Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilawybranczyko

jak powiedziec pracodawcy o ciazy

Polecane posty

Gość Kamilawybranczyko

witam ! zaczne od tego ze pracuje jako niania opiekuje sie maluchem juz ponad rok obecnie jestem w 3 mc ciazy , Powiedziałam ludzią ze bede zajmowac sie ich maluchem mniej wiecej do ukonczenia 3 rż ( maluch obecnie ma 1,5 roku ) chciałabym młego do lipca pilnowac w pozniej isc na zwolnienie gdzy mam termin na 9 wrzesnia

Gość Kamilawybranczyko
up

Gość kamilawybranczyko
boje sie ze sie wkurza i beda zadawac dziwne pytania typu planowałas to? itp itd i zaraz zaczna panikowac ze musza szukac nowej opiekunki ( a maja z typ problem bo nie ufaja takim ludzia - ja byłam osoba z polecenia) i ogolna panika ze zaraz sie zwolnie eh

Gość Kamilawybranczyko
UP

Gość gość
upupup

Gość gość
Mają dziecko to chyba powinni wiedzieć jaki to obowiązek. Powiedz prawdę! Każdy ma prawo do założenia rodziny,a im nic do tego. Teraz ważne jest twoje zdrowie i maluszka.

Gość lilkamilka
nie wiem czy pracujesz legalnie czy nie ale jeśli nie to co Ty się w ogóle przejmujesz.

Zadrzyj bluzeczkę do góry, wypnij nagi brzuszek, wskaż na niego palcem i oznajmij głośno: "ciasto w piekarniku!"

Gość gość
up

Gość kamilakwybranczyko
to sa bardzo zasadniczy ludzie,i u nich wszytko jest i musi byc uporzadkowane ( dzieciaka 1 zrobili w wielku 34 lat - co sie mija z moimi zasadami )- bo mam o 10 lat mniej i jestem w ciazy. i strasznie panikuja z kazda pierdoła dlatego wiem ze jak im to oznajme beda w szoku !

Gość kamilakwybranczyko
wiem ze oddnie dziecka do złobka bedzie dla niech duzym problemem bo to panikarze,a do opiekunki rowniez wiec wiem ze bedzie nie lada lament

Gość kamilakwybranczyko
wiem ze oddnie dziecka do złobka bedzie dla niech duzym problemem bo to panikarze,a do opiekunki rowniez wiec wiem ze bedzie nie lada lament

Gość gość
Nie przejmuj sie nimi, bo o nimi maja ciebie gdzies. Martw sie o siebie i o to by to tobie bylo dobrze. A takiej pracy to jest pod dostatkiem, wiec pozniej sobie cos znajdziesz;-)

Gość KamilaWałbrzych
ale nie chce poki co teraz stracic pracy a wydaje mi sie ze moga mnie w przyciagu miesiaca zwolnic panikujac tym ze ja moge to zrobic ze zostawie ich na lodzie itp a napewno bym tego nie zrobiła. i nie chce takze wysluchiwac ich pytan czy planowane czy nie i jak ja se dam rade ...