Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka2014

Mój chłopak wypomina mi w kłótni ciągle moich eks zwariuje!

Polecane posty

Gość gość
A ile masz lat?

Gość milka2014
23

Gość gość
To jak na swoj wiek to nie poszalalas

Gość obciach na 100 procent
Nie chcę cię straszyć ale jeśli teraz robi takie jazdy to potem może być tylko gorzej. Powiedź mu, że jeśli będzie się czepiał to z całą pewnością spróbujesz z innym by porównać...

Gość gość
proponuje zamiane zwykłego zycia na kariere prostytuki, klienci beda przypominac twoich chłopaków, a przynajmniej bedziesz miala z tego hajs

Gość gość
"To jak na swoj wiek to nie poszalalas" x widocznie nie jest d***** tak jak niektóre tutaj

Gość milka2014
Tak będę mówić zobaczymy wtedy czy taki mądry będzie heh

Gość milka2014
Jestem naprawde atrakcyjna byłam barmanką jak się zapoznaliśmy nie jeden na mnie leciał ale szukałam tego właściwego i wszystko mu oddałam. Kochamy się ale czasem jak to w związku bywa wypomina. Tak jak pisali wcześniej napewno jest zazdrosny ale po slubie przejdzie

Gość gośśśśśść
zazdrość nie przechodzi, może się tylko nasilać

Gość gość
szacun! teraz to 15 latki z cyckami latają i wskakują do łóżek

Gość gość
kogo obchodzi twoje pożałowania godne przygody seksualne z****** wywłoko?

Gość gość
bez przesady, DOROSŁY i dojrzały facet nie patrzy na to ile jego kobieta miała facetów przed nim... Mój nie wie, nigdy nie pytał ilu miałam przed nim, a ja nie pytałam ile kobiet miał przede mną, wystarczy, że zanim zaczęliśmy być ze sobą znaliśmy się 5lat,więc zauważylibyśmy oboje gdyby któreś mialo iście ku/rews/ką naturę... i starczy - po co kogoś rozliczać z przeszłosci?

Gość gość
Nie ma co dramatyzować będzie dobrze.

Gość gość
sex się uprawia z osobą którą się kocha bo jak dziecko się zdarzy to związek się rozlatuje. A reszta to w piekle będzie się smażyć za to jak żyje lafiryndowo

Gość milka2014
ktoś się podrabia za mnie i wkleja fotki to nie ja oczywiście nie dajcie się nabrać !!!

Gość gość
"bez przesady, DOROSŁY i dojrzały facet nie patrzy na to ile jego kobieta miała facetów przed nim... Mój nie wie, nigdy nie pytał ilu miałam przed nim, a ja nie pytałam ile kobiet miał przede mną, wystarczy, że zanim zaczęliśmy być ze sobą znaliśmy się 5lat,więc zauważylibyśmy oboje gdyby któreś mialo iście ku/rews/ką naturę... i starczy - po co kogoś rozliczać z przeszłosci?" x Nie pytał bo nie chciał wiedzieć, gdyby wiedział zazdrość by się pojawiła. Nie mów że dojrzały facet na to nie patrzy bo to bzdura! Nie jesteś mężczyzną więc nie jesteś kompetentna by pisać w naszym imieniu na co zwracamy a na co nie zwracamy uwagi

Gość milka2014
Czy facet jest zadowolny że dziewczyna z nim straciła dziewictwo?

Gość gość
"Czy facet jest zadowolny że dziewczyna z nim straciła dziewictwo?" To największy skarb jaki możesz mężczyźnie dać

Gość gość
To niech się cieszy a nie marudzi z wypominaniem ci bo nie ma powodów

Gość gość
gościu 10:40 akurat to,że mój nie pytał o ilość nie znaczy, że o żadnym nie wiedział, bo przez te 5 lat gdy się przyjaźniliśmy byłam w 2 związkach i 1 mojego faceta bardzo dobrze znał... jakoś nie przeszkadzało mu to i NIGDY mi nic nie wypomniał, dlatego uważam,że jakieś wypominanie jest bardzo niedojrzałe.

Gość gość
Ale po co wypominać to jest naprawde bez sensu bo co to da ? nic

Gość gość
"Ale po co wypominać to jest naprawde bez sensu bo co to da ? nic" x zazdrość i żal nie idą w parze z logiką

Gość gość
za to idą w parze z hipokryzją - nie wziął sobie facet zakonnicy, a mimo to,że była dziewicą jej wypomina, szkoda,że sam świętym prawikiem nie był, ale cóż - facet i hipokryta to synonimy...

Gość gość
Oddanie dziewictwa swojemu męzczyźnie ma sens tylko wtedy, kiedy jest sie również jego pierwszą partnerką. W innym wypadku kobieta zawsze juz będzie miała zal, że oddała mu coś pięknego, a on nie był w stanie równiez jej tego dac. I będzie się zastanawiała jak to było gdy był z innymi.

Gość gość
Nie chcemy kobiet z dużym przebiegiem, no chyba że do bzykanka tak na dzień góra tydzień dwa to są spoko ;) Koniec kropka.

Gość gość
kobiety również nie chcę mężczyzn z dużym przebiegiem

Gość Dorota1993
Porozmawiaj z Nim szczerze,a jeśli nic się nie zmieni to zacznij mu wypominać jego byłe.Moim zdaniem jeśli teraz taki jest to chyba nie ma sensu ciągnąć tego związku,bo później może być tylko gorzej (może sobie ubzdurać,że go zdradzasz itd). Więc jeśli ja byłabym a Twoim miejscu to zakończyłabym związek,ale decyzja zależy tylko i wyłącznie do Ciebie.

Gość gość
facet nie dojrzal do zwiazku, czarno widze wasza przyszlosc, to toksyczna, chora zazdrosc i przejdziesz z nim pieklo

Gość gość
"kobiety również nie chcę mężczyzn z dużym przebiegiem" x nie kłam bo uwielbiacie roooochaczy :p

Gość gość
Nie lubimy nie ale teraz co to się dzieje na tym świecie to umarli w grobach się przewracają