Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulotki

Jaka jest Wasza opinia o ludziach którzy roznoszą ulotki?

Polecane posty

Gość gość120
Przecież chciałaś znać nasze zdanie, więc czemu się teraz oburzasz? Brdzo dobrze że Cię nie wpuszczają, hehe :D

Gość gość
Mam nadzieję że kiedyś trafisz na łysola :D

Gość łysol_28
oj ja też mam taką nadzieję nauczysz się łapać torby z 4 piętra.

Gość gość
to po co sie nas pytasz, ulotkarze to natretne gadziny, wiesz czego tu mozna sie spodziewac, jak tylko krytyki, wszystko zostalo powiedziane, kazdy ci pwoiedzial co mysli

Gość jujla
Ja tam rozumiem, że ci ludzie nie robią tego złośliwie, tylko mają taką pracę. Bądźmy wszyscy trochę wyrozumiali. Mnie na przykład o wiele bardziej denerwują telefony od ludzi zapraszających na prezentacje garnków itp- z takimi nawet nie rozmawiam :)

Gość gość
Mam taką rade. Jeśli widzisz pojemnik na ulotki przed bramą to nie dzwoń po ludziach domofonem tylko zostaw ulotki w przeznaczonym do tego miejscu. Twój pracodawca nie stoi ponad prawem, nie masz prawa na zapychanie skrzynek pocztowych czy rzucania makulatury pod drzwi.

Gość gość
kur... otwieram drzwi zamyslony cche pedzic do pracy, a tu szok jakis łeb w łeb, probowal wieszac ulotke, wpadl na mnie ja na niego, myslalem ze ktos mi grzebie w zamku, caly dzien nie moglem sie skupic w pracy

Gość gość
jasne jasne, tylko ze do mnie ani garnki nie przychodza ani jechowi ani nikt tylko ulotkarze

Gość gość
U mnie wisi wielki szyld "zakaz wstępu ulotkowiczom" i wisi skrzynka na ulotki przed klatką, a te k***y i tak dzwonią domofonem, ktoś je wpuszcza i ulotki lądują w skrzynkach. Jak kiedyś dorwę ulotkowicza łeb mu roztrzaskam chyba.

Gość ulotki
ha no jeszcze zobaczymy jak siądę w gabinecie lekarskim, Wy przyjdziecie chorzy po zwolnienie z pracy,a ja będe śmiać się w twarz i wysyłać do roboty;) to jest idealny przykład tego jak Wy traktujecie mnie teraz,a jak ja będe wedle mojego humoru mogła traktować Was w przyszłości.. Pamiętaj nigdy nie rób krzywdy drugiemu człowiekowi, bo to prędzej czy później wróci i to z podwójną siłą;)

Gość gość
Siądziesz w gabinecie lekarskim chyba co najwyżej na wiadrze z wodą i z mopem w ręku. Jak osoba pisząca "kożystać" może studiować medycynę? :o Dno dna.

Gość gość
my do cibie do gabinetu niegdy nie przyjdziemy a jak bys studiowal i byl madry to bys tu o opinie nie przyszedl prosic, tylko bys mial swoj rozum

Gość ulotki
a co ja łysol mam natychmiast się ciebie bać?:D

Gość gość
a jesli juz usiadziesz na tym stolku swoim lekarskim i bedziesz cozinnie wracal do domu a na klamce codziennie zobaczysz ulotke z pizzy to z pewnoscia powiesz oooo moi przyjaciele tu byli, oby ich wiecej, juz to widze

Gość gość
Nie bądź taka pewna tej posady lekarza, a tak w ogóle to nie rozumiem o co ci chodzi. Piszesz że chcesz poznać nasze zdanie, a później masz pretensje. No, ale nic. Miłego roznoszenia ulotek! I wiesz co teraz celowo nikogo nie będę wpuszczać, żeby przypadkiem nie trafić na ciebie :D.

Gość gość
Po spotkaniu z nim pewnie sama byś w tym gabinecie lekarskim wylądowała, albo na fotelu dentystycznym.

Gość łysol_28
kurna nie nawidze studenciaków z kumplami kiedyś im regularnie dawaliśmy wp*****l i był niezły ubaw, a te ulotkara taka tempa nawet pisać nie umie.

Gość gość
O matko ! Ludzie zrozumcie tych ludzi .Oni w ten sposób zarabiają ! To co lepiej iść kraść ?! Ja wpuszczam zawsze na klatkę ulotkarzy .Co Wam szkodzi te smieci potem wyrzucić ...o rany ....

Gość gość
Ja nie mogę! Jak ja nie cierpię tych przydupasów. Mądrzy się to i jeszcze bezczelne to takie.

Gość gość
uloteczka na gumeczce, ta gumeczka przykleja sie do klameczki, ciagne szarpie stercze przed drzwiami mocuje sie z tym tychcholerstwem, potem wchodze nie wiem gdzie mam to polozyc czy odrazu leciec do smietnika czy rzucic na klatce

Gość gość
Po co pytasz o opinie, skoro nie przyjmujesz nieprzychylnych? :o Co za zadufane i zapatrzone w siebie dziewczynisko! Spodziewałaś się pochwał jaka to zaradna jesteś?

Gość gość
to nie ulotkara tylko prowokacja, ona nie zamierza byc ani ulotkarka ani studentka medycyny ani na bank nie bedzie siedziec na krzeselku lekarskim jak ona to powiedziala

Gość ulotki
no własnie wychodze z tego forum, bo inteligencja co niektórych z was jest na poziomie nagannym;) a bo co to zwykły człowiek nie moze pogadać na forum? ludzie litości, zegnam;) wracam do mego codziennego zycia, bo ta ludność polska nie ma jednak naprawdę za grosz kultury i tolerancji;) wielcy biznesmeni;)

Gość gość
No, ale po co mam później to wyrzucać? Ja chcę sobie odpocząć, a nie codziennie sprawdzać czy są ulotki. W umowie o mieszkanie nie było mowy o obowiązku wpuszczania tych łajz, a później odwalania za nich pół roboty.

Ale przecież Ty sama sobie robisz krzywdę :) Po co zarudniasz się do zajęcia które wiesz, ze ludzie nienawidzą??? A potem pretensje że traktują Cię tak czy siak :o Cłkiem jak świadkowie jehowy też wielce zdziwieni że nikt nie chce z nimi gadać o d***e maryni :o

Gość gość
No wracaj do tych swoich codziennych zajęć. Dzwoń upierdliwie do innych domofonem i czekaj aż komuś się zrobi Ciebie żal i Cię wpuści, a później właduj każdemu do pełna to g***o do skrzynki. Jeszcze jedno : I tak wiem że mimo że już się tu nie wypowiesz to dalej czytasz nasze komentarze ze łzami w oczach bo nikt nie połechtał Twojego ego

Gość łysol_28
jak cie spotkam to faktycznie wylądujesz na łóżku szpitalnym z kilkoma szwami.

Gość gość
ona chce zeby ja traktowano tak tutaj

Gość gość
z nami nie ma zartow

Gość Rowerowo
uwazam ze ludzie powinni wpuszczac takie osoby do blokow, co im szkodzi? ok, beda mieli kilka (-nascie) papierkow w skrzynce, ale moga to wyrzucic, np raz na kilka dni sprawdzic skrzynke. to moze jest upierdliwe, meczace, ale przestanie im to pewnie przeszkadzac gdy ktos bliski albo znajomy zacznie pracowac w ten sposob. od kiedy moj brat pracowal wlasnie w taki sposob patrze na to inaczej. co mi szkodzi wziac ulotke od kogos, a kilka koszy (koszow?) dalej je wyrzucic? mi to problemu nie robi, a ktos za to dostanie kase, a wiadomo jak dzis ciezko cos zarobic. milego dnia: )