Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka2014

Mój chłopak wypomina mi w kłótni ciągle moich eks zwariuje!

Polecane posty

Gość milka2014

Mój chłopak wypomina mi w kłótni ciągle moich eks zwariuje! co mam zrobić!

Gość gość
To ty też mu wypominaj jego byłe, a jak nie pomoże to pogadaj z nim na poważnie i może wtedy przestanie

Gość gość
odgryz mu k****a

Gość gość
pewnie dlatego że miało cię ponad 10 :o

Gość gość
facet zawsze jest zazdrosny o byłych swojej partnerki a kobieta zawsze jest zazdrosna o przyszłe swojego faceta

Gość gość
zostaw frustrata, bo życia z nim nie będziesz miała. Koleś ma problem ze sobą tak naprawdę. Po co ci frustrat

Gość gość
Dekalogowata, to ty?

Gość gość
powiedz mu ,że nie życzysz sobie z rozliczania przez niego Twojej przeszłości !bo to nie ma teraz zadnego znaczenia , a jak on sobie nie radzi z tym to znaczy ze jest gówniarzem !!! a po co ci dziecko??

Gość gość
zrozumcie wreszcie ze facet ktory chce stalego zwiazku szuka dziewczyny z jak najmniejsza iloscia facetow na koncie. Nikt nie chce 20-25 dziewczyny z 5 partnerami seksualnymi na koncie bo to dla mlodego mezczyzny jest po prostu obrzydliwe. Rozmawiam z wieloma przyjaciolmi, kolegami, znajomymi i wszyscy to zdanie podzielaja 🖐️

Gość gość
PRZECIEZ TO JEST IDIOTYCZNE!! kogo to k***a obchodzi ile osób miała patrnerka/ partner, przeciez to o niczym nie mówi, poza tym, ze byc moze wymieni Cb na kobos innego, gdy sie znudzi, ALE TO JEST NIEWAZNE. liczy sie wygląd, nic poza tym

Gość milka2014
Był pierwszym moim facetem na stałe i z nim straciłam heloł! więc o co mu chodzi to nie wiem że z innym się pocałowałam kiedyś czy np. z innym tam pofiglowałam troche heh

Gość gość
DLA MEZCZYZN NIE JEST TO IDIOTYCZNE nie siedzisz w glowie mezczyzn nie wiesz w jaki sposob my na to patrzymy a patrzymy tak jak opisalem to powyzej. IM MNIEJ TYM LEPIEJ ! x Gdy mezczyzna zdradza kobieta jest najbardziej zazdrosna o to ze jej facet czuje cos do innej kobiety Gdy kobieta zdradza mezczyzna jest najbardziej zazdrosny o to ze jego laska daje komus innemu

Czyli nie spałaś z nikim, po prostu miałaś innych chłopaków? Milka... wydaje mi się, że Twój chłopak ma problemy z poczuciem własnej wartości. Może Ty jesteś jego pierwszą dziewczyną i czuje się gorszy? Męskie ego jest bardzo delikatne;p A tak na serio, zastanów się poważnie czy warto inwestować siły i energię w taki związek. Skoro jest z Tobą powinien zaakceptować Twoją przeszłość, zamiast Cię z niej rozliczać. NIe zapominaj myśleć o sobie. Sam fakt, że miałaś wcześniej innych chłopaków świadczy o tym, że masz powodzenie. Porozmawiaj ze swoim chłopakiem szczerze, przecież nie wymażesz przeszłości.

Gość gość
prawdziwy mezczyzna nie ma durnego, nierealistycznego wytworu p*********j psychologii takiego jak ego

Gość milka2014
No tak on też nie miał żadnej na stałe jedynie tak jak ja na trochę i on już to robił z nimi/z nią z jedną napewno

Gość gość
Myslisz sie, zdecydowana wiekszosc z nas tak mysli. Wiem ze trudno ci to zaakceptowac (wy nie rozumiecie nas, my nie rozumiemy was) ale to jest prawda. Nie ludz sie ze jak powiesz facetowi ze mialas 8 partnerow z ktorymi uprawialas seks bedzie mu to obojetne, na kobiecie moze to nie robic wrazenia bo dla was w tej kwesti liczy sie to co jest teraz ale my patrzymy tez na przeszlosc. Facet moze udawac ze jest mu to obojetne ale jedynie udawac

Gość milka2014
to jak to załatwić żeby przestał to robić jak już się uspokoi to znowu jak wypije to po pijaku wypomina ;/

Gość gość
byc mzoe jakas p***a by sie przejela, faktem, ze jestes szmatą, ale dla mężczyzn wiadome jest, ze taka jest natura kobiety, i zaskoczeniem byłaby wiadomosc, ze w dojrzalym wieku, partnerka nie miala kilku facetów wcześniej.

Gość gość
ludzie (kobiety i mezczyzni) sa prosci jak budowa cepa, nie potrzeba filozofów, aby zrozumiec postepowanie kazdego z nich

Gość gość
Nie da sie tego zalatwic. W koncu sie rozstaniecie przez to a on bedzie szukal takiej dziewczyny ktora miala jak najmniej kochankow. Nie pisze tego ci na zlosc ale jestem mezczyzna i wie m co on czuje, to ze jego kobieta miala sporo innych przed nim po prostu go boli, tak juz jestesmy zbudowani.

Gość milka2014
Nie miałam wielu innych jednego na pare miesiecy i jedną chwile pocałowania z innym ale on o tym wie i teraz się czepia. Bo jak weszłam z nim w związek to byłam świeżo po rozstaniu z tamtym;/

Gość gość
I wlasnie to go boli to co na koncu napisalas. Sama sobie znalazlas odpowiedz

Gość milka2014
Nic nie da się z tym zrobić no ile można kurde

Gość gość
zaproponuj mu seks od tyłu, wtedy go przekonasz

Gość gość
Jedyne co mozesz zrobic to porozmawiac szczerze na spokojnie i powiedziec ze ten byly to juz przeszlosc ze nic do niego nie czujesz, ze nie brakuje ci go i nie myslisz juz o nim. On albo to zaakceptuje albo nie, z pewnoscia nie czuje sie pewnie w tym zwiazku dlatego czesto ci wypomina byłych.

Gość milka2014
Jesteśmy już zaręczeni czemu dalej to robi, pewnie się juch chyba czuje co? po ślubie też będzie wypominał?

Gość gość
twócj chłopak jest zazdrosny, przez co staję się załosną imitacją człowieka wniosek: jestescie siebie warci

Gość gość
to ze jestescie zareczeni niekoniecznie moze dawac poczucie pewnosci, porozmawiaj z nim o bylych i o twoich uczuciach bo w przeciwnym razie bedzie to robil bez konca.

Gość gość
milka konkretnie: 1. Z iloma facetami wcześniej uprawiałaś seks? 2. Ilu mialaś ogólnie chlopaków? 3. Z iloma kobietami spał twój facet? 4. Ile miał kobiet ogólnie?

Gość milka2014
1. Z jednym ale nie do końca oral hehe nie dał rady się wbić we mnie (w skrócie dziewica) 2. jednego na kilka miesięcy związek bez zobowiązań 3.z jedną na pewno nie mogę z niego nic wyciągnać po pijaku niby ze z 5 chodził 4.jedną ale też związek bez zobowiązań