Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia18

pytanie dla Facetów !

Polecane posty

Gość kamcia18
gość Dziewczyna usmiech.gif w grupie to każdy odważny, a przed monitorem dwunastolatka usmiech.gif kochana karolinko : milo ze jestes po mojej stronie, pozdrawiam !:)

Gość kamcia18
gość Gdyby to nie była prawda ze nie jest przy kosci to nikt by sie nie oburzał tylko na spokojnie byscie Odpisali , ale widac ze cos w tym jest ...ja tylko zaproponowałam opcje ze to moze byc z powodu jej tuszy zreszta sama na puisała ze figury modelki nie ma . figury modelki..wychudzona az jej kosci widac.. to tak , nie mam takiej figury

Gość gość
już już poczekaj za mną skarbie ;* ja Ciebie uwielbiam i to bardzoo :*

Gość gość
Faceci lubia chude nawet duze piersi Ci nie pomoga jak nie masz zgrabnej figury a rozmiar D to nawet nie duzy pfffffff widać ze chce sie na siłe dowartosciowac pasztet przemadrzały .

Gość inny gosciu
nie wierze, ze tylu tu idiotow. ale szkoda mi najbardziej tych ktorzy sie z tym wczesniej nie zetkneli, bo bardzo ich to kluje. -- wiesz, jako facet mysle ze musisz miec to cos w sobie, co nas przyciaga, nie wiem, moze sliczne oczy, moze usta, moze dlugie piekne wlosy, cokolwiek, co uwodzi nasz wzrok. to super, lubie docenic piekne kobiety spojrzeniem na nie. ja zwracam uwage na naturalne piekno przede wszystkim. ale w pierwszej kolejnosci na twarz, nie na cialo. a skoro mowisz ze zimowa kurtka i tak zaslania Twoje D, to zapewne jest to twarz. sam zwracam uwage na oczy w pierwszej kolejnosci, podobaja mi sie kobiety slodkie, mile a zarazem niewinne przy pierszym zetknieciu. na zwyklego plastika bym sie nie zapatrzyl.

Gość kamcia18
Faceci lubia chude nawet duze piersi Ci nie pomoga jak nie masz zgrabnej figury a rozmiar D to nawet nie duzy pfffffff widać ze chce sie na siłe dowartosciowac pasztet przemadrzały wiesz co?> chcialam byc dla Ciebie mila, bo wiem ze jestem atrakcyjna , ale widze ze Ty sama jestes pusta w srodku twiedzac ze faceci lubia chude dziewczyny..pozatym mysle ze sie puszczasz na prawo i na lewo S U K O. i ze nie masz za grosz szacusku ! pewnie sama jestes paszczurem, ktorys Cie tam zostawil i tera siedzic probojac doj*****innym uhuu ale ze jestes milutka :) narazie DARECZKU, nie bede siedziec na takich p******ych stronkach wiec chodz kładziemy sie spac. kochanie :)

Gość gość
Nas brzydkie kobiety tez sie patrza .

Gość kamcia18
wiesz, jako facet mysle ze musisz miec to cos w sobie, co nas przyciaga, nie wiem, moze sliczne oczy, moze usta, moze dlugie piekne wlosy, cokolwiek, co uwodzi nasz wzrok. to super, lubie docenic piekne kobiety spojrzeniem na nie. ja zwracam uwage na naturalne piekno przede wszystkim. ale w pierwszej kolejnosci na twarz, nie na cialo. a skoro mowisz ze zimowa kurtka i tak zaslania Twoje D, to zapewne jest to twarz. sam zwracam uwage na oczy w pierwszej kolejnosci, podobaja mi sie kobiety slodkie, mile a zarazem niewinne przy pierszym zetknieciu. na zwyklego plastika bym sie nie zapatrzyl dziekuje za komantarz, jeden z WAS zrozumial pytanie heh:) tak mam dlugie wlosy, ladne oczy... moze cos w tym jest :)

Gość gość
Boli Cie to grubasie wstretny ? Ty piersza mnie zaatakowałaś , spójrz w lustro a zobaczysz paszczura , i widac kto tu d...y daje oh Dareczku ale to załosne , pewnie faceci sie Ciebie tak brzydza ze kijem Cie nie chca dknać i musisz sie tu dowartoscviować a co bolui Cuie ze faceci lubia chude ? GRUBASIE !

Gość gość
widze że te stronki nie są po to żeby pomóc/ doradzić a żeby schejtować bez sensu .. już ide skarbie :* chodź sie przytulimy do siebie i pójdziemy spać ;*

Gość kamcia18
Twoja wypowiedz mnie poprostu rozbraja.. wiesz co załozyla bym sie ze Ty w 100%nie jestes taka porzadna i pociągająca jak ja :)

Gość gość
Jakby tak było to bys tu głupich pytań nie zadawała a piersi mam wieksze od Ciebie hahahaha ! :D

Gość kamcia18
no i dobrze, ze masz wieksze obwisną Ci na starosc..dobra nie mam zamiaru juz dluzej wchodzic w ta rozmowe ,ktora tylko zle wplywa na moja inteligencje.

Gość inny gosciu
tu juz nie wiadomo kto co pisze, wiec opuszczam chyba ten temat jako jedyny ktory zrozumial pytanie. z tym forum ktos powinien zrobic porzadek, bo niedlugo juz nie bedzie po co tu wchodzic.

Gość kamcia18
tu juz nie wiadomo kto co pisze, wiec opuszczam chyba ten temat jako jedyny ktory zrozumial pytanie. z tym forum ktos powinien zrobic porzadek, bo niedlugo juz nie bedzie po co tu wchodzic. Mimo wszystko dziekuje za odpowiedz :) usuwam posta, lepiej nie zasmiecac glupotami :)

Gość gość
Popatrz na swoje komentarze najpierw pytasz co to znaczy jak sie na Ciebie wpatruja na brzydkie tez sie patrza , a potem piszesz ze jestes atrakcyjna i mozesz nas owinac wokół palca zastanów sie bo ja tylko na pisałam ze to mozliwe ze jestes przy tuszy i dlategho sie patrza , na brzydkie tez sie patrza .

Gość gość
po pierwsza chcialam sie dowiedziec na co chlopaki zwracaja uwage, po drugie bylo to pytanie dla FACETOW, wiec co ty tu robisz?narka

Gość gość
Nosisz niebieska kurtkę bluzki lub szalik ?

Gość inny gosciu
nie dawaj sie juz w to wciagac, olej idiotyczne komentarze, szkoda Twojego zdrowia. no i zlosc pieknosc szkodzi przeciez :)

Gość gość
Wiesz facetów przyciaga czyli hipnotyzuje kolor niebieski .

Gość kamcia18
Czasami ktos mowi na mnie PASZTETOWA. Ciekawe dlaczemu?

Gość gość
Faceci czy dziewczyny ?

Gość kamcia18
Faceci

Gość gość
Hm znaczy ze ton jest szczere co innego gdyby to mówiły kobiety zreszta po co Ty sie do tego przyznajesz ? To jest jakies prowo ?

Gość gość
No to mozliwe ze dlatego sie przygladaja

Gość kamcia18
Bo mama mowi ze zawsze trzeba mowic prawde a co?

Gość gość
A gdzie Ci mówili to na ulicy obcy ludzie ?

Gość gość
Pewnie dlatego,że jesteś brzydka i nigdy nie widzieli takiego paszteta :)

Gość kamcia18
no nawwet na ulicy slyszalam paaapaaaa PASZTETOWA idzie, ale to bylo chyba w pozytywnym znaczeniu

Gość gość
Czasem łypne okiem na fajny tyleczek a co k***a niewolno? Poto bozia dala galy zeby se patrzaly:-)