Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia18

pytanie dla Facetów !

Polecane posty

Gość kamcia18

Chciałabym sie Was zapytac, czy mieliscie taka sytucje ,gdzie widzac jakas dziewczyne musieliscie sie na nia gapic, poprostu nie mogliscie przestac..nie chodzi tu o milosc od pierwszego wrazenie. Czy jakas dziewczyna was tak zaintrygowała?Jesli tak to czym ? zachowaniem, chodem, ruchem, wygladem.Na co zwracanie uwagę ? Pytam sie poniewaz chcialabym zrozumiec chociaz troche dlaczego faceci sie na mnie gapia, ogladaja. Zrozumialabym gdyby to byl jeden ,dwa trzy.. ze taki typ kobiety maja i tyle.. ale nie cale mnostwo, nie jestem jaks modelka, ale jak na swoj wiek wygladam dojrzale. I pociagam nie takich chlopakow w moim wieku , 18 nastolatkow, ale takich po 20. Mialam chlopaka o 6 lat starszego. Na poczatku mialam wrazenie ze to przez moje piersi, poniewaz nie sa male.. jak na moj wiek dosyc pokaze..miseczka D..ale przyszla zima..grube kurtki a jest tak nadal.. hm i co odpowiecie:) ?

Gość gość
no pewnie, jak ładna twarz i figura, to miło się patrzy

Gość gość
Moze jestes przy kosci .

Gość Escobar997
ta, mialem tak zwlaszcza na szkolnych przerwach, wiele niezbyt atrakcyjnych dziewczyn pozniej mnie molestowalo wzrokiem z tego powodu, ale ja tak mialem, ze musialem rozebrac strukture kazdej jednostki na bezwartosciowe kawaleczki, zamiast sie z nia bratac

Gość gość
Moze to dlatego ze jestes przy tuszy idzie i facet i mysli "Ale gruba" .

Gość gość
Poprawnie będzie "pytanie DO facetów" "sytuację, W KTÓREJ" a nie "GDZIE" miłość od pierwszego WEJRZENIA A NIE WRAŻENIA. Kretynkom dziękujemy.

Gość kamcia18
nie nie jestem przy kosci, jetem przecietna, zwykla..

Gość gość
Ile wazysz ? Pewnie dlatego sie patrza .

Gość gość
sam jesteś k***a idiotą/idiotką jprdl człowieku dziewczyna szuka pomocy a Ty takie k***a komenty jprdl j******y na mózg jesteś !

Gość gość
I gdzie mieszkasz ?

Gość kamcia18
nie badzcie tacy cwani, dlatego, ze gdybyscie mnie zobaczyli.. hm jakby to powedziec..oj udalo by mi sie okrecic was wokol paluszka hihi

Gość gość
gość sam jesteś k***a idiotą/idiotką jprdl człowieku dziewczyna szuka pomocy a Ty takie k***a komenty jprdl j******y na mózg jesteś ! Kamcia18 to ze na pisałam co mysle nie znaczy ze musisz mnie obrazac

Gość kamcia18
wiesz, co gosciu chyba obcym nie podaje sie adresu, nieprawdaz?

Gość gość
po 1 primo ona tego nie napisała a po drugie primo sama ją k***a obraziłas więc sorry kto kogo Tu obraża? a po 2 skoro nie znasz nie oceniaj bo k***a ktoś Cie może tak samo ocenić i ciekawe jak Ty byś sie czuła ! pozdro ;)

Gość gość
kamcia18 nie badzcie tacy cwani, dlatego, ze gdybyscie mnie zobaczyli.. hm jakby to powedziec..oj udalo by mi sie okrecic was wokol paluszka hihi Wiesz jesli załozyłas ten post żeby Ci przytakiwać i ktos Ci na pisał cos negatywnego ()podejrzewam ze jestes porzy kosci lub bardzo zakompleksiona) Widocznie trafiłam stad twoja agresja

Gość kamcia18
GOSC..Kamcia18 to ze na pisałam co mysle nie znaczy ze musisz mnie obrazac sorki,ale to nie ja Cie obrazilam, poniewaz to nie moj komentarz

Gość kamcia18
widac , ze ludzie tu troche szacuneczku nie maja.hihi..to co spadamy darusiu ?:) kochanie ?

Gość gość
żle kolego/koleżanko podejrzewasz ale sorry skoro kurde ktoś obraża kogoś to sorrki ale ja nie umiem sie wtrącić ;)

Gość gość
Gdzue niby ja obraziłam ? Widocznie trafiłam stad ta jej frustracja , widocznie nie czuje tej akceptacji i prubuje sie tiu dowartosciowac a z nadwagas widac ze trafiłam .

Gość gość
Buahaha... faktycznie masz problem, akurat na kafe, idz sie lekarza pytaj... szkoda tylko ze jestes taka skromna buahaha

Gość kamcia18
prubuje...och widze ortografia nie idzie hmm ?

Gość gość
no nie stety ludzie widać oceniają po okładce nie po tym że Cie mogą poznać tak idziemy z tąd kochanie ;) nie ma sensu wgl pisac tu coś po czym tylko Cie schejtują

Gość gość
dziewczyna zadała pytanie, bo nie rozumie reakcji facetów, więc moze wrócilibyście do tematu pierwotnego, a nie zajmowali się wątkami pobocznymi?

Gość gość
ejj k***a sorry idiotka hmm to nie przekleństwo weź k***a zobacz co piszesz a później p*****l że jej nie obraziłaś oki ? weź k***a ogarnij sie wgl bo widać ze masz nie równo pod sufitem a takich ludzi na tym głupim swiecie nie brakuje widać że Ty jesteś tą z wielu

Gość gość
Tego nie wiesz jak ona wyglada , widac ze trafiłam :) To sciagne Cie na ziemie mój kolega chudzielec po 40 raz mówi "patrz jaka gruba " a nie była jakass wielka raczej troche przy sobie , a jak nosisz kurtki to wyglasdasz na jeszcze wieksza niz jestes szczególnie jesli to sa puychowe stad te zwracanie uwagi na twoja osobe .

Gość kamcia18
dziewczyna zadała pytanie, bo nie rozumie reakcji facetów, więc moze wrócilibyście do tematu pierwotnego, a nie zajmowali się wątkami pobocznymi? oo, widze ktos ma zamiar normalnie odpisac, dziewczyna, chlopak ?

Gość gość
Dziewczyna :) w grupie to każdy odważny, a przed monitorem dwunastolatka :)

Gość gość
Gdyby to nie była prawda ze nie jest przy kosci to nikt by sie nie oburzał tylko na spokojnie byscie Odpisali , ale widac ze cos w tym jest ...ja tylko zaproponowałam opcje ze to moze byc z powodu jej tuszy zreszta sama na puisała ze figury modelki nie ma .

Gość kamcia18
dareczku, kochanie.. widze ze nic tu po nas.. :) sciagaj mateczki, ty jeden mnie uwielbiasz :*

Gość gość
wiesz co tam w górze kolego koleżanko może figury modelki nie ma ale jest piękna uwierz mi na słowo bo niestety jej zobaczyć nie możesz a ja tak ;)) więc nie jest gruba jest piękna i dlatego sie oglądają nie dziwie sie ;)) (wkońcu piszą jacyś mądrzy ludzi na tej stronce )