Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XchudzinaX

Pomóżcie proszę. Chodźi o byłego.

Polecane posty

Gość XchudzinaX
Weź już tak nie obrażaj kobiet, wy lepsi nie jesteście... Zdradzacie i chcecie czasami tylko sie przespać, to po co nas czarujecie i obiecujecie złote góry!

Gość gość
Ale dlaczego twoi rodzice tak go nienawidzą ?

Gość XchudzinaX
Może nie tyle, że nienawidzą, ale jak go mają lubić skoro tak ryczałam za nim tyle miesięcy..

Gość XchudzinaX
Co za świat :'(

Gość gość
Miałam dokładnie tą samą rozterkę.Były złamał mi serce, ale nie wrócę. Pokochałam innego, związałam się z kimś kto mnie kocha, szanuje. To jest miłość-być ze sobą na dobre i na złe. Gdyby Cię kochał to by góry dla Ciebie przeniósł, kijem Wisłę zawrócił, nie zniósł by myśli, że może z Tobą nie być. Przypomniałaś mu się i tyle, powyobrażał sobie Was razem. Nie daj się w to wciągnąć, bo sentyment mu pryśnie, a Ty zaś będziesz płakać.

Gość wifigdańsk
ale o jaką ty właściwie pomoc prosisz,autorko?

Gość gość
No, ona chce żeby jej doradzić jak ma rzucić chłopaka który ją kocha. Ale żeby on nie poczuł jak ona go rzuca. Bo były ją rzucił i ona ryczała przez kilka miesięcy. A z tym teraz jest dwa lata. Z tamtym była dwa tygodnie. To chyba coś znaczy. Co tam dwa lata. Za tamtym po dwóch tygodniach bycia razem płakała kilka miesięcy. To ten po dwóch latach będzie płakał kilka lat. No i ona nie chce żeby on cierpiał. Może namów byłego, skoro chce żebyś wróciła to niech zabije obecnego żeby się nie męczył. Krótko i szybko. No i wykaże się jak bardzo chce być z tobą. Nawet zabije konkurenta. To na pewno najlepszy pomysł. Tylko się pospiesz, bo były jeszcze się rozmyśli. Za drzwiami u niego stoi kilka panienek do bzykania. Wiec jak się nie zgodzisz to on weźmie sobie inną. A ty znowu będziesz płakać i za byłym i za zabitym :P

Gość wifigdańsk
żal.pl

Gość XchudzinaX
Nie byłam z nim 2 tygodnie, tylko 3-4 miesiące. I co to za bzdury o zabijaniu? Dziękuję za odpowiedź że mam zostać z tym co naprawdę mnie kocha, bo nie chcę znów cierpieć :|

Gość XchudzinaX
Niektórzy ludzie to są tu wredni, masakra...

Gość gość
No i proszę, z byłym 3 miesiące, a z obecnym 2 lata. Ile muszą być warte w skali czasu. To tak jak wakacje do całego roku. Przez cały rok pracujesz i oszczędzasz żeby w wakacje wydać wszystkie oszczędności i nie ma za co kupić sobie nowych ciuchów. Nie wiem czy to zdrowa kalkulacja. 2lata wrzucam na wagę przeciw 3 miesiącom. To tak jakby 10 kG ważyło mniej od puchowej poduszki.

Gość obserwator111
Chcesz odejść od swojego faceta? bo już nie wiem co Ty chcesz

Gość obserwator111
Mamy Ci doradzić jak go zostawić dla byłego? Tak żeby głupstw nie zrobił?

Gość gość
XchudzinaX ma teraz sraczkę z wrażenia czyli rozwolnienie. :P Więc dajcie spokój. Bo zabraknie jej papieru toaletowego-

Gość XchudzinaX
A Ty masz wytrzeszcz oczu i odcisk na palcu od walenia sobie gruchy, pozdro ;)