Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1995

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Ania1995

Cześć, jestem Ania mam 19 lat. W grudniu uprawiałam peeting z chłopakiem ( dokładnie 7 grudnia ). Mam wrażenie, że nie było wytrysku jednak obawiam się, że jednak jakoś nasienie mogło się dostać do pochwy i mogę być w ciąży . W sumie nie wiem czy sobie tego nie wmawiam. Dostałam okres tak 16 - 18 stycznia ( to nie było plamienie, lecz wyglądało na zwykły okres ). Teraz od paru dni mam wzdęty brzuch oraz od wczoraj lekkie zaparcia. Mam też większe nabrzmiałe piersi . Odczuwam też jakiś niepokój. Gdyby to była ciąża byłby to już początek 3 miesiąca ale mogą być to też objawy zbliżającej się miesiączki.

Gość gość
ludu, test zrób. nie boli.

Gość Ania1995
Tak wiem . Przez moje tchórzostwo jeszcze nie kupiłam .

Gość gość
ale głupia zaparcia i ciąża ja pierdziele na pewno to pierwszy objaw nie ma co

Gość gość
na bank nie ciaza...to straszne jak czyta sie ze wzdety brzuch moze oznaczac ciaze. poza tym jesli mialas normalny okres to w czym widzisz problem? moja kolezanka dla zabawy nie raz wkladala sobie palec ze sperma do pochwy i jakos w ciaze nie zasza a robila to nawet w owulacje, zeby zajsc w ciaze musi dojsc do wytrysku w pochwie bo tylko tam panuje odpowiednie srodowisko do przezycia plemnikow. i to na dodatek tylko w dniach plodnych czyli ok 5 w calym cyklu. wiec zauwaz ze nie latwo zajsc w ciaze. wiem cos o tym

Gość gość
Oj mala to ciaza niema to tamto . Jak truskawki cie sfedzom to znaczy ze mleko juz sie produkuje. Zrob usg moze to ciaza bliżniacza ,szykoj sie na wydatki:-) dalas plame. A mama juz wie ze w tak mlodym wieku bedzie babciom? Masz problem ech:-)

Gość 211992
to nie żadna ciąża, to objawy zbliżającej sie miesiączki

Gość gość
Osobo wyżej zaparcia występują i przy okresie i przy ciąży.

Gość gość
ale głupia zaparcia i ciąża ja pierdziele na pewno to pierwszy objaw nie ma c Widzisz, tak sie sklada, ze ja mialam problem z zaparciami na poczatku ciazy, jeszcze zanim test zrobilam. Hormony u ciezarnej kobiety szaleja od pierwszych dni ciazy I maja duzy wplyw na perystaltyke jelit, wiec chyba twoje oburzenie jest tu niepotrzebne. A co do autorki, to nie jestes w ciazy na 99% ale jesli cie to uspokoi, to zrob test, jednak moim zdaniem to bedzie formalnosc, aby potwierdzic brak ciazy.

Gość Ania1995
Dzięki ludziska :) Jestem młoda i głupia , stresuję się :) Jak niedługo nie dostanę okresu to pędzę po test.

Gość gość
być może uroiłaś sobie wszystko i dlatego tak przeżywasz

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem a później się wypowiadaj ja się śmieje bo ona uważa, że zaparcia to objaw ciąży ale to że ma miesiączkę to już swoją droga....to chyba chore takie myślenie, masz racje jestes głupia to sie za seks nie bierz Idzie baba do ginekologa i mówi ze podejrzewa ciąże bo....ma zaparcia(mało ważne że okres miała haha

Gość Ania1995
Nie dziwie się w sumie 'obelgom' tutaj. Ale wiem już niemal wszystko o początkach ciąży, bo nic innego nie robię od paru dni. Co do miesiączki to mogło być to przecież tylko krwawienie , które zdarza się na początku ciąży. Swoją drogą dzięki za 'zrozumienie' :)

Gość gość
Przeczytalam ze zrozumieniem :) Nie wiem, czy wiesz, ale plamienie w ciazy wystepuje, malo tego, moja znajoma o ciazy dowiedziala sie w 7 tygodniu, bo 2 tygodnie wczesniej miala NROMALNY "okres" jak myslala, ale ze pozniej doszly wymioty a starala sie o dziecko, to zrobila test. I nie smiej sie z kogos, kto w ciazy eszcze nie byl i nie ma doswiadczenia.

Gość Ania1995
nic innego oprócz czytania o tym. *

Gość gość
żal mi was ludzie...

Gość gość
Idiotko dlaczego do tej pory nie zrobiiłaś testu nooo?

Gość Ania1995
Mam nadzieję, że to nie ciąża :) ale niepokoju się tak łatwo nie pozbędę

Gość gość
nie boj sie, bedzie dobrze :)

Gość gość
mogłass mu dac się wystókać przynajmniej

Gość gość
zaparcia hahahaha