Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnaaaaaaaaa

szukam kolezanki do wspolnego odchudzania po porodzie

Polecane posty

Gość kachnaaaaaaaaa

hej , mam 3 msc dziecko przytyłam lekko 25 kg w ciąży waga na dzien dzisiejszy 80 kg chce zacząć ćwiczyc dzielic sie tym kto równiez ma chec zaczac , bedziemy sie motywowac poganiac zachecac wierze ze tym razem walka sie uda a lato tuż tuż jesli jest jakas kobitka chtena jak ja prosze o kontakt , mile widziane osoby z woj lubuskiego w celu bliższej znajomosci

Gość gość
ja jestem z podkarpacia waże 65 kg mam 2 letnie dziecko

Gość MamaNieMama
Ja od jutra zaczynam ważę 58 po porodzie. Przytyłam mało bo 8 kg (które zgubiłam) ale za dużo sobie pozwoliłam ostatnio. Też 3 mc temu urodziłam. Chcę zgubić 4 kg by czuć się dobrze, zadbać o kondycję i "ubić" trochę mięśnie. Już wybrałam ćwiczenia i wiem co chce zmienić w diecie

Gość kachnaaaaaa
przy karmieniu piersia ciezko o jakakalwiek diete:) jak dla mnie to odpada zostaja tylko cwiczenia

Gość kachnaaaaaa
kolezance poleciłm tabletki które kiedys bralam po 1 ciazy schudła 10 kg w ciagu miesc ale to równiez odpada trzeba uwazac na dzieciatko

Gość MamaNieMama
Tu chodzi o zmiane pewnych niezdrowych nawyków. A dietę i tak muszę teraz mieć bo dziecko ma podejrzenie skazy białkowej więc sporo rzeczy odpadnie. Co do tabletek dla mnie to głupota i pójście na łatwiznę. Można sobie tylko krzywdę zdrobić. WLaśnie będę ćwiczyć killera Chodakowskiej. Zobacze czy mi pasuje jak nie przejde ns Mel B.

Gość gość
ty z 58 kilo z czego ty chcez chudnac??? 80 to wiadomo, sama tyle mam ale wez ty nie dołuj ludzi! Ogarnij sie

Gość gość
autorko, a jak nie znajdziesz zadnej "kolezanki " do odchudzania to co zrobisz? Nie bedziesz sie odchudzac?

Gość MamaNieMama
Moja normalna waga to 54 kg i do tego dążę, nawet nie wiesz ile mam wzrostu, wskaźnik BMI itd. Wtedy wyglądam super i co najważniejsze czuję się dobrze sama ze sobą, a to najważniejsze. I szczerze wisi mi to kto obcy o tym myśli ; ) zresztą przeczytaj dokładnie moja wypowiedź bo coś sobie ubzdurałaś. Chciałam dołączyć do autorki by ją wesprzeć, napisać dobre rady a nie słuchać jadowitych wypowiedzi zazdrosnych kafeterianek ; ) pozdrawiam