tego, ze w tym samym pomieszczeniu? przeciez nie na talerzach tylko szczelnie zawiniete w koszu! myslisz ze drzwi chronia przed bakteriami? (bo pewnie sobie wyobrazasz, ze bakterie z pampersa w koszu wejda ci do lodowki i umrzesz w meczarniach :O :D )

Gość gość
a kosze na podpaski w domach sa dopiero zalosne, to dopiero skupisko bakterii.

Gość gość
Nie wierzę własnym oczom.. Takie rzeczy to tylko na kafeterii :P

Gość gość
Aha, więc zużyte podpaski też do kuchennego? OMG.

Gość gość
myslalby kto, ze takie jestescie delikatne, a nie tak dawno byl temat, gdzie wszystkie sie przyznawaly do chodzenia kilka dni w tym samym staniku lub niezmieniania poscieli miesiacami :D

Gość gość
Ja wyrzucam do kosza ale dwa razy dziennie znoisze śmieci do kontenera wiec problemu nie widzę wogole:-)

Gość gość
w takim razie, CO wy wrzucacie do kuchennego? zasmarkanych chusteczek pewnie tez nie, bo to wydzielina?

Gość gość
no wlasnie, co wrzucacie do kuchennych koszy? bo wszelkie odpadki produkuja bakterie, moze oprocz papieru z niszczarki ale to raczej sie wrzuca do kosza w gabienecie :)

Gość gość
Ja miałam osobny kosz na pieluchy który był opróżniany raz dziennie. Segreguje śmieci tam pampersów bym nie wrzuciła,

Gość gość
no dobra, jak ktos tak segreguje to ok, ale ja SIE PYTAM tych co maja fobie na bakterie, CO w takim razie wrzucaja do kuchennych koszy? KArton po mleku? (bakterie!) resztki z obiadu? (bakterie!) zużyte chusteczki? o prezerwatywach już nie wspomne! zużyte kuchenne ręczniki po ścieraniu blatu? (bakterie!) to po co wam te kosze???????

Gość gość
A sama brudasie srasz do kosza w kuchni? Chyba nie A no to z tego

Gość gość
prostaczko rzeczywiscie nie widzisz roznicy miedzy zawinietym szczelnie pampersem noworodka a wielkim gownem doroslego czlowieka? i skoro wg ciebie ja sram do kosza w kuchni, to ty srasz do kosza w pokoju swojego dziecka :D nie wiem, co gorsze :D

Gość gość
Ja mam w pokoju dziecka wspomniany już przez Autorkę kosz angelcare delux, co dzień wypróżniany A między gównem dorosłego człowieka a takiego małego rzeczywiście nie ma różnicy Sama jesteś prostaczką i brudasem skoro masz w kuchni ludzkie odchody Nie będę z Tobą dalej dyskutować bo zważywszy co sobą reprezentujesz, nie ma to sensu A co do tematu, to polecam Ci Autorko ten kosz , świetna sprawa

Gość gość
nie zalezy mi na zdaniu takiego imbecyla jak ty, ktory mysli ze zjadl wszystkie rozumy :D Zwaz ze ty masz w pokoju DZIECKA odchody, wiec rowniez jestes gnojara 🖐️

Gość gość
U nas mały (zwykły) kosz stoi w pokoju syna i jak nazbiera się (lub gdy była grubsza sprawa) to od razu do torby w przedpokoju (tak, rzuconej pod drzwiami by ktos kto pierwszy wychodzi wyrzucił, a mamy psa, wiec wychodzimy czesciej niz moze inni). A jak same szczynki to moze i z dobę były w tym koszu. Teraz kupy Młodego trafiają na nocnik, więc nie mamy ob/sra/nych pieluch, za to nocnika uzywamy w pokoiku - tez pewnie bedzie hallo, ze nie w ubikacji:-D

Gość gość
och, no jak mozna uzywac nocnika w pokoju?! a fe! :D

Gość gość
Dziękuję jednej osobie (16:18) za odpowiedz na moje pytanie. Jak zwykle dyskusja zeszła na inny tor. Nie wyobrażam sobie wrzucania pampersów do kuchennego kosza więc planuję kupić specjalny. Ten z tomme mieści mniej pieluch i owija je osobno. Chciałam poznać zdanie osób które miały z tymi koszami do czynienia, ale widzę ,że nic z tego,,, pozdrawiam

Gość gość
Ja dostalam kosz angel care jako prezent przy zakupie monitora uzywalam przez pare miesiecy i powiem tak, pieluch wchodzi sporo, nie smierdzi bo pojemnik zamyka sie automat ycznie i jest bardzo szczelny ale minus taki ze za specjalna tasme trzeba zaplacic prawie 40 zl a starcza na dwa rozwiniecia.no a najwiekszy plus ze nie trzeba co chwila biegac ze smiecmi do kosza bo dopiero po zapelnieniu wyrzuca sie cala zawartosc, u nas w jeden wchodzilo okolo 50 pieluch ale wiadomo im dziecko starsze tym pieluchy wieksze i wchodzi ich coraz mniej.