Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulotki

Jaka jest Wasza opinia o ludziach którzy roznoszą ulotki?

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś u nas w bloku blokersi wylali piwo na takiego "śmieciarza" i jeszcze zrzucili mu donicę z kwiatkiem na głowę :D

Gość gość
A ja nie mam zamiaru sie nad kimś takim litować, miłego dnia :)

Gość gość
Praca pracą, ale ja nie mam ochoty po kimś sprzatać.

Gość gość
jak nabalaganisz ulotkarzu to potem zatrudnij sie na drugi etat by to po sobie posprzatac

Gość gość
yyyy, powiem tylko, że w d****h wam się poprzewracało bo ulotki nikomu nie szkodzą, a tym bardziej dzwonienie do domofonu, Wielkie panie i panowie na włościach. Zawsze otwieram, zbieram przeglądam i wyrzucam. Autorko, nie martw się, ludzie są róznie - i dobzi i podli, ważne, ża zarabiasz uczciwie i starasz się. Tak jak Ty uważam, że dobro i zło powraca, więc ja swiadomie nie krzywdzę ludzi bo nie chcę by mnie ktoś skrzywdził, tak ihc traktuję, jak chciałabym być sama traktowana. Ale tacy jak my to wyjątki. Powodzenia :)

Gość gość
Jeśli chodzi o ulotkarzy tych, którzy chodzą po blokach/domach. Dla mnie to natrętne i chamskie. Ulotkarze zostawiają na deszczu w bramie/skrzynce czasami na wycieraczce. Ulotka rozmaka-mam sprzątanie, wiatr zawieje-muszę sprzątać po podwórku. To po prostu robienie komuś bałaganu. Jeśli chodzi o rozdawanie ulotek na ulicy. Zawsze przyjmuję, mimo, że trafiają do kosza i nawet ich nie czytam. Ciężko jest dorobić ucząc się, uważam to za przejaw ambicji i pracowitości. Ja nie musiałam pracować w liceum, na studiach, ale pomagam innym, bo nie każdy ma tak dobrze. Żal mi tych ludzi bo marzną i mokną, ale szanuje ich bo szukają jakiegokolwiek wyjścia z kiepskiej sytuacji finansowej, zamiast wołać : daj mi.

Gość gość
swiat zszedl na psy, kiedys nie bylo zadnych ulotek, a teraz ciagle nas cos wkurza, skoro nas wkurza to jest to zle

Gość gość
no

Gość gość
Kingo fanko ależ Ty wyrozumiała dla ludzi bez pracy ...uwazaj karma wraca

Gość Ale to już było
Mnie też wkurzają roznosiciele ulotek, ale otwieram i pozwalam wrzucać do skrzynek pocztowych.Lepsze to od rzucania pod drzwiami.To był drogowskaz dla złodziei, wtedy nie wpuszczałam tych z reklamami.Ludzie i tak nie czytają tego.Wyjmują ze swoich skrzynek i zostawiają dla dozorcy jako makulaturę:D Wiecznie jest tego od zarąbania!

Gość łysol_28
Kiedys dawno temu chcialem sam takiego pogonic, tak mnie potraktowal batonem przez plery, ze mialem 2tyg l4, to mnie zmobilizowalo do nauki kungfu.

Gość gość
Dzis ide na ulotki na duze osiedle...

Gość gość
to moze sie przeciez udac czemu nie! ja tam wierze ze jak sie wie to sie uda :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Bylem i wrocilem :)

Gość gość
tych na mieście mi szkoda, tych pod domem nie znoszę.

Gość gość
Roznioslem7000szt