Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnaaaaaaaaaaaaaa

szybki slub

Polecane posty

Gość slubnaaaaaaaaaaaaaa

chcemy wziac szybki slub, i tak go planowalismy a teraz sie okazalo, ze mozemy wziac razem mieszkanie po slubie, co przyspieszylo nasza decyzje. Nie chce miec wesela, nie lubie takich spedow, ale czuje, ze powinno sie zrobic obiad chociaz dla najblizszej rodziny... Ktos tez wzial taki szybki slub? co na to znajomi?

Zrob catering.Nie bedzie wiele drozej a nie bedziesz musiala gonic pomiedzy kuchnia a goscmi. Albo zaprosc najblizszych na obiad i zakoncz party lub zaprosc najblizszych do domu ,gdzie bedzie salatka jarzynowa i troche alkoholu.Bedzie swietna impreza ! Pamietaj,rob tak jak uwazasz ! ZYcze pieknego malzenstwa ;)

Gość slubnaaaaaaaaaaaaaa
myslalam raczej o jakims lokalu, osob nie byloby duzo, rodzicex4, 2 babcie, jeden dziadek, ciocia i wujek. Jakies winko mozna wypic, ze znajomymi to juz sobie popiwkujemy oddzielnie :) Kurcze, denerwuje sie, chce tego, ale jest mi tak dziwnie, myslalam ze to bedzie za jakies "lata", nawet nie mam pierscionka zareczynowego, nikt nic o tym nie wie...a musialoby sie to stac za kilka tygodni :P Nawet nie wiem czy chce nazwisko zmienic, mam taka prace ze duzo by bylo zmieniania :P