Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychowanie dziecka to droga przez mękę poczytajcie co przezywam

Polecane posty

Gość wifigdańsk
no wlasnie mnie tez szokują te zabawy z kupą zwlaszcza ze ani u moich dzieci ani u moich znajomych nie zauwazyłąm takich tendencji i nie uwazam ze jest to normalne ani naturalne.

Gość gość
Do egzorcysty bo to szatan wcielony!

Gość gość
up

Gość gość
To dziecko ma adhd ( nadr****iwosc i agresja ) i problemy ze zmysłami skoro kupę traktuje jak plastelinę. To nie tylko mowa jest opóźniona...

Gość gość
To ja autorka - pisze wiele lat później. Odkopałam ten wątek. Moja córka ma dziś 8 lat, ma stwierdzone ADHD, zagrozenie niedostosowaniem społecznym, za nami psychiatrzy i psychologowie... Zniszczyła mi 8 lat życia. Ciągłe stresy co znowu dziś odwali w szkole. Agresywna, pyskata, fałszywa, arogancka, wulgarna. Ma same najgorsze cechy. Nie widze w niej nic pozytywnego na ten moment.

Gość gość
Odradzam wszystkim posiadanie dziecka z ADHD. Jest to straszny ciężar i utrapienie i nieszczeście.

Gość gość
moj ma 2lata jest taki sam nieraz walnie mnie w pysk lub podejdzie i uderzy, awanturuje sie w sklepie ale akurat tutaj mysle ze nie robi tego zlosliwie tylko chce wszystko dotknac i zobaczyc... ucieka mi, nie raz polozyl sie na podlodze w rosmanie czy nanpoczcie dlatego wszedzie biore wozek, bije kota i wklada go do szafki. Bawi sie wszystjim wyrzuca mi ubrania z szafy ciaga poduszki po podlodze.Chodze i sprzatam. Jedno wywali ja posprzatam nawet sie nie obejrze a on bierze kolejna rzecz Mysle ze porzadny wpie...ol zdzialal by cuda ale dzisci sie nie bije. Nie wytrzymalam i pare klapsow odemnie dostal o tyle wiem ze zle zrobilam i nie powinnam tego robic ale zostalam doprowadzona do ostatecznosci. Porysowane szafki wyrwane uchwyty w szufladach i brudne sciany. To mam. Lacze sie z toba w bolu

Gość gość
Wysrały takie odpady genetyczne i strasza ludzi teraz :O Nawet normalnego bachora nie umiecie zrobić, qrwa co wami nie tak :O Teraz takie dzikie bydło wyjdzie między normalnych ludzi :O

Gość gość
to ja autorka tematu do gościa z 20:10 jesli Twoje dziecko robi to tylko dlatego ze jest zywiołowe to pół biedy. Tacy zazwyczaj są chłopcy z ADHD. Dziewczynki to nieszczeście totalne - są podłe i fałszywe w dodatku. Skartanie boskie i krzyż do końca życia.

Gość gość
raczej adhd nie ma raczej jest zywiolowy za bardzo bo to bardzo madry sprytny dzieciaczek nie ma nawet 2 lat a dzis wlazl na najwyzsza slizgawke na placu zabaw mimo iz nawet 3latek by tam nie wszedl taki egzemplarz:) Fajny jest ale nie nadazam

Gość autorka tematu

To znowu ja autorka tematu. Moja córka ma 9 lat. Na chwile obecną mamy na głowie MOPS który chce nam założyć niebieską kartę za krzyki a ja chodze na grupę wsparcia dla rodziców trudnych dzieci z ADHD.