Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mam doła

Polecane posty

Gość gość

Moj 5 msc syn jest chory, dostal antybiotyk bo ma zawalone pluca, jak ja moglam do tego dopuścić , co przeoczylam, normalnnie gryzą mnie wyrzuty sumienia jak widzę ze moje dziecko sie meczy,przecież wiem ze choroby sie zdążają, moze dlatego , ze to jego pierwszy antybiotyk, źle mi z tym...wiem ze glupi temat ale musialam se pogadac

a czemu myślisz, że to Twoja wina? bakterie są wszędzie, zawsze musi być ten pierwszy raz, że dziecko zachoruje. Za tydzień będzie lepiej, uwierz :)

Gość gość
witaj równo rok temu mylam okna, taka bylam zaaferowana wiosną ze w marcu 2013 przed tymi marcowymi sniegami ogromniastymi umylam sobie okna, dziecko ubrane w kurtke lezalo w kojcu. zachorowal na pluca, mial 7miesiecy. od tamtej pory lece z katarkiem do lekarza od razu pulneo biore, to chyba chdzi zeby nei przeoczyc kiedy przeziebienie staje sie choroba. jedyny dol to bylo to ze na dwor nie poszlismy 18dni

Gość gość
antybiotyk wzial w marcu a za 3miesiace dostal 3 dniówke i tez antybiotyk, bo gardlo czerwone. i co? jakas gowniara stwierdzila ze jestem zla matka, bo jej dziecko nie choruje. mimo ze to grzech mama nadzieje ze przejdzie glupia c**a z 10antybiotyków i dostanie w d**e. dodam ze to ostatni antybiotyk byl od tamtej pory:(

Gość gość
ja dlatego gdy dziecko ma katar wzywam sobie prywatnie wizytę domową aby go nie dowalić jeszcze wyjściem na dwór 80 zł to nie taki majątek.

Gość gość
jakiego dola. mowie ze u mnie synek mial antyb. w 7misiacu a potem w 9 i 11.i to w lipcu! gowno daly spacery, chodzilam po 2 godziny w kazdy snieg i deszcz. zachorowal w piekna pogode, w 25stopni w sierpniu np.

Gość gość
Nie wiem, bylo tak cieplo i otworzylam okno w kuchni, oczywiscie nie bylo przeciągu, chyba za bardzo poczulam wiosne, ale teść byl u nas na obiedzie i mówil ze cos sie slabo czuje,a po 2 dniach okazali sie ze ma zapalenie oskrzeli, moze od niego zalapal,ale to bylo tydzień temu

Gość gość
Ojj tam nie przejmuj sie, moja caly czas chora, juz przywyklam do tego ze non top jest cos

Gość gość
To nie twoja wina, choroby są nieuniknione, moja do roku nie chorowala a wiosna w ciągu 2 msc byla 4 razy na antybiotyku