Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitownica

Rozwożenie gosci weselnych

Polecane posty

Witam Proponuje rozwożenie gości weselnych samochodem Opel Zafira 7- osobowym z klimatyzacja w Krakowie i okolicach. Pozdrawiam i oczekuje na kontakt z Państwa strony . 664 664 002

Gość gość
witam ja wlasnie chcialam o to zapytac - mysle ze inni tez sie zainteresuja. Ja bede miala slub 20 km od krakowa. Ta okolica tez wchodzi w rachube? Chodzi mi odwiezneie gosci weselnych z miejsca wesela albo do miejscowosci oddalonej o 20km ale w przeciwna strone niz krakow - moze ze 2 razy. A ostatnia tura do krakowa. Ile to bedzie kosztowac?

Koszt rozwożenia od godz.23 do rana wynosi 220 zł plus koszt paliwa- gazu ok. 30 zł/100 km.

Gość gość
ok a liczysz sobie za dojazd? Ja potrzebuje tez dowiesc moich gosci weselnych z miejscowosci oddalonej od krakowa o 40 km na wesele ktoree jest 20km dalej (czyli 20 km od krakowa) potrzebuje tez ale to ustale jeszcze przywiesc w piatek ludzi z lotniska w krakowie wlasnie 20km za krakow. Ile taka usluga - oczywicie mowimy o pakiecie? Na drugi dzien po weselu tez bede potrzebowala jednego kursiku na oprawiny oraz rozwiesc ludzi po Jakie ceny za to lotnisko?

Gość Janusz287
Witam. Także prowadzę takie usługi. Jeśli byłby jakiś zainteresowany proszę o kontakt: bormat1988@interia.pl

Gość gość
Ja brałam ślub w lipcu, dałam ogłoszenie na gumtree i miałam pełen przekrój ofert. Wybrałam chłopaka, który dał bardzo konkurencyjna cenę, okazał się dodatkowo bardzo uczciwy. Samochód czysty, a sam kierowca elegancko ubrany. W razie czego służę namiarami :)

Gość gość
Cześć, Czy Wy też uważacie że najlepiej dla gości wynająć autobus? Jakie firmy polecacie? Moja koleżanka poleciła firmę MK-2 przewóz osób, ktoś korzystał? https://mk2.com.pl/