Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XchudzinaX

Pomóżcie proszę. Chodźi o byłego.

Polecane posty

Gość XchudzinaX

Pomóżcie, co ja mam zrobić? Od prawie 2 lat mam chłopaka, on jest dla mnie dobry, kocham go, ale jak brata.. Bo znów myślę o moim byłym w którym byłam do szaleństwa zakochana a on ze mną zerwał z 3 lata temu. Teraz wszystko przemyślał, przeprosił i chciałby ze mną być,a ja nie wiem co mam o tym sądzić ;( Nie chcę zranić mojego faceta,a ciągle myślę o byłym

Gość gość
to myslenie zajelo mu trzy lata ? ja mysle ze przez ten czas nic lepszego mu sie nie trafilo dlatego przypomnial sobie o tobie

Gość Escobar997
sama zacyduj jakiego typu zwierzęciem chcesz być

Gość gość
bzykasz się z braćmi? szkoda że twój facet nie wie że po dwóch latach masz go gdzieś!

Gość XchudzinaX
To nie tak, kocham go ale wogóle już nie mam na niego ochoty. Tak naprawdę to wogóle przestaliśmy to robić..

Gość gość
chcesz znim byc tylko nie wiesz jak rozwiazac sprawe z obecnym ?

Gość XchudzinaX
Tak chcę z nim być, ale jak wiem jak zranie mojego, on mnie kocha na zabój, jeszcze cała rodzina za nim jest, a tamtego nienawidzą :/

Gość gość
to zostaje ci tylko uciec z byłym, uciekajcie jak najdalej i jak najszybciej oby się nie rozmyślił, dla drugiego chłopaka jesteś stracona i powinien cie kopnąć w dupsko, jak były się odr**** na tobie to wrócisz z powrotem

Gość gość
dlaczego z toba zerwal i skad ta niechec rodziny

Gość gość
trzy lata mu to zajęło ????? ja rozumiem pol roku ?? ale trzy lata??? czemu zerwał ??

Gość XchudzinaX
Zerwał wtedy bo stwierdził, że nie jest gotowy jednak na zwiazek. A ja byłam tak zakochana że go na krok nie chciałam opuszczać, głupia byłam. Teraz ma pracę, studiuje zmienił towarzystwo i siebie.

Gość gość
No nic kazdy z nas jest egoistą, zerwij z tym chłopakiem teraz, no chyba, ze chcesz byc nieszczęsliwa..Nigdy nie masz pewnosci czy ten teraz moze nie powiedzieć Ci za tydzien ''zegnaj'' bo mu sie odmieni..tak jak i tamten. zycie to ryzyko, teraz tylko pytanie czy jesteś w stanie zerwać z tym dla tamtego ??

Gość gość
Najpierw ją zdradził, potem wyzywał od szmat. Teraz piszecie jej żeby wróciła do niego i niech będzie szczęśliwa. Ale macie zryte bereciki. A autorka najbardziej.

Gość XchudzinaX
Nikt mnie nie zdradził,ani od szmat nie wyzywał! Po prostu odszedł, czytaj wyraźnie. I nie mam nic zrytego. . . Każdy ma jakieś dylematy!

Gość gość
Po trzech latach się odezwał, bo akurat ma pusto obok siebie. Chce pobzykać i znowu zostawi bo nie jest gotowy na związek. A teraz potrzebuje tylko seksu bez zobowiązań.

Gość gość
Jak cię zostawił, to zdradził. Proste. A ty chcesz temu który cię kocha świństwo zrobić. To samo co tamten tobie. Zwykła szmata jesteś.

Gość gość
to jest nie w porzadku wobec twojego chlopaka rozstancie sie i sprobuj z bylym ale na luzie nie nastawiaj sie na nic konkretnego jak wam nie wyjdzie poznasz kogos innego a twoj chlopak zasluguje na kogos kto rownie mocno go pokocha

Gość XchudzinaX
K****, najlepiej powiedzieć że jestem szmatą. Nie przeszło mi co do byłego, nie umiem o nim zapomnieć i trudno mi z tym, a nie chcę krzywdzić mojego faceta. Jakbym była szmatą to bym z tym była,a z byłym sie bzykała może tak by było lepiej, co? ? ?

Gość gość
Po trzech latach z nudów zaczął czytać listę swoich ex. Pewnie innym też to proponuje. A ty głupia i jeszcze piszesz że go kochasz. Po trzech latach jakby mnie zostawił to nawet na niego nie chciałabym splunąć. Ile ty masz lat ?

Gość gość
Z tym seksem bez zobowiązań tez moze byc prawda, przekonałam sie na moim byłym .. tez mnie rzucił pozniej mamił, wrocic nie wrocil ale seksik mial bo naiwna ja myslalam, ze to cos zmieni to przemysl to lepiej, dobrze Ci radze.

Gość gość
A dlaczego twoja rodzina tak go nienawidzi ? Musi być to poważny powód.

Gość XchudzinaX
Jejku,ale ja głupia jestem, może serio chce mnie tylko wykorzystać. Ale mówił że chce wkońcu sie ustatkować i wgl. :/ 20 lat.

Gość gość
Sama piszesz że ten obecny to twój facet. Tamten to były. A nie możesz zapomnieć bo cię zostawił. Koniec i kropka. Poszedł, zamknęłaś za nim drzwi i do widzenia. Tamten przez 3 lata sie do ciebie nie odzywał i nagle zapałał taką miłością. Że on jet wyrachowany to pewne. Że ty jesteś głupia to też. Szkoda tylko twojego faceta. Takie świństwo mu szykujesz.

Gość XchudzinaX
Za to właśnie go nienawidzą że wtedy mnie zostawił. Bo ja płakałam dzień i noc przez kilka miesiecy, tak go kochałam..

Gość gość
Wściekłemu psu i byłemu chłopakowi się nie wierzy.

Gość gość
masz do wyboru swinstwo zyjac z kims udajac ze go kochasz albo swinstwo odchodzac choc osobiscie uwazam ze czlowiek nie jest niczyja wlasnoscia

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś. Swojego chłopaka kochasz, a byłego nienawidzisz. No i wszystko sie wyjaśniło.

Fajnie mieć dziewczynę. Zawsze to powtarzam. A jeszcze fajniej żonę. Jak k***a dobrze, że tylko was ******* Co prawda potem słyszę, że jestem draniem, że wykorzystałem i inne smuty, ale wolę to niż żeby dziewczyna będąc ze mną, kochała mnie jak brata, nie dawała d**y i myślała o byłym. Świnie.

Gość XchudzinaX
Moi rodzice go nienawidzą, ja o nim myślę. Znów się spotkam z moim i będę myślała o tamtym dobija mnie to, czemu nie można wymazać wspomnień?

Gość gość
<<<<<<<<